michu
(Lolyt Xd)
29 Lipiec 2005 16:02
lisek:
michu napisał: A co do liczników, mówisz, że nie interesują Cię?? Przeczysz sam sobie Przepraszam, może mi powiedzieć w którym miejscu sobie przeczę?
Bo mówisz, że Cię nie interesują liczniki, a tak naprawde skąd to wiesz??Ze osoby z małym licznikiem postów tak mówią. :/:/
lisek:
Może znajdź sposoby na: - rozwiązanie które spodoba się userom którym pasuje mod z pochwałami jak i dla tych którzy pochwały krytykują - rozwiąznie pomiędzy liczeniem postów a ich nie liczeniem - rozwiązanie pomiędzy wyświetlaniem licznika postów a jego nie wyświetlaniem - sposób na nauczenie ludzi, że cyferki tak naprawdę nie mają żadnego znaczenia - rozwiąznie problemu na jednocześnie mało ilość działów i duża ilość działów
Tu nie ma jednakiego rozwiązania. Słuchaj, jak pochwał nie było, i nikt o nich nie wiedział, nikomu to nie przeszkadzało Co do liczenia postów, powinno być wszędzie, ale udostępniane nie dla wszystkich, to powinien wiedzieć tylko właściciel nicka. Ludzi nie da się nauczyć, oni wiedzą swoje 8) Ogólnie, można pogodzić się z taką ilością działów, ktoś wcześniej powiedzial, że trzeba się rozwijać, więc cóż, rozwijajmy się
Ale cieszy mnie to, że chociaż zostałem wysłuchany :0 Dziękuję
Lisek
(Lisek)
29 Lipiec 2005 16:05
Odpowiedź masz w moim UPDATE posta.
Tutaj się grubo mylisz. Tak się składa, że mnie system pochwał ani ziębił ani grzał. Został wprowadzony tylko i wyłącznie dlatego, że userzy tego chcieli.
michu
(Lolyt Xd)
29 Lipiec 2005 16:10
Tego to nie wiem, bo w tym czasie mnie nie było na forum, i to jest dla mnie nowość :):):)
system
(system)
29 Lipiec 2005 16:10
Coś się jednak zmieniło na tym forum na dobre!
Gdybym to ja otworzył kiedyś taki temat to po paru postach - kłódeczka.
A tu proszę bardzo!
Doceń to Michu!
lazikar
(lazikar)
29 Lipiec 2005 16:12
No więc panowie i panie. Jestem gotowy.
Wyłączyć licznik postów w działach czy nie???
lazikar
(lazikar)
29 Lipiec 2005 16:16
DUCH:
nie Uśmiech…
Mówie oczywiscie o działach poza Tematyką Vortalu.
michu
(Lolyt Xd)
29 Lipiec 2005 16:17
DUCH
(Duch)
29 Lipiec 2005 16:17
czyli: Na Luzie, O Vortalu, O Forum, Telefonia Komórkowa :roll:
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ NA TAK :!:
Już widzę reakcje osób, które nie czytały tego wątku, że błąd jakiś czu cuś :hahaha:
lazikar
(lazikar)
29 Lipiec 2005 16:19
Administracja teraz poważnie pyta was.
Robimy to forum dla was wiec wy decydujcie
michu
(Lolyt Xd)
29 Lipiec 2005 16:19
Tak może być, wtedy trzebabędzie coś zamieścić w “O forum”, że coś się zmieniło :):)
Shark
(Dragonlnx)
29 Lipiec 2005 16:20
DUCH:
Telefonia Komórkowa
:evil:
O nienienienienie, zastanawiam się czy nie brać się za to
Ja bym tam wyłączył, sama cyferka jest mi obojętna, ale jak się czasem czyta niktóre posty, to się czlowiek załamuje np. -> http://forum.dobreprogramy.com/viewtopic.php?t=36603 post ag150 :roll:
michu
(Lolyt Xd)
29 Lipiec 2005 16:21
To wyłączcie te liczniki ale nie w działach dotyczących tematyki vortalu
boczi
(boczi)
29 Lipiec 2005 16:22
OK. Przyjmijmy tezę. Jesteśmy na Forum Vortalu Dobreprogramy
Zakładając, że piszemy na temat w odpowiednich działach.
Gry, Na Luzie, Komórki to dodatki.
Ale nabijacze też są w działach Tematyki…
Wszędzie ich można wyplenić.
DUCH
(Duch)
29 Lipiec 2005 16:23
Piniol widać nie każdy zna różnicę między forum a chatem :!:
ADMINISTRACJA wyłączyć te liczniki :twisted: