Witam , mógłby mi ktos podpowiedziec co kupic dziewczynie na 18-tke, * w sumie to nie jest jeszcze moja dziewczyna ,ale nie długo chyba będzie ;-)). 18-tke ma dokładnie za 24 dni ![]()
Z góry dzięki.
Witam , mógłby mi ktos podpowiedziec co kupic dziewczynie na 18-tke, * w sumie to nie jest jeszcze moja dziewczyna ,ale nie długo chyba będzie ;-)). 18-tke ma dokładnie za 24 dni ![]()
Z góry dzięki.
Zależy… JEst tyle opcji…
Jak chcesz żeby byłą twoją dziewczyną to pozostaje ci:
-Bielizna - Stringi itp. :twisted: :lol:
Odpada. Moze cie uznac za jakiegos maniaka seksu:wink: Mysle ze fajnym prezentem moze byc bizuteria. np.łancuszek na ręke 
Hehe, ja nie wiem czy ona nosi tego typu bieliznę:P i czy lubi.
każda laska lubi, pozatym kazda laska chce sie podobac 
zawsze mozna jej kupic wielkie spadachrony (majtki jak dla strej babci) i sie na nich podpisac :lol:
a tak serio mowiac to perfumy, bielizna, biżuteria 
Perfum - nie polecam, dziewczyny mają naprawde odmienne gusta.
Łancuszki - To zależy od dziewczyny, looknij co nosi na sobie i kup jej w tym stylu
Bielizna - każda dizewczyna za tym szaleje, ale jak jeszcze z nia nie chodzisz to odradzam 
Pozatym można jeszcze kupić zegarek na ręke (byle nie elektroniczny :D)
kup jej masażer :PPP
a najlepiej na początek kwiaty i swój numer telefonu 
Po co kupować bieliznę ?? :shock:
Najlepiej jak wcale nie nosi 
Mysle ze ten prezed bedzie najlepszy :lol:
Alkohol i biżuteria 
A ja myślę,że jeżeli kobitka jest na poziomie to prezent w postaci płyty muzycznej czy też dobrej książki będzie też dobry.A w razie czego można jej powiedzieć,że uzgodniliśmy ze sprzedawcą,że będzie można wymienić prezent na inny tytuł!
A te pomysły o stringach to…głodnemu chleb na myśli! 
To ja może zaproponuje prezencik z innej beczki.
Mój znajomy dał dziewczynie na 18-tke prezencik…jakby to powiedzieć…NIE MATERIALNY :lol: Ci co powinni,wiedzą o co biega. Podobno bardzo się jej podobało :x
a co z bocianem

a`propos kup jej komputer!! 8)
Tak komputer ![]()
po pierwsze to nie pasuje kupować takich prezentów! ![]()
chyba, że to przyjaciółka od lat albo żona!! koleżance to bym się nie odważył ![]()
liczy się chyba pamięć i gest… rób jak chcesz!! kup ładny bukiet i zaproś na kolację (wyluzowaną) np. pizza etc.
tak wogóle to ile chcesz na to przeznaczyć kasiory :roll:
W Sumie to nawet nie wiem ile, starsza mi da 
a może pierścionek?
Dobrze Ci radzę - zresztą jak wcześniej niektórzy koledzy - na tym etapie znajomości nie kupuj bielizny…! 
Bielizna jest bardzo miłym prezentem, ale na wszystko musi być odpowiedni moment!
Będzie na to czas, gdy już będziecie razem - a wtedy możesz to jej wręczyć nawet bez okazji, a i z rozmiarem nie będziesz miał problemu.
Nie wiem, jaką kwotą dysponujesz (nie chodzi o to, byś nam tu mówił), ale myślę - że najodpowiedniejsza będzie biżuteria i to tak, jak e320cdi Ci już powiedział - przyobserwuj, co nosi i w czym się lubuje!
To mogą być kolczyki, łańcuszek, bransoletka - byle nie pierścionek!
Dlaczego bizuteria, a nie np. płyta?
Bo płyta jest dość prozaicznym prezentem, który się daje każdemu - a biżuteria - ma pewien posmak wyjątkowości i daje się ją osobom szczególnym.
A o to Ci przecież chodzi… 8)
Równie dobrze mogą to być perfumy - to też jest swego rodzaju bardzo zmysłowy prezent dla kobiety.
Zapachami się nie przejmuj - babki w sklepie Ci doradzą, co też dziewczyny najchętniej sobie kupują, lub też panowie - dla nich, a bądź pewien - że z pewnością Twoja dziewczyna będzie tych perfum potem używała.