Ja sobie ręcznie naprawiłem:
patrz post #307
Nawet jakby już padła zakładka:
javascript:initRodo()
nie mam tego zielonego komunikatu “RODO-Ciasteczkowego”…
Mała zmiana - 4.7 jest idealna i mieści się nawet na userstyle:
Dalej do ręcznej aktywacji.
I nie wymaga ona żadnych wyszukiwań alternatywnych ikon z inną nazwą lub nie typu “fas”.
Teraz tylko namierzyć jaki CSS się nie ładuje ze strony serwera i nie będzie trzeba się męczyć z aktywacją wydania 5.X.
Jak narazie wszystko co poprawiacie psuje to forum do szpiku kości.
Mój zrzut po zalogowaniu. Zniknęły ikonki koło Odpowiedź i mimo zalogowania wyświetla się reklama. Wyłączony Adguard płatny, który nie jest rozszerzeniem przeglądarki tylko działa w tle w systemie, a ikonki znikły, reklamy sie pojawiaja mimo zalogowania.
Tragedia!!! Chyba naprawdę chcecie uśmiercić forum tymi poprawkami i jeszcze za to płacą to już żenada.
Do tego teraz zaczęło mulić niemiłosiernie.
Is Death dobreprogramy 23.12.2018
Serwer DP jest DeDup i są zakłócenia.
Cud, że strona z błędami działa jak tako. Wszystkie webarchive z forum jest tylko szczątkowe.
Hej,
A no faktycznie - brak ikon, działanie strasznie wolne i do tego czasami błędy 502 - no żyć, nie umierać. Widocznie to ma być motywacja, by jednak wrócić do gry, zamiast siedzieć na forum.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No ja też sobie kupiłem na wyprzedaży Steam gry. No i w Sylwestra będę “grał w grę”. Jaką? TombRaider (2013 GOTY).
Fajnie, że w święta nie opuszcza Was humor
Brak paru zdalnych czcionek?
Brak ikon?
W sumie wystarczy kursorem najeżdżać na znaczki zastępujące ikony i pisze, do czego jaka jest. Wiem, że to prowizorka, ale forum działa.
Wesołych świąt wszystkim!
A widzisz, jakoś twórcy androida nie pomyśleli o daniu mi kursora.
Metoda prób i błędów też działa. Wiem z doświadczenia.
Nie ma co narzekać. Działa? Działa!
Wesołych Świąt…
Wesołych!
Mikołaj już robi pa pa
Przetłumaczcie co znaczy zaznaczone na zrzucie od 2-3 dni bo to jakieś nowe oznaczenia na forum czy przeszliście na forum dla nie widomych??
Niewidomych kolego…
Po co się tak mę czysz na forum, które Ci tak prze szka dza?
Z uporem maniaka zakładasz nowe konta.