5 lat forum dobreprogramy!

Ja też jeszcze raz dziękuje za program i koszulke dzisiaj przyszło :slight_smile:

W sklepie firmy X muszę kupować XXL, a w sklepie firmy Y XL… rozmiary się praktycznie pokrywają (XL i XXL).

Podobnie z butami…

Jak wszyscy to wszyscy :slight_smile:

Dzisiaj doszła koszulka

(i już mam komplet :smiley: )

wszyscy mają a ja nie :expressionless:

może jutro dostanę a jak dowiem się że listonosz mi zgubił to my chyba nogi powyrywam wiadomo skąd :smiley:

nie wiem zły adres podałem czy co

Nie bój się ja też jeszcze nie dostałem =( musimy jeszcze chyba poczekać =/

Obydwie przesyłki dotarły dzisiaj :).

Jeszcze raz dziękuję redakcji za koszulkę i Ghosta :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Wczoraj koszulka, dzisiaj dostałem Norton Antywirus (już się instaluje :smiley: )

Dostałem już wszystko, więc teraz dziękuję pięknie redakcji i za koszulkę i program :wink:

koszulka dotarła.

U mnie też.

Mimo trudności na początku, dzisiaj listowy przyniósł.

U mnie też dotarła i dzisiaj ją odebrałem

Dzięki redakcji za prezent (urodzinowy :p)

yeah koszulka przyszła dzisiaj ^^ thx

hmmm i moja koszulka dziś przyszła.

Niestety ktoś wpadł na pomysł zszycia dołu koperty w którą była ona zapakowana, co zaowocowało 4 co prawda niewielkimi, ale umieszczonymi na środku dziurami (po 2 z przodu i z tyłu). Trochę szkoda

Oryginalnie koszulki były zapakowane w klejone koperty i woreczki foliowe, więc za dziury podziękuj Poczcie Polskiej :wink:

Koszulka była w foli i klejonej kopercie, jednak koperta dodatkowo u dołu była potraktowana pojedynczą zszywką (na szczęście wpadłem na to by ją rozszyć przed wyjmowaniem koszulki), a kto już zszywał to nie mam pojęcia, tak tylko zgłaszam…

Pewnie na Poczcie to zrobili …

Ale teraz zostaje tylko gdybanie …

I jak tam @ SoNiC rozmiarowo koszulka pasuje?

U mnie dzisiaj był listonosz, niestety nie zastał mnie i zostawił Aviso na duży list polecony. Domyślam się, że przyszedł WinDVD 9 Plus Blu-ray, bo żadnej innej przesyłki się nie spodziewam. No chyba, że znów jakaś firma krzak mająca nie wiadomo skąd moje dane personalne wysłała mi paczuszkę prezerwatyw z napisem “Na 7 dni tygodnia” na kartoniku #-o .

Prawie pasuje :smiley: trochę widać brzuszek :frowning: ale myśle że jak w niej trochę po domu pochodzę to się rozciągnie bo tak jest OK nawet powiedział bym za ciut za długa :smiley: a w górnej części pasuje idealnie :slight_smile: tylko ta dolna część trochę przy ciasnawa :frowning:

Widocznie nikt nie przewidział na taką okoliczność modelu koszulki typu “sutanna”… :stuck_out_tongue:

Nie no bez jaj O_o gdzieś ty widział koszulke XXXL żeby była AŻ tak duża jak sutanna >.> te koszulki bardziej wyglądają jak XXL tyle ze są ciut bardziej luźniejsze.

dzisiaj doszła koszulka (rozmiar OK, koszulkę dobrze się nosi), wielkie dzięki :slight_smile: