5 lat forum dobreprogramy!

Gratuluję wszystkim wymienionym i życzę ze swojej strony kolejnych 5 lat :slight_smile:

happy :slight_smile:

dostałem to na czym mi najbardziej zależało - Norton Ghost 12

Mam pytanie :lol:

Koszulkę wybrałem, programik też.

I w związku z tym programem mam pytanko, programy będą miały licencje elektroniczne, czy to wersje pudełkowe ?

jest mail, czarna koszulka i kurs :slight_smile:

super. Dzięki jeszcze raz.

Tylko pamiętajcie, że jeśli nie wypełnicie pól z adresem nie będziemy mogli tego wysłać. Jeśli ktoś zapomniał to zawsze może to jeszcze zrobić.

no i mail doszedł wybrane hura

:smiley:

A orientacyjnie lisek , możecie określić kiedy koszulki zostaną wysłane?

Wysyłkę zaczniemy w przeciągu dwóch tygodni.

ja podałem adres chyba :stuck_out_tongue: mam nadzieję, że dojdzie. Nigdy nie lubiłem formularzy :stuck_out_tongue:

piotrekplay , spoko, sprawdziłem, jest w bazie.

W każdym razie zawsze można się jeszcze raz zalogować i go wpisać.

programy będą miały licencje elektroniczne, czy to wersje pudełkowe ?

Napisałem już w komentarzach, ale również tutaj chcę podziękować za koszulkę DP :slight_smile: Pozdrawiam ekipę administrującą i mam nadzieję, że jeszcze nie raz przydam się na Forum.

Fajnie ;] tylko co ja ktoś nosi koszulkę XXXL a wygrał ? JA przez przypadek w wybraniu nagrody wybrałem XXL bo to był największy dostępny rozmiar ale po chwili kiedy już wybrałem skapłem się że ja nosze koszulki XXXL to tez wysłałem maila do lista na ten mail który był na dole teraz tylko czekać na odpowiedź. Ktoś z innych członków którzy wygrali też ma taki sam problem że potrzebuje koszulki XXXL ?

będzie okazja spotkania kogoś na kursie np. programowania obiektowego, bo chyba taki bym chciał bym wybrać? :clever:

kurde to już 5 lat…

a pamiętam jak to forum startowało…

Dzięki za koszulkę :slight_smile:

Brakowało mi jednego koloru do kompletu :slight_smile: teraz mam już wszystkie 4 :stuck_out_tongue:

Miło słyszeć taką opinię po tylu latach, spędzonych na tym forum :smiley:

Trzeba bowiem przypomnieć przy tej okazji, że jestem modkiem

niemal od samego początku - chyba od końca maja 2003, kiedy

zaczęło nas stopniowo przybywać.

I stan ten trwa do dzisiaj ( tyle, że bez tego stopniowo ). Cieszy

mnie też, że na forum powstała pewna społeczność, ktorej zależy

na utrzymaniu poziomu merytorycznego, a wszystkie nieprawidłowości

sygnalizują Moderacji. Po zmianach na forum jest to znacznie prostsze.

Dziękując Administracji za dowody uznania, gratuluję wszystkim

nagrodzonym, a pozostałym życzę dołączenia do nich w przyszłości :slight_smile:

Dzięki za wyróżnienie :slight_smile:

Będą to wersje pudełkowe, jak się jednak spodziewam programy Symanteca bedą jako NFR (pełna wersja z prawem do użytku domowego i komercyjnego ale bez prawa do odsprzedaży - przynajmniej teoretycznie :wink: )

Jak pisał Lisek, wysyłka rozpocznie się w ciągu 2 tyg. chyba, że wcześniej wszyscy uzupełnią swoje dane i wybiorą nagrodę. Jakby co to vouchery na kursy mam już na skrzynce - czekają na wysyłkę :stuck_out_tongue:

Witam,

Może troszkę po czasie, no ale zawsze lepiej późno niż wcale.

Na początku chciałbym pogratulować całemu gronu redakcyjnemu vortalu jak i adminom oraz moderatorom vortalu DP za ich czas poświęcony w to forum. 5 lat istnienia forum to bardzo długi okres mając na uwadze wiek “internetu” w Polsce.

Owa rocznica jest dobrym momentem na wpomnienia (jak to zwykle bywa :wink: ) i “noworoczne postanowienia” :wink:

Od czasu kiedy po raz pierwszy trafiłem na forum DP (~grudzień 2003) bardzo wiele się zmieniło. Przede wszystkim poziom udzilanych porad, liczba użytkowników oraz wypowiedzi. Jednak jedno się niezmieniło - klimat. Odkąd pamiętam zawsze była i jest świetna atmosfera. Oczywiście pomijając nieuchronne trollowanie itp.

Nie ukrywam, że mam taką satysfakcję i jest w tym forum moje maleńkie ziarenko piasku.

Niestety, nie udzielam się tak jak chciałbym, powodem są studia. Jednak mam nadzieję, że po sesji to się zmieni :wink:

Chciałbym również podziękować za owe wyróżnienie i otrzymane nagrody.

Jeszcze raz wielkie gratulacje i oby tak “do końca świata i o jeden dzień dłużej” :wink:

Pozdrawiam