Co w tym dziwnego ? Wkrótce i tutaj będą śledzić
A już myślałem, że Firefox, Chrome mi się sypie. Nie lepiej, aby DP zostawiło tak jak było?
Nawet jakby już padła zakładka:
javascript:initRodo()
nie mam tego zielonego komunikatu “RODO-Ciasteczkowego”…
Mała zmiana - 4.7 jest idealna i mieści się nawet na userstyle:
Dalej do ręcznej aktywacji.
I nie wymaga ona żadnych wyszukiwań alternatywnych ikon z inną nazwą lub nie typu “fas”.
Teraz tylko namierzyć jaki CSS się nie ładuje ze strony serwera i nie będzie trzeba się męczyć z aktywacją wydania 5.X.
Jak narazie wszystko co poprawiacie psuje to forum do szpiku kości.
Mój zrzut po zalogowaniu. Zniknęły ikonki koło Odpowiedź i mimo zalogowania wyświetla się reklama. Wyłączony Adguard płatny, który nie jest rozszerzeniem przeglądarki tylko działa w tle w systemie, a ikonki znikły, reklamy sie pojawiaja mimo zalogowania.
Umieszczenie zrzutu nie działa i nie wiem czy klikam w Edytuj czy w co.
Tragedia!!! Chyba naprawdę chcecie uśmiercić forum tymi poprawkami i jeszcze za to płacą to już żenada.
Do tego teraz zaczęło mulić niemiłosiernie.
Is Death dobreprogramy 23.12.2018
Serwer DP jest DeDup i są zakłócenia.
Cud, że strona z błędami działa jak tako. Wszystkie webarchive z forum jest tylko szczątkowe.
Hej,
A no faktycznie - brak ikon, działanie strasznie wolne i do tego czasami błędy 502 - no żyć, nie umierać. Widocznie to ma być motywacja, by jednak wrócić do gry, zamiast siedzieć na forum.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No ja też sobie kupiłem na wyprzedaży Steam gry. No i w Sylwestra będę “grał w grę”. Jaką? TombRaider (2013 GOTY).
Fajnie, że w święta nie opuszcza Was humor
Brak paru zdalnych czcionek?
Brak ikon?
W sumie wystarczy kursorem najeżdżać na znaczki zastępujące ikony i pisze, do czego jaka jest. Wiem, że to prowizorka, ale forum działa.
Wesołych świąt wszystkim!
A widzisz, jakoś twórcy androida nie pomyśleli o daniu mi kursora.
Metoda prób i błędów też działa. Wiem z doświadczenia.
Nie ma co narzekać. Działa? Działa!
Wesołych Świąt…
Wesołych!
Mikołaj już robi pa pa
Przetłumaczcie co znaczy zaznaczone na zrzucie od 2-3 dni bo to jakieś nowe oznaczenia na forum czy przeszliście na forum dla nie widomych??