Pewnie jakoś ok. 4:00/4:30. Aby tak mieć z tę 1 godzinkę zapasu, no może 2 godzinki…
Pewnie jakoś ok. 4:00/4:30. Aby tak mieć z tę 1 godzinkę zapasu, no może 2 godzinki…
To super. W późniejszym czasie dogadamy szczegóły na PW.
BTW Dostaje się jakieś potwierdzenie na e-mail po dokonaniu tego symbolicznego przelewu? :-k Przy rejestracji na HotZlot tak było a teraz nic nie dostałem dlatego pytam.
Hej,
Trzymam kciuki, by się udało.
Tak mniej więcej myślałem. Dzięki za info.
Zapewne pierwsze potwierdzenia pojawią się jutro wieczorową porą.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jedzie ktoś może jeszcze z Krakowa lub przez Kraków i ma jedno wolne miejsce?
PKP odpada, a tak na marginesie koszt przejazdu z dworca PKP do Bursztynowego Pałacu taxi kosztuje ok. 60 zł…
Przed ColdZlotem planuję spędzić dwa dni w Gdańsku, więc wielką wodę (w postaci Zatoki Gdańskiej) zobaczę
A co do tej niespodziewajki, o której @Krogulec wspomniał… Pewnie niespodzianka będzie polegać na przymusowej kąpieli w lodo… znaczy w gorącej bałtyckiej wodzie
Hej,
Nie, nie - to będzie raczej windsurfing.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zgadza się, ale bez sprzętu i odpowiedniego stroju
Nie wszyscy pracują w niedzielę W poniedziałek będziemy wysyłać potwierdzenia.
Sporo, szczególnie że nie tak daleko (~10 km), poza sezonem, no i bądź co bądź to Koszalin, a nie Warszawa czy Wrocław… Niemniej jednak przy przejeździe w 3 osoby tragedii nie ma. Jeżeli decydowałabyś się na tę formę transportu to warto przedzwonić do 2-3 korporacji i porównać cenę.
Niespodzianka już przestała być niespodzianką - żadnych specjalnych atrakcji nad morzem nie planujemy, poza może czymś ciepłym na ząb
Mrożone śledzie?
Co złowisz to Twoje
Komunikacją zbiorową mniej niż 10
No, wolne załatwione, przelew wykonany
Hej,
No i super.
BTW, pierwsze informacje o przelewach zostały wysłane.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To ja chyba jakiś nienormalny jestem -przelew zrobiłem a wolnego jeszcze nie załatwiłem
Ale co tam podstawię szefostwo przed faktem dokonanym - w następny poniedziałek nie przychodzę do pracy i tyl
Czyli jak rozumiem nikt się przez centrum Polski nie przebija?
Sam napisałeś: “Z Tobą gowain nie pojadę” - nie to nie
Z Tobą to każdy się chyba boi jeździć
To są plotki, pomówienia i czarny PR
Ale mający potwierdzenie w rzeczywistości jak widać
Ja jadę samochodem z Sosnowca, trasa standardowa czyli Katowice, Wrocław, Szczecin itd. Mogę zabrać jedną lub dwie osoby w zależności od samochodu - jeden jest mały i komfortowo jeździ się tylko w dwie osoby, a drugi jest większy, ale za to przy liczbie osób większej niż 3 ledwo jedzie