Czy opłaca się kupic tą Panda Platinum 2005 Internet Security 9 z gazety
KŚ Ekspert 6/2005 ilu to jest dniowa wersja,czy opłaca się kupowac tą Pande za 9,90zł?? :o
Czy opłaca się kupic tą Panda Platinum 2005 Internet Security 9 z gazety
KŚ Ekspert 6/2005 ilu to jest dniowa wersja,czy opłaca się kupowac tą Pande za 9,90zł?? :o
Mojim zdaniem monza jest to zapewne pelna wersja ktora z kolejnym numerem bedzie przedluzana wiecej info http://www.ks-ekspert.pl/
nie oplaca sie. W gazecie jest napewno jakaś obcięta, a w ogóle panda to syf 8)
nie jest obcieta, jest to pełna wersja programu ze wszystkimi jej funkcjami tylko że ograniczona czasowo do następnego numer kś-eksperta
Zgadzam sie niestety taka juz jest co na to poradzimy ale mozna zaryzykowac i tak mam juz ta gazete ale nawet nie zamierzam tego instalowac :x
Raczej nie kupuj. Raz że ograniczona a dwa to to że panda nie jest dobrym antywirem
Moze jednak dal samej gazety warto
juz bez przesady niemówcie że ten antyvir jest zły, ma lepsze funkcje niz niejeden wasz antywir :
Panda nie jest aż taka zła. Jej skaner On-line zajął pierwsze miejsce w jakimś teście, (chyba KŚ) więc program musi być jeszcze lepszy. Uważam, że warto kupić tą gazete.
Moze skaner ale nie sam program naprzyklad podczas testów jako jedyny sie zawiesz. Ale za takie pieniadze jednak oplaca sie go kupic
tymbardziej że ten antyvir w teście kś miał 4 miejsce , wiec nie jest to zły antyvir jak koledzy mówia, i ja równiez polecam kupienie gazety i zainstalowanie dobrego antyvira
Jest najlepszym rozwiązaniem dla osób o słabym sprzęcie bo nie muli kompa :!:
:x :x nie nie muli wcale ja przy 512 ram tak mi zamulal ze szok i musialem format robic
Panda nie muli kompa
To nie bedzie muliło kompa ??? :twisted: :twisted:
ja mam procek 2,4 ghz, i 576 ramu, i powiem ze po włączeniu kompa troche mi muliło, potem już normalnie chodziło, sama panda uruchamia koło 8 nowych procesów, jak ja miałem zazwyczaj w menadzeże zadań po 25 procesów, tak jak zainstalowałem pande mialem ich 34
chyba 33 bo 25+8=33
ale nie ulega watpliwosci ze Panda Muli kompa nawet bardziej niz Kasper :-x
Zależy jaka Panda :!:
Titanium 2005 napewno nie muli tak jak Norton albo Kaspersky.
A Platinum 7.0 to już wogóle jest prawie nie zauważalny w systemie a jak dla mnie dość skuteczny.
Jeśli muli to najwyżej Panda Platinum 2005 ale w porównaniu z Nortonem to i tak bardzo mało.
opowiadacie cherezje ja miałem przez całą promocje eksperta zainstalowana pande i jakos śmigał komp nic nie muliło ale jak ktoś chce zobaczyć jak naprawde antywirek moze mulic zaprasza zeby zainstalował avp 2004 pro
a co to za antyvir??
Moim zdaniem warto.
Może się czegoś dowiesz przy okazji z gazety, jak cię coś zainteresuje.
Masz w pełni funkcjonalną, tyle że ograniczoną czasowo, aplikację za śmieszne pieniądze.
Będziesz miał okazję przetestować produkt i w końcu wyrobisz sobie o niej własne zdanie (bo tak, to co wypowiedź, to inna opinia i w końcu nie wiesz - dobra czy zła ta Panda).