Coś o forum

Bo mówisz, że Cię nie interesują liczniki, a tak naprawde skąd to wiesz??Ze osoby z małym licznikiem postów tak mówią. :/:/:confused:

Tu nie ma jednakiego rozwiązania. Słuchaj, jak pochwał nie było, i nikt o nich nie wiedział, nikomu to nie przeszkadzało :confused: Co do liczenia postów, powinno być wszędzie, ale udostępniane nie dla wszystkich, to powinien wiedzieć tylko właściciel nicka. Ludzi nie da się nauczyć, oni wiedzą swoje 8) Ogólnie, można pogodzić się z taką ilością działów, ktoś wcześniej powiedzial, że trzeba się rozwijać, więc cóż, rozwijajmy się :slight_smile:

Ale cieszy mnie to, że chociaż zostałem wysłuchany :0 Dziękuję :slight_smile: :smiley: :smiley: :smiley:

Odpowiedź masz w moim UPDATE posta.

Tutaj się grubo mylisz. Tak się składa, że mnie system pochwał ani ziębił ani grzał. Został wprowadzony tylko i wyłącznie dlatego, że userzy tego chcieli.

Tego to nie wiem, bo w tym czasie mnie nie było na forum, i to jest dla mnie nowość :):):):slight_smile:

Coś się jednak zmieniło na tym forum na dobre!

Gdybym to ja otworzył kiedyś taki temat to po paru postach - kłódeczka.

A tu proszę bardzo!

Doceń to Michu! !!

No więc panowie i panie. Jestem gotowy.

Wyłączyć licznik postów w działach czy nie???

nie :slight_smile:

jestem za :!:

Mówie oczywiscie o działach poza Tematyką Vortalu. :slight_smile:

Można wyłączyć, na jakiś czas, sprawdzić, co z tego wyjdzie :slight_smile: Ale decyzje pozostaje u administracji

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

czyli: Na Luzie, O Vortalu, O Forum, Telefonia Komórkowa :roll:

JESTEM JAK NAJBARDZIEJ NA TAK :!:

Już widzę reakcje osób, które nie czytały tego wątku, że błąd jakiś czu cuś :hahaha:

Administracja teraz poważnie pyta was.

Robimy to forum dla was wiec wy decydujcie

Tak może być, wtedy trzebabędzie coś zamieścić w “O forum”, że coś się zmieniło :):):slight_smile:

:evil:

O nienienienienie, zastanawiam się czy nie brać się za to

Ja bym tam wyłączył, sama cyferka jest mi obojętna, ale jak się czasem czyta niktóre posty, to się czlowiek załamuje np. -> http://forum.dobreprogramy.com/viewtopic.php?t=36603 post ag150 :roll:

To wyłączcie te liczniki ale nie w działach dotyczących tematyki vortalu :slight_smile:

No i co z tego ?? :roll:

OK. Przyjmijmy tezę. Jesteśmy na Forum Vortalu Dobreprogramy

Zakładając, że piszemy na temat w odpowiednich działach.

Gry, Na Luzie, Komórki to dodatki.

Ale nabijacze też są w działach Tematyki… :wink:

Wszędzie ich można wyplenić.

To jest straszne :?:?:?

Piniol widać nie każdy zna różnicę między forum a chatem :!:

ADMINISTRACJA wyłączyć te liczniki :twisted: