Grają na czas nagród nie będzie
joke
w końcu by się nic nie stało i tak nie płacisz za to to nie ma straty
Tu chodzi o nagrodę a nie zakup softu w sklepiku internetowym. Skoro ktoś Ci coś obiecuje to chyba nie po to byś tego nie otrzymał. No cóż…ja już na tę nagrodę nie liczę - zbyt długo to trwa jak na mój gust. Pytanie tylko po co to całe zamieszanie jak potem się czeka miesiącami na jakieś nagrody
Panowie, przecież oni nie mają tylko Waszych przesyłek na głowie
Jak już to upominek ale nie bądźmy pazerni już tak
Jasne. Zapewne wysyłają nagrody na cały świat :evil:
Sorry, ale marne to tłumaczenie. W końcu ilu jest tych nagrodzonych? 20 milionów i się nie wyrabiają? Bez przesady. Miesiąc potrzebuje Microsoft by wysłać duplikat certyfikatu COA a chyba mają zdecydowanie więcej roboty niż jakaś firemka wysyłająca parę nagród
A do kogo masz pretensje ??
Jak by redakcja DP wysyłał soft, już dawno by był u Ciebie w domciu.
A jak myślisz do kogo mam mieć? Do bliżej nieznanej firmy zajmującej się podobno wysyłką nagród czy do redakcji? Zrobiono ze mnie idiotę. Obiecano mi coś czego od dawna nie mogę dostać a dodatkowo wymieniono mnie z nicka wśród nagrodzonych. Koledzy się śmieją czy dostanę nagrodę w tym roku…
Zupełnie niepotrzebne to było. Trzeba było albo rozesłać nagrody i dopiero po potwierdzeniu otrzymania nagrody wymieniać kogoś jako nagrodzonego na stronie portalu albo dać sobie spokój
To redakcja wysłała do mnie maila z informacją o nagrodzie a nie jakaś inna firma. Logiczne więc, że do redakcji zgłaszam pretensje
Skoro to uważasz za wyznacznik …
:x
Widzę, że niczego nie zrozumiałeś. Zdarza się
Panowie soft dojdzie , jak dojdzie później to później się skończy …w czym problem ??
Problem to mają ci co nie umieją docenić już samego wyróżnienia na stronie a soft albo dojdzie albo nie to i tak nie bedzie końca świata z tego powodu
pysiu , nie zgodzę się z tobą [-X
na stronie można wyróżnić, albo wyróżnić z nagrodą, a to jest różnica
Ciekawe czy krogulec wie coś więcej od ostatniej interwencji w firmie która zajmuje się wysyłkami
Pewnie wszystkich powystrzelał jak kaczki w tej firmie :grab: :eating: :evilbat:
No i po kłopocie właśnie dostałem Nortona 360 na 3 stanowiska warto czekać było wielkie dzięki za to
Ja też dziś dostałem Nortona 360 na 3 stanowiska, chodź już nawet na niego nie czekałem (wysłałem swój adres zbyt późno). Wielkie dzięki!
Mnie również dzisiaj nawiedził listonosz i przyniósł Nortona 360. Na szczęście Symantec poszedł po rozum do głowy i konfekcjonuje soft w typowe pudełka na płyty DVD, a nie jak przedtem w wielkie kartonowe, niepraktyczne pudełka :).
Jeszcze raz dzięki
W których znajdowały się równie niepraktyczne kopertki…
U mnie niestety dalej nic…ale cierpliwość jest cnotą…
Ja również już otrzymałem, ale awizo w skrzynce. Niby był o 12, a ja o tej godzinie byłem w domu i nie przyszedł. Jutro polecę odebrać i napisze w jakiej formie.