Chciałbym (jeszcze nie w pełni oficjalnie) zasygnalizować, że od pewnego czasu trwają przygotowania do II zlotu dobrychprogramów, który w tym roku będzie połączony także ze spotkaniem czytelników naszych nowych portali - TechIT i Gamikaze
II zlot odbędzie się w dniach 5-7 września w Jastrzębiej Górze - nadmorskim kurorcie położonym niedaleko Trójmiasta. W tym roku Zlot przewidujemy już nie na 130 ale aż 200 osób. Tak jak poprzednio, Zlot będzie połączeniem trzydniowej konferencji technicznej z imprezą integracyjną. Planujemy sesje techniczne (tym razem również w ścieżkach tematycznych), prezentacje sprzętu, rozgrywki dla graczy, konkursy, dyskusje, a także spotkanie przy grillu i piwie. Wszystko to w niepowtarzalnej, sympatycznej atmosferze, nad samym morzem. Wszystkim uczestnikom Zlotu zagwarantujemy noclegi w komfortowych pokojach z łazienkami i TV, a także pełne wyżywienie i napoje ;). Do dyspozycji uczestników będzie też basen i jacuzzi.
Jeżeli jesteście zainteresowani udziałem w II Zlocie i macie ukończone 18 lat - już teraz rezerwujcie sobie czas Tak jak w ubiegłym roku, udział w Zlocie będzie wiązać się z symboliczną opłatą aby ograniczyć zjawisko tzw. pustych zgłoszeń (tj. sytuacji, kiedy ktoś się rejestruje i zajmuje miejsce ale nie przyjeżdża).
Tych, którzy nie uczestniczyli w I Zlocie zachęcamy do obejrzenia wideorelacji i fotorelacji.
Oficjalne info pojawi się już niebawem. Tuż po nim rozpoczniemy też rejestrację.
To lepiej już teraz się orientuj czy będziesz bo niedługo uruchomimy rejestrację, a wstęp na Zlot będą miały tylko osoby wcześniej zarejestrowane.
Przykro mi ale będąc tylko jeden dzień po prostu zajmowałbyś miejsce dla kogoś kto mógłby być 3 dni (nocleg, posiłki itp.) - dlatego nie dopuszczamy udziału w niepełnym wymiarze…
A jak ktoś jest pełnoletni rocznikowo (nie ja :() to może jechać, czy musi mieć 18 lat po dniu w którym się urodził (mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi)