Chyba jednak nie dam rady rowerem
Czy ktoś jedzie z/przez Wrocław i przygarnie miłego, bez nałogów, czystego pasażera?
Chyba jednak nie dam rady rowerem
Czy ktoś jedzie z/przez Wrocław i przygarnie miłego, bez nałogów, czystego pasażera?
Hmm, a ta nałogowa szydera? Fajnie, że będziesz Monczkin!
Tam zaraz nałogowa Ja też się cieszę
Jakby ktoś jechał przez Zieloną Górę, to z chęcią bym się zabrał
Hej zlotowicze! Czytam i czytam i nie widzę nic… Czy ktoś będzie wracał przez Warszawę?
a czy ktoś w ogóle jedzie autem i ma jeszcze jakieś wolne miejsca? :p chętnie bym się zabrał gdzieś…
Hej!
Czy jest może ktoś kto jedzie na program podstawowy i jedzie przez Wrocław / Poznań lub Warszawę?
Hej,
Ze względu na fakt, że dość kiepsko w tym roku z dojazdami samochodowymi (część osób postanowiło chyba zostawić samochody w domu i zabrać się z innymi), rozważam opcję jazdy na Cold Zlot własnym wozem - pięcioosobowy Ford Focus MK1 1,6. W samochodzie na palimy, ale nie ma problemu z postojem na fajkę. Czas umila muza w ciężkich i mniej ciężkich brzmieniach. Szukam potencjalnych chętnych do wspólnej podróży. Komfortowa jazda z tyłu to oczywiście dwie osoby, ale jeśli nie będzie wyboru, można i w trójkę. Do wyboru mam dwie trasy:
Oczywiście możliwe są małe odstępstwa od trasy, by kogoś zgarnąć. Ostatecznie trasę określę na podstawie ilości chętnych na dany wariant - zdecydowanie lepiej jechać samochodem w miarę pełnym składzie. Zostaję na programie rozszerzonym. Czekam na ewentualne zgłoszenia w wątku bądź na PW.
Pozdrawiam,
Dima, ja się pytam, dlaczego nie przez Poznań?
Wygląda jak byś wybrał specjalnie dwie dłuższe trasy omijające Poznań
Hej,
Trasy wybrane nie ze względu na odległość, a ze względu na czas przejazdu. Zresztą jechałem kiedyś nad morze trasą przez Poznań i przyznam, że to nie jest optymalna droga - później jedziesz przez małe miejscowości i walczysz z bardzo wąską jezdnią. Niech się zdarzy na niej ciężarówka bądź koparka i opóźnienie w dojeździe nie liczy się już w kwadransach, a w godzinach.
Pozdrawiam,
Jak załatwię do końca leasing, to będę jechał z Poznania dużym kombi
Nie rozważaj tylko się zdecyduj, albo nie, bo miejsce jedno wtedy jest wolne u Szuriego, a chętnych nie brakuje.
Mnie opcja przejazdu jakiegoś samochodu przez kujawsko-pomorskie niezwykle cieszy
… więc przy opcji przez Toruń ja bym chetnie się zabrała
Ewentualnie autobusem dojadę do Koszalina i może ktoś pomoże dotrzeć do Pałacu wtedy?
Hej,
No widzisz Ziggi, może uda się miejsce zdobyć.
Spokojnie. Właśnie ze względu na to, że wiele osób nie ma jak na zlot dojechać, postanowiłem jechać na zlot swoim autkiem i zgarniać ludków po drodze. Wyluzuj więc trochę, bo Twój ton brzmi tak, jakbym krzywdził Twoja matkę. ;)
Ostatecznie trasa przez Wrocław i Zieloną Górę: https://goo.gl/maps/tsuJ92qPh8k. Na razie zabieram Leydę i Monczkina (tutaj kolega musi się jeszcze zdecydować).
Gdyby tak zostało i jechałabyś autobusem, o transport na zamek nie musisz się martwić - oczywiście podjadę po Ciebie do Koszalina.
To nie jest takie proste i oczywiste - nie uśmiecha mi się jechać przez pół Polski całkowicie samemu. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś osoby szukają transportu.
Pozdrawiam,
W związku z dobrym sercem Dimatheus’a mam ewentualnie jedno wolne miejsce. Z Krakowa na A4 - Zieloną Górę - Gorzów Wlk. - Szczecin - Bursztynowy Pałac.
Pobyt rozszerzony
Hej,
Do teamu dołącza jeszcze MaXDemage.
Pozdrawiam,
Pewnie tak
Coś tam Panie Pangrysie za autko dorwał, jak możesz to się pochwal