Myślę, że przyszedł już najwyższy czas by przyłączyć się do Mojej Generacji Jak możecie się domyśleć drodzy Czytelnicy nie o wszystkim da się napisać na łamach naszego serwisu, dlatego też Moja Generacja staje się dla mnie miejscem, w którym będę mógł pisać od czasu do czasu o ciekawostkach związanych z vortalem http://dobreprogramy.pl/, o których nie napisałbym nigdzie indziej. W dniu dzisiejszym założyłem również Grupę sympatyków vortalu DobreProgramy.pl, do której przyłączenia wszystkich gorąco zachęcam :mrgreen:
Skąd założenie, że qbap nie wie co się dzieje na forum? Nie trzeba pisać, żeby móc czytać. :? Nazwanie go pierwszą lepszą osobą jest mocno niesprawiedliwe.
@Soccer: qbap nie jest adminem portalu a redaktorem. Jest pewna drobna różnica.
Ponownie: co za różnica kiedy? qbap jest członkiem redakcji i jest odpowiednią osobą do założenia tego tematu i rozpoczęcia takiej inicjatywy. Nie przez ilość postów na forum, nie przez datę założenia konta. Przez to, że jest członkiem redakcji. To jest w tym wypadku najistotniejsze.
Kochany Ryanie oczy niebieskie mam od urodzenia (przynajmniej tak pisze w dowodzie). Natomiast pytasz dlaczego nie grono czy coś innego. Moja odpowiedź jest taka: jeżeli będzie taka potrzeba to założymy też grupę sympatyków na innych tego typu serwisach, ale chyba nie chodzi o to by robić kilka takich grup, a jedną i dobrą Jednym z argumentów, dla których zrobiłem coś takiego w MojejGeneracji jest to, że praktycznie każdy posiada GG i nie jest tam tak anonimowy. Taka forma może przyczynić się do polepszenia stosunków pomiędzy użytkownikami DP (co czyni też forum) i zwiększyć popularność samego vortalu A osób, które nie wiedzą co to DP jest trochę
Milusi Kubusiu. Nie żebym się w Twe lico specjalnie wpatrywał, ale byłem przekonany, że oczy masz piwne. A może to były alkopreferencje? :? W każdym razie - dzięki za odpowiedź. Początkowo zastanwiałem się czemu nie stworzycie samemu takiej platformy linkującej ludzi, ale teraz rozumiem powód - dotrzeć do szerszego grona.
@Nook: nie podniecam się. Jedynie nie lubię kiedy ktoś pisze bzdury bez zastanowienia.