5 lat forum dobreprogramy!

Gratulacje.życzę 100 lat forum.

Pozdrowienia dla administratorów i modów

I jak tam idzie wysyłanie nagród?

Zaczęliście juz wysyłać czy jeszcze nie wszyscy swoje dane podali? :slight_smile:

Cierpliwość jest cnotą, a twoje ponaglenia uwierz mi naprawdę nic nie dadzą :stuck_out_tongue:

Było wyraźnie powiedziane że do dwóch tygodni od wpisania przez wszystkich swoich danych osobowych

Nie ponaglam tylko pytam grzecznie :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Czy ktoś z szczęśliwych posiadaczy voucherów na kursy,po wysłaniu na sugerowany adres kursy@wshe.lodz.pl maila doczekał się odpowiedzi ??

Już nieaktualne…otrzymałem odpowiedź z stosownymi namiarami i hasłami…teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na rozpoczęcie kursu. :slight_smile:

Jak mogłem tutaj nie napisać #-o

Z nieco spóźnionymi życzeniami - 100 lat forum! :slight_smile:

Madafaker, tak. Odpisała pani Malwina :clever: infrmując o zapisaniu na wybrany kurs i podając login i hasło. ;]

I jak tam wysyłka koszulek?

Nie wiem ja jeszcze nic nie dostałem :wink:

Ja też.

Cierpliwości :slight_smile:

Sądzę, że pewnie w przyszłym tygodniu paczek się doczekamy :stuck_out_tongue:

Witam

Ja dzisiaj dostałem koszulkę dobrych programów. Jestem ciekaw kiedy dostanę wybrany program.

Jedna uwaga co do nagród - koszulki i programy wysyłane są niezależnie.

Oznacza to, że nawet jeżeli ktoś wygrał zarówno koszulkę jak i program to dostanie dwie paczki - jedną z koszulką (nadawca Xenium) i jedną z programem (nadawca ITBC - agencja PRowa obsługująca firmy Corel i Symantec).

Tak przypuszczałem, że dwie niezależne firmy zajmują się wysyłaniem nagród. A koszulka bardzo ładnie zaprojektowana i estetycznie wykonana. Bardzo się cieszę że otrzymałem taką koszulkę. :smiley:

Właśnie odebrałem nagrodę :slight_smile: Troszkę “długa” ta koszulka :stuck_out_tongue:

Dziękuje.

Koszulka fantastyczna, dziękuję Wam :slight_smile:

Taki miły akcent w pochmurny dzień

To i ja powinienem się spodziewać w najbliższym czasie? (tzn czy wszystkie wysyłane były w podobnym czasie?)

Zapewne tak. :slight_smile:

Ja jeszcze czekam… :slight_smile:

Może w poniedziałek :smiley:

Ja też jeszcze czekam wczoraj e-maila dostałem.

Koszulka L trochę za długa na mnie będzie ale co tam na dłużej starczy.

I gratulacje adminom. :smiley: :smiley: