Ja też jeszcze raz dziękuje za program i koszulke dzisiaj przyszło
W sklepie firmy X muszę kupować XXL, a w sklepie firmy Y XL… rozmiary się praktycznie pokrywają (XL i XXL).
Podobnie z butami…
Jak wszyscy to wszyscy
Dzisiaj doszła koszulka
(i już mam komplet )
wszyscy mają a ja nie
może jutro dostanę a jak dowiem się że listonosz mi zgubił to my chyba nogi powyrywam wiadomo skąd
nie wiem zły adres podałem czy co
Nie bój się ja też jeszcze nie dostałem =( musimy jeszcze chyba poczekać =/
Obydwie przesyłki dotarły dzisiaj :).
Jeszcze raz dziękuję redakcji za koszulkę i Ghosta
Wczoraj koszulka, dzisiaj dostałem Norton Antywirus (już się instaluje )
Dostałem już wszystko, więc teraz dziękuję pięknie redakcji i za koszulkę i program
koszulka dotarła.
U mnie też.
Mimo trudności na początku, dzisiaj listowy przyniósł.
U mnie też dotarła i dzisiaj ją odebrałem
Dzięki redakcji za prezent (urodzinowy :p)
yeah koszulka przyszła dzisiaj ^^ thx
hmmm i moja koszulka dziś przyszła.
Niestety ktoś wpadł na pomysł zszycia dołu koperty w którą była ona zapakowana, co zaowocowało 4 co prawda niewielkimi, ale umieszczonymi na środku dziurami (po 2 z przodu i z tyłu). Trochę szkoda
Oryginalnie koszulki były zapakowane w klejone koperty i woreczki foliowe, więc za dziury podziękuj Poczcie Polskiej
Koszulka była w foli i klejonej kopercie, jednak koperta dodatkowo u dołu była potraktowana pojedynczą zszywką (na szczęście wpadłem na to by ją rozszyć przed wyjmowaniem koszulki), a kto już zszywał to nie mam pojęcia, tak tylko zgłaszam…
Pewnie na Poczcie to zrobili …
Ale teraz zostaje tylko gdybanie …
I jak tam @ SoNiC rozmiarowo koszulka pasuje?
U mnie dzisiaj był listonosz, niestety nie zastał mnie i zostawił Aviso na duży list polecony. Domyślam się, że przyszedł WinDVD 9 Plus Blu-ray, bo żadnej innej przesyłki się nie spodziewam. No chyba, że znów jakaś firma krzak mająca nie wiadomo skąd moje dane personalne wysłała mi paczuszkę prezerwatyw z napisem “Na 7 dni tygodnia” na kartoniku #-o .
Prawie pasuje trochę widać brzuszek ale myśle że jak w niej trochę po domu pochodzę to się rozciągnie bo tak jest OK nawet powiedział bym za ciut za długa a w górnej części pasuje idealnie tylko ta dolna część trochę przy ciasnawa
Widocznie nikt nie przewidział na taką okoliczność modelu koszulki typu “sutanna”…
Nie no bez jaj O_o gdzieś ty widział koszulke XXXL żeby była AŻ tak duża jak sutanna >.> te koszulki bardziej wyglądają jak XXL tyle ze są ciut bardziej luźniejsze.
dzisiaj doszła koszulka (rozmiar OK, koszulkę dobrze się nosi), wielkie dzięki