4 września do szkoły?

Święte słowa gdyby nie to to moge chodzic do szkoły 24/7

gdyby nie wf bylibyście grubasami :slight_smile:

Też nie cierpie WF

Mam to szczęście ze nie jestem a jem za 2 :stuck_out_tongue:

Jeszcze tydzień szkoda :frowning: ale mam za to krótszy rok bo maturaka mnie czeka nareszcie :lol: :lol: :lol:

Ja tu czegoś nie rozumiem. Piątek jest jeszcze jako dzień wakacji, czy idziemy TYLKO na rozpoczęcie roku i w poniedziałek pierwsze lekcje, czy w poniedziałek jest rozpoczęcie?

W poniedziałek jest rozpoczęcie z tego co mi wiadomo :slight_smile: U mnie w szkole jest 4.09.2006 czyli w poniedziałek rozpoczęcie :slight_smile:

ysiulec , Vanshei , jak można nie lubic w-fu ? Ja kocham sport a co za tym idzie w-f, piłka reczna, kosz, siatka, noga, tenis stołowy, to to co kocham najbardziej :stuck_out_tongue:

A widzisz jakos można :stuck_out_tongue: nie lubię nic z tych rzeczy procz kosza i jedyny ruch jaki preferuje to biegi po lesie kolo domu :lol: :stuck_out_tongue:

a ja chciałabym, żeby rozpoczęcie było już jutro, bo wtedy by było mniej czekania na wakacje o tydzień :smiley: XD

A ja niemam nawet jeszcze zeszytów :mrgreen: Jutro sie wybiore po nie :mrgreen: Mam tylko plecak :mrgreen: A czy chce mi sie isc do szkoły czy nie to tak fifty fifty ^^ Wolałbym więcej czasu z dziewczyną spędzić :>

Ja to tylko chcialbym wejsc na sale gimnastyczna i porobic walflip’y :mrgreen:

nie przypominajcie o szkole !!

A ja mam 2 poprawki z matmy i gegry i nawet nie wiem kiedy je mam :x nawet nie zaczyna się uczyć. Dzisiaj się dowiedziałem że część osób z mojej klasy nie idzie na poprwki :mrgreen: 8) ogólnie luuuuuuzzzzz :lol:

Koleś to się szykuj na przejście z ławki do ławki, bo takie sa konsekwnecje nieusprawiedliwionego niestawienia sie na egzamin poprawkowy :P:P:P

:x

:x :x

:x :x :x

Popraweczka roku ? zależy Ci w ogóle na przyszłości ?

przyszłość (mowa o studiach) to tylko wyniki matur. najlepiej już od pierwszej klasy wybrać to co się będzie zdawać i tego się uczyć. z reszty można mieć dopy. raczej nikogo nie będzie interesować, że ktoś rok sobie posiedział :slight_smile:

To szkoła zaoczna w każdej chwili mogę się przenieść do innej no ale rok w tył :? zobaczymy jak to będzie :mrgreen:

w ogóle to mam w klasie 19 osób w tym 12 ma poprawki i w tym 4 prawdopodobnie nie stawi się na poprawke. Jaki morał??? Klasa się rozleci…

że coraz więcej młodzieży olewa naukę … i potem się dziwimy jakich mamy polityków …

Tysz prowda 8) :mrgreen:

ehhh…no niestety już za tydzień na rozpoczęcie…

ja ide do pierwszej lo i zaczyna się katorga =\

a najgorzej boję się niemieckiego bo nigdy się nie uczyłem i od 0 zaczynać…:roll:

4 września…to brzmi jak najgorszy horror jakiego oglądałem(…a było ich sporo ^^) :smiley:

a kto lubi chemie? :lol: ja nie znosze :lol: