A wybierając pomiędzy Nokią E6, a HTC 7 Mozart, który byście wybrali?
Zależy czy by Ci się podobał Windows Phone.
Mam już jeden telefon z Windows Phone i jest dość ciekawy Teraz wybieram pomiędzy Nokią E6, HTC 7 Mozart i Samsung Galaxy Ace 2
To lepiej chyba Ace 2. Mozart trochę słaby, a Nokia z klawiaturą.
Mnie natomiast przekonali do zakupu czegoś większego… (że nie warto brać wersji mini, a rzeczywiście z większych także wygodnie się korzysta.)
W moim przedziale cenowym mogę sobie pozwolić na Samsunga Galaxy S4 lub LG G2, jeśli chodzi o wygląd to bardziej podoba mi się S4;p Ewenutalnie mógłbym trochę poczekać jak zejdzie z ceny i wziąć S5, ale czy warto? Jeszcze by mi odpowiadał Nexus 5 oraz HTC One. Ze specyfikacji najlepiej wypada LG G2 (bateria, wydajnosc etc), ale skłaniałbym się jednak do S4, także proszę o jakieś rady w wyborze, któregoś z tych telefonów.
Który z tych telefonów najlepiej wybrać, głównie chodzi mi o wydajność, dość dobra bateria, oraz stosunek jakości do ceny.
Samsung Galaxy S4
LG G2
HTC ONE
NEXUS 5
ewentualnie czy warto poczekać na Samsunga Galaxy S5 i kupić go w Niemczech.
Powyższe telefony mniej więcej tyle samo kosztują około 1100-1200zł nowe na allegro.
LG G2 niestety nie miałem w dłoni, S4 oraz HTC są dość wygodne w użytkowaniu jedną ręką.
Interesują mnie głównie te telefony i ewentualnie jakiś telefon z WP także wchodzi w rachubę, jakaś nokia w podobnym przedziale cenowym.
S 5 nie opłaca się kupywać. Najlepszym rozwiązaniem będze racej Galaxy S 4.
S4 ogólnie jeśli chodzi o wygląd to mi się podoba i ma jedną zaletę względem LG G2, a mianowicie slot na karty pamięci, więc jednak dylemat między tymi dwoma tel nadal pozostaje, bebechy lepsze ma G2, tylko kurcze nie dopadłem go w żadnym salonie i nie mam pojęcia jak będzie leżał w dłoni, S4 świetnie leży i dość wygodnie się jej używa jedną ręką.
G2 może i w bechmarkach wypada lepiej, ale co z tego. I jeden chodzi błyskawicznie i drugi.
Chcesz kupić telefon czy w sieci na abonament?
Na allegro będę kupował, obliczyłem sobie, że przy moim abonamencie nie opłaca się brać telefonu, a znów po co mam płacić więcej za abonament jak nie potrzebuję.
S4 są za około 1200zł, a LG G2 za 1100 zł już z przesyłką można kupić.
Witam.
Poszukuję smartfona do 400 - 450 zł.
Wymagania:
-jak największy ekran - absolutne minimum to 4 cale - wolałbym coś z przedziału 4,3 - 5 (5 raczej nie znajdę, ale 4,5 dałoby radę)
-system windows phone lub android (miło 4.0 w górę)
-Jeśli android to co najmniej 512 MB ram, reszta jak procesor drugoplanowa sprawa.
-aparat obojętny
Preferuję telefon nowy lub ewentualnie zakupiony u któregoś z operatorów, ale z gwarancją.
Moje typy jeśli chodzi o telefony są nieco rozbieżne, bo myślałem najpierw o samsungu, ale widzę że nic z ekranem 4.0+ nie znajdę, tylko 3,5, a to dla mnie zbyt mało.
-
HTC 8S - wygląd super, na tym też mi zależy
-
Nokia lumia 520 - niby też kolorowa, ale 8S ładniejszy
-
Lenovo lub ZTE - tutaj trudno znaleźć z wysyłką z Polski
Może macie jakieś inne propozycje, w tym przedziale cenowym. Jeszcze teraz nie kupuję, więc może coś stanieje do tego czasu - około miesiąca.
Proszę o propozycje.
Cześć,
zaproponuję Ci:
Oczywiście smartfonów z Windows Phone w tym przedziale cenowym to za dużo nie znajdziesz. Dlatego podałem smartfony z Androidem. Jeżeli chcesz jednak z Windows Phone to wybieraj między Lumią 520, a HTC 8S.
Pozdrawiam,
jakubgross
Obecnie smartfony z WP które nie są z pod stajni Nokii to pieniądze wywalone w błoto
dlaczego tak uważasz? Od Nokii dostajemy tylko mapy + “może” lepsze wsparcie aplikacji.
Witam
Poszukuję samrtfona z androidem do 1300zł.
Używany będzie głównie do przeglądania internetu, gier oraz robienia zdjęć i nagrywania filmów.
Poszukałem trochę w sieci i znalazłem 3 interesujące mnie modele. Jednakże proszę o pomoc w doradzeniu który z nich jest najlepszy.
Samsung galaxy note 3- http://allegro.pl/nowy-samsung-hit-n7505-galaxy-note-3-neo-white-i4190748561.html
Google Nexus 5- http://allegro.pl/google-lg-nexus-5-d821-pl-dystryb-mobile4u-gsm-i4196671929.html
LG G2- http://allegro.pl/nowy-lg-hit-g2-d802-white-16gb-i4215016288.html
Pozdrawiam
Najlepszy z nich to raczej LG G2. Note 3 jest raczej trochę za duży.
Szukam czegoś do 500pln (może być używany)
Znajdź mi za 500…
Używany możesz poszukać, albo dołożyć 100 zł.
W cenie 500 zł masz sporo telefonów z androidem, ale każdy z nich ma mniejsze bądź większe wady. Moto G poza dość małą pamięcią tych wad nie ma.
Uważam tak dlatego, że właśnie dzięki aplikacjom typu exclusive telefony od Nokii biją na głowę funkcjonalnością resztę. HTC i Samsung przy tym to kastracji. Tak samo jak Nokia X jest kastratem na andku (jeśli zależy ci na gwarancji oczywiście)