A nie?
W zasadzie można wyłączyć.
A nie?
W zasadzie można wyłączyć.
Tak, Ci którzy chcą sobie pogadać w dwie osoby, to niech sobie idą na GG albo Tlena
A i sorki za te ostre słowa w pierwszym poście tego tematu, może troszke za ostro :? Sorki :? :?
ale się im troche ukróci nabijanie poprzez wyłączenie licznika w niektórych działach :lol:
Tak i wtedy tam będą pisały osoby, które naprawde mają coś do powiedzenia A nie nabijacze
wrrrrrrrrr
Jak widac nagrody zostały rozdane.
lazikar a nie powinno być odwrotnie :o
Nawet dobrze, że zostałeś tak wysoko ustawiony, robisz tyle porządku :):):) hyhyhyh
A kiedy można się będzie spodziewać usunięcia liczników?? :D:D:D:D
Ogólnie uważam że to jest dobry pomysł, Chociaż licznik postów nie zawsze świadczy o wiedzy ale przy zastosowaniu tego pomysłu może się to sprawdzić że osoba z dużą liczbą postów często pomaga innym a nie przysłowiowo toczy walke o liczbe pod awatarem.
P.S
W zasadzie jest mi też to obojetne czy ktoś ma 1000 czy 10 postów. Ja wiem po obserwacji co się dzieje na forum kto pomaga a kto nabija.Więc czy licznik będzie czy nie naprawde mnie to nie obchodzi bo wiem którzy ludzie chcą naprawde pomóc i dlaczego mają taką duża liczbe postów
liczniki nie będą usunięte tylko wyłączone w niektórych działach 8)
Powiedzcie tak a pięć minut i nie ma.
Złączono Posta : 29 Lipiec 2005, 18:48:54
Niby co???
lazikar no w tym temacie co Piniol podał :?
ostrzeżenie dla kolesia, a post ford_focusa do kosza :roll:
no mówimy tak od dłuższego czasu :-s
Gosciu pierwszy miał 6 postów i jest nowy na forum. Mam zasade że takich nie zniechęcam. 8)
Czy to nie dzieje się aby za szybko ?
Proponuję spór zakończyć osobnym tematem z samą ankietą bez możliwości komentowania.
robisz jak uważasz
Komentarze są przydatne; co do ankiety jestem ZA.
edit:
Już wyłączone.
Wiec liczenie postow w działach poza tematyka Vortalu jest wyłaczone.
najwyższy kurde czas 8)
Najlepsze wyjście to kompromis :):):) I to lubie :):):)
Tak więc w tym dziale jak i w :
-O vortalu
-O Forum
-Na luzie
-Gry
-Telefonia komórkowa
Nie zliczamy postów.
I jest O.K. :):)