Akcja blogowa Huawei'a

Dlatego tam masz napisane

Można przypuszczać, że po recenzjach te sprzęty się gdzieś pośród pracowników Wirtualnej Polski po prostu rozejdą.

Bo za przekazanie informacji odpowiada organizator. Odczucia wielu ludzi są bardzo podobne z tymi, które opisywał @takijeden.ninja czy to na swoich wpisach, czy pod wpisem otwierającym. To się nie bierze z powietrza. Sam bloger widzi jak to zostało zorganizowane i ma prawo przypuszczać, że coś jest nie halo, czego my wcześniej mogliśmy nie widzieć, bo nie siedzimy w tym.

Teorie spiskowe poza tym biorą się właśnie z braku porozumienia i chęci wyjaśnień.

Właśnie dlatego:

ps. Licencja: można brać i robić sobie koszulki :slight_smile:

1 polubienie

Standardową taktykę @januszek widzę. Tak długo pitolić od rzeczy, aż się wszyscy zmęczą i przestaną odpisywać :joy:

2 polubienia

No ale to jeszcze 400 postów potrzeba… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dlatego przydałaby się co niektórym odznaka “Pitolę bez sensu! Poziom: Ekspert.” Ale ja w grafiki bawić się nie będę.

A tak poza tym, to wyluzujmy wszyscy. Jest piątek, trzeba zakończyć tydzień w dobrym humorze. To, że redakcja dała ciała, to nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Trzeba się przyzwyczaić pewnie, bo widać nic nie wskóramy.

3 polubienia

A czy Ty choć raz podziękowałeś za to, że Ci ten sprzęt użyczyli? Jesteś wdzięczny za pracę, którą włożyli w to, żebyś mógł go w ogóle otrzymać. “osoby ciężko pracujące” - proszę Cię :slight_smile: Przecież te wypociny na blogu (w tym moje, żeby nie było) to żadna praca - takie teksty pisze się raz dwa i zaraz o nich zapomina.

“Bawi mnie niezmiernie czytanie tych głupot, bo one nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.” Z ust mi to wyjąłeś :slight_smile:

Czyli cała akcja była dla dobra blogerów :smiley: Wszystko jasne :smiley:

1 polubienie

To nie są moje słowa - dali “Nam” możliwość i tyle. Jeśli miałeś z czymś problem, to nie musiałeś z niej skorzystać. A tutaj idzie tak - skorzystam i ponarzekam, że nie dostałem nagrody. Bla bla :slight_smile:

Kto się upomina o nagrody? Cała sprawa się kręci wokół sposobu organizacji akcji marketingowych i tego, że nie zostało to zakończone w przyzwoity sposób. Był wpis rozpoczynający akcję, ale nie było słowa podziękowania za pomoc w realizacji kontraktu ze sponsorem.

Nie brałem udziału w akcji i tylko oceniam to z perspektywy czytelnika portalu jako wtopę wizerunkową.

Poważnie? Portal stracił u Ciebie wizerunek? :wink: Gdyby nie ta akcja to oceniałbyś go zupełnie inaczej? :wink:

Jakie to ma znaczenie?

Ma. Bo jeśli nie stracił to znaczy, że operujemy na faktach zbudowanych już nie tylko urojeniem ale par excellence kłamstwem…

Nie chce mi się na ciebie “strzępić ryja”, wybacz :wink:

To kup sobie czapeczkę z napisem: “Make portal great again!” :stuck_out_tongue_winking_eye:

Najlepiej to byłoby usiąść razem przy piwie, opić się, dać sobie po mordzie i rozejść się w zgodzie. No ale zlotów już nie ma :joy:

Kolejny raz wyciągasz jedno zdanie z toczącej się dyskusji i wyciągasz dziwne wnioski, potem dziwisz sie, że dochodzi do nieporozumień, by potem wrzucić jeszcze tekst o kłamstwie/manipulacji czy innych takich. Jak czasem Ty i @AntyHaker piszecie z sensem i ogólnie się z wami zgadzam, tak teraz uprawiacie jakąś filozoficzną karuzelę dobierając sobie kawałki wypowiedzi do własnych przemyśleń czy tez… Pomyślałbym, że to trolling, ale chyba nie mam do czynienia z umysłowymi gimbusami tylko dorosłymi ludźmi.

1 polubienie

Tak, tutaj całkowicie się zgadzam :slight_smile:

ps. Miało być tak, że dp pokaże wp jakie są korzyści z posiadania społeczności. Myślę sobie, widząc, że od jakiegoś czasu gro aktywności społeczności sprowadza się do lamentów a’la: “portal w ruinie + emotka poop” to chyba ten plan nie wyszedł…