5 lat forum dobreprogramy!

lol tylko ja taki poszkodowany bo musze miec koszulke XXXL a jestem zmuszony do wziecia XXL ale licze ze po domu bedzie dobra ;] lub tez okaze sie ze to XXL bedzie na tyle duzy ze bede sie w niej miescil sfobodnie wiec wtedy to i na dwor z nia wyjde.

Koszulka właśnie dotarła, materiał wysokiej jakości :slight_smile: Ładnie się prezentuję, dzięki ;]

Mam na sobie koszulkę DobrychProgramów. Bardzo ładnie się prezentuje - białe logo na czarnym materiale… No i te nadruki “Windows Vista” i “Microsoft Office” na rękawkach. :smiley: Rozmiar XXL na mnie pasuje bez problemu, a kawał chłopa ze mnie. Dziękuję bardzo! :slight_smile:

I do mnie dzisiaj dotarła czarna koszulka z logiem vortalu :). Przymierzyłem i jest super, bardzo dobry krój, materiał i jakość wykonania - nie dziwi mnie to wcale, bo od dawna wiem, że na Dobrych Programach wszystko jest najwyższej jakości =D>.

Od dawna chciałem mieć tą koszulkę :slight_smile: i udało się, dziękuję ślicznie organizatorom, całej ekipie Dobrych Programów i oczywiście firmie Xenium.

Najlepsza w koszulkach DP jest metka :wink: Cieszymy się, że cały proces przebiega pomyślnie.

Gdyby tak na jakąś okazję były bluzy z kapturem z logiem dobreprogramy. Ale by to fajne było - czarna bluza z białym logiem ^^.

Przed momentem otrzymałem oczekiwaną przesyłkę i chciałbym podziękować redakcji vortalu

za pracę jaką w niego wkładają oraz za wspaniały upominek, którym można będzie się pochwalić :smiley:

=D> =D> =D>

Tak BTW idąc przez miasto w tej koszulce spojrzenie niektórych było takie inne :smiley: “ciekawskie”.

Spodziewam się :wink:

W końcu gdy ktoś rozpozna markę DP.pl to się mocno zdziwi widząc kogoś takiego na ulicy :razz:

Ja pewnie w poniedziałek będe miał koszulkę.

Nie mogę się doczekać :wink:

ja też jeszcze nic nie dostałem, mam nadzieję, że poczta nie zgubi przesyłek :stuck_out_tongue:

Limited edition i logo robią wrażenie :wink:

Dziękuje(:

oj niech tylko spróbują zgubić moją pomarańczową koszulkę DP to zabije. Mam nadzieje że przyjdzie w poniedziałek i będzie pasować też chce “przyciągać” uwagę przechodniów ("…czekaj czy on nie jest przypadkiem z redakcji DP…") hiehiehiehie… :smiley:

Dziś otrzymałem pocztą koszulkę. Jeszcze raz dzięki :slight_smile: Będę dumnie reklamował dobre programy :slight_smile:

Dziękuje za elegancką koszulkę :smiley: Dotarła cała i zdrowa i nikt jej sobie nie przywłaszczył po drodze :stuck_out_tongue:

Btw ciekawe czy na Gamikaze też będą do wygrania koszulki w jakichś konkursach

Jak fajnie :slight_smile:

Dzisiaj dostałem swoją koszulkę z Dobreprogramy :wink:

No to jutro wyruszam na miasto promować markę dobreprogramy :wink:

Raz jeszcze dziękuję :slight_smile:

Też dziś dostałem.

Dzięki!

Bardzo fajna i trafiłem z rozmiarem :slight_smile:

Super.

no nie mówcie że nie wiecie jaki rozmiar ubrań nosicie :stuck_out_tongue: :wink:

dostałem dzisiaj program Norton Ghost 12, wielkie dzięki :wink:

na koszulkę nadal czekam…