Cze mam do was pytanie a mianowicie który program do defragmentacji jest lepszy Diskkeeper czy moze Defragmentator dysków wbudowany w Windows XP??
bez dwóch zdań :!:
Złączono Posta : 26.12.2005 (Pon) 21:52
bartekn77
i tak samo jak z IE, żeby ludzie nie używali czegoś innego, jak mają z systemem. A jak wiesz IE jest do :x
Również polecam program Diskeeper. Program ten jest dobry, szybki, nawet początkujący poradziłby sobie z jego obsługą
Wersję trial 10 Professional Edition można pobrać z wortalu (niżej zamieszczam link) :mrgreen:
adam9870 ale po co trial
http://www.idg.pl/ftp/pc_744/Diskeeper.Lite.7.0.418.html
to samo tylko za darmo
Dzięki za odpowiedź i jeszcze jedno zeby nioe zakladać nowego tematu czy moglbym poprosić spolszczenie do tego programu Diskkeeper 10 (o ile istnieje)
Dzięki serdeczne i pozdrawiam.
Franki ta wersja lite praktycznie niczym się nie różni od tej 2 wersji dla użytkownika domowego, a spolszczenie tu chyba nie jest potrzebne
To sie niczym nie rózni od systemowego defragmentatora :lol:
A ja bardzo polecam perfect disk. Szybki dobrze defragmentuje i ma offline defragmentation przy stacie systemu. :mrgreen:
http://www.9down.com/downloads.php?fileid=1
Prosze:)
Jezu
Jak coś dobrze i ładnie wygląda to WY zaraz polecacie nieskończoną liczbę programów.
Moim zdaniem systemowy defragmentator niczym się nie różni od Waszych propozycji.
Mozesz uzasadnić dlaczego :roll:
A ja proponuje zrobic odwrotnie. Ci co polecają niech napiszą dlaczego ten a nie systemowy.
Sorry Zenek Rolnik , ale efekt końcowy jest taki sam.
A czy to ważne jak szybko to robi??
szybszy,
a tak na marginesie nie mówimy o jakimś oo defrag czy o perfect disc, tylko o tych 2 co podał autor i większość się zgadza, że diskeeper jest lepszy
Szybciej nie znaczy lepiej. Jednak jak szybko zalezy od tego jak czesto robisz.
Swięta prawda–.szybciej nie znaczy lepiej.
no dobra, ale w tym wypadku lepiej :twisted:
Dowody przedstaw albo daruj sobie, bo takie pisanie mnie nie przekonuje.
Bo nie defragmentuje bardzo waznych dla wydajnego funkcionowania sytemu plikow systemowych, pagefile mft, . To podstawowa i bardzo wazna przyczyna.
- włacz taki diskeeeper lub OO defrag lub perfect disk po defragmentacji systemowym defragmentatorem to poznasz tajemnicę :lol:
Własnie to chciałem od kolegi wyciagnąć. Zastanawiałem się czy to wie. ;]