Dimatheus - chyba nie myślisz, że zostanę Twoją zlotową kochanką, żeby miał Cię kto ogrzać? :shock:
msnet - czosnek… wybija wszystko, nie tylko wampiry
Zdrowiej!
Coraz bliżej… coraz bliżej :D
Dimatheus - chyba nie myślisz, że zostanę Twoją zlotową kochanką, żeby miał Cię kto ogrzać? :shock:
msnet - czosnek… wybija wszystko, nie tylko wampiry
Zdrowiej!
Coraz bliżej… coraz bliżej :D
Hej,
Ale kto powiedział, że chodzi o jakąś kobietę? Czy ja gdzieś napisałem, że do ogrzania wystarczy mi Moje Słońce? Skąd więc Słońce pisane wielką literą? Po prostu nazwy własne gwiazd piszemy z dużej litery - klik. No ale oczywiście: “Uderz w stół, a nożyce się odezwą”.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Stary nie narzekaj Ja takich propozycji nie dostaję
Hej,
Pangrys , ale co to za propozycja? Skracając do jednego słowa, wydźwięk posta jednoznacznie brzmi: “Nie!”.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No to mili Państwo orteza na nodze, kula gotowa do wyjazdu
Hej,
Oj, to co to się stało? Łapałeś zająca? Zimą? Szacun!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jakby mój mąż tak napisał, od razu pomyślałabym, że mówi o mnie. Słońce to moje drugie imię.
Jestem w szoku, że dopiero teraz dostałeś zaproszenie… Ale no cóż, fajnie będzie Cie zobaczyć
Spokojnej drogi w takim razie Shaki i uważaj na siebie
Jak dojadę:)
Hej,
Pewnie, że dojedziesz. Trzymamy kciuki.
To widzę, że dużo coś tutaj Słońc.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Mieliśmy jedną niepewną osobę i dopiero wczoraj się wyjaśniło, że jednak nie da rady przyjechać - stąd zaproszenie dla lordhjahu tak późno (oficjalnie nie łapał się na zapro).
Hej,
Oooo, niefajna wiadomość. Szkoda, że Cię nie będzie. Mam nadzieję, że na HZ już się uda.
Czyli trzódka już kompletna? Ile osób będzie liczyć jej zacne grono?
Pozdrawiam,
Dimatheus
53 osoby, więcej byśmy już nawet nie zmieścili bo ogólnie w kompleksie Pałacu jest niby więcej miejsc, ale część w budynku obok, który nie jest w sezonie zimowym ogrzewany
@Dima się zdeklarował, że ogrzewania nie potrzebuje, do chłodni z nim :lol:
I piwo zawsze chłodne będzie
Właśnie - piwo. Wiadomo co tam będzie do dostania?
Hej,
To by nawet pasowało do nazwy Cold Zlotu.
Czyli że będę siedział z alkoholem? I mam go strzec czy co?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Z tego co widzę na ich zdjęciach podglądowych to duży wybór kolorowych soczków a z piw Okocim i Carlsberg, ale możliwe że zamówiono coś extra
No chyba że ktoś lubi czerwone - http://www.bursztynowypalac.pl/images/Oferty/OfertyPDF/karta%20pl%20www.pdf
Z czerwonych to lubię Krwawą Mery
Siedzieć, strzec i przynosić - czyli rasowy kelner piwny
Jakie by nie było, to fajnie będzie znowu usiąść w naszej gromadce i napić się złocistego
Już przebieram na samą myśl, że w sobotę będzie można odetchnąć na chwilę od wszystkiego i podelektować się rozmową w świetnym gronie drużyny pierścienia, czy jak to Parasite85 nazwał…