Próbuj
Jak nie ma sterów na W7, to raczej nic nie zrobisz.
Próbuj
Jak nie ma sterów na W7, to raczej nic nie zrobisz.
Nic nie znalazło, ale jest opcja pokazania menedżerowi, gdzie znajduje się sterownik na dysku i by go zainstalował. Może właśnie z tego?
I wiesz co jeszcze? Pamiętam jak na tym PC odpaliły Shadery w Minecraft’cie. Wiesz cienie, ruszające się liście drzew i trawa. I było 20-30 fps i było to cienie średniej jakości. Teraz nawet na najniższych jest 5 FPS.
No trzeba mieć ten sterownik do W7?
No to co Ci rozum podpowiada? facet działa, a nie marudzi - trzeba zrobić test na innej karcie grafiki i będzie wiadomo, czy to karta, czy jednak np: CPU lub płyta?
Na płycie nie ma żadnych przypaleń, ani spuchniętych, wypukłych kondensatorów. A na początku pisałem, że integra jest uszkodzona, myliłem się, właśnie z niej piszę tą wiadomość, a na procesorze też nie widać uszkodzonych pinów. Według mnie jest to karta. Ale teraz zaczynają się schody. Nie mam takiej karty PCI-e x16. Jaką polecasz kartę właśnie na to wejście do 400 zł do gier.
Jak tą oceniasz? Według mnie mi starczy.
http://allegro.pl/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gt-710-ddr3-gv-n7-i6678038954.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMTY4MAA4ODAwMgA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=01bfac40-64ff-4c9a-b94f-f951f09dbbf1
Ale mam dylemat, potrzebne jest wejście PCI-e 2.0 x16.
Wejdzie do pierwszej wersji tego złącza?
Napisałem - tu nie poszalejesz przy tym CPU i płycie głównej i szkoda kasy. Proponuję GT240 1 GB, max GTS250 z gwarancją.
No dobra, ale co się stanie, gdy włożę PCIe 2.0 x16 do tej płyty? Ona ograniczy kartę, czy jak?
CPU też chcę wymienić na Quad’a.
To karty biurowe - tego nie kupuj. Podałem
Komputer praktycznie NIE podlega modernizacji.
Ale taktowanie rdzenia i pamięci jest dobre. GT 7300OC. Ale co się stanie, gdy włoże PCIe 2.0 x16 do tej płyty.
Ja Cię muszę jakoś uhonorować, że mi pomagasz. Tylko Ty mi odpowiadasz.
To tylko jeden z elementów wydajności karty…
Jak się uruchomi na płycie w Twoim przypadku wersja PCIE nie ma znaczenia.
No to będzie pracować na tej płycie normalnie?
Ale na tym 8600GT nie ma żadnych przypaleń, czy uszkodzeń. Mimo, że osiągał maksymalnie 102 stopnie.
Założysz to się dowiesz - taki dobry, to nie jestem - teoretycznie tak.
Nie zobaczysz wzrokowo co w strukturze chipa się dzieje i w innych elementach.
Jaka jest opcja uhonorowania, lub po prostu nie wiem czego, nagrody?
Nie ma takiej potrzeby - działaj, czytaj dużo i ucz się. Powodzenia
Powiedz bo, chce Cię jakoś uhonorować za pomoc. Nikt mi nie pomagał tylko Ty.