Gratulacje.życzę 100 lat forum.
Pozdrowienia dla administratorów i modów
Gratulacje.życzę 100 lat forum.
Pozdrowienia dla administratorów i modów
I jak tam idzie wysyłanie nagród?
Zaczęliście juz wysyłać czy jeszcze nie wszyscy swoje dane podali?
Cierpliwość jest cnotą, a twoje ponaglenia uwierz mi naprawdę nic nie dadzą
Było wyraźnie powiedziane że do dwóch tygodni od wpisania przez wszystkich swoich danych osobowych
Nie ponaglam tylko pytam grzecznie
Czy ktoś z szczęśliwych posiadaczy voucherów na kursy,po wysłaniu na sugerowany adres kursy@wshe.lodz.pl maila doczekał się odpowiedzi ??
Już nieaktualne…otrzymałem odpowiedź z stosownymi namiarami i hasłami…teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na rozpoczęcie kursu.
Jak mogłem tutaj nie napisać #-o
Z nieco spóźnionymi życzeniami - 100 lat forum!
Madafaker, tak. Odpisała pani Malwina :clever: infrmując o zapisaniu na wybrany kurs i podając login i hasło. ;]
I jak tam wysyłka koszulek?
Nie wiem ja jeszcze nic nie dostałem
Ja też.
Cierpliwości
Sądzę, że pewnie w przyszłym tygodniu paczek się doczekamy
Witam
Ja dzisiaj dostałem koszulkę dobrych programów. Jestem ciekaw kiedy dostanę wybrany program.
Jedna uwaga co do nagród - koszulki i programy wysyłane są niezależnie.
Oznacza to, że nawet jeżeli ktoś wygrał zarówno koszulkę jak i program to dostanie dwie paczki - jedną z koszulką (nadawca Xenium) i jedną z programem (nadawca ITBC - agencja PRowa obsługująca firmy Corel i Symantec).
Tak przypuszczałem, że dwie niezależne firmy zajmują się wysyłaniem nagród. A koszulka bardzo ładnie zaprojektowana i estetycznie wykonana. Bardzo się cieszę że otrzymałem taką koszulkę.
Właśnie odebrałem nagrodę Troszkę “długa” ta koszulka
Dziękuje.
Koszulka fantastyczna, dziękuję Wam
Taki miły akcent w pochmurny dzień
To i ja powinienem się spodziewać w najbliższym czasie? (tzn czy wszystkie wysyłane były w podobnym czasie?)
Zapewne tak.
Ja jeszcze czekam…
Może w poniedziałek
Ja też jeszcze czekam wczoraj e-maila dostałem.
Koszulka L trochę za długa na mnie będzie ale co tam na dłużej starczy.
I gratulacje adminom.