Coś o forum

A nie?

W zasadzie można wyłączyć.

Tak, Ci którzy chcą sobie pogadać w dwie osoby, to niech sobie idą na GG albo Tlena :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A i sorki za te ostre słowa w pierwszym poście tego tematu, może troszke za ostro :? Sorki :? :?

ale się im troche ukróci nabijanie poprzez wyłączenie licznika w niektórych działach :lol:

Tak i wtedy tam będą pisały osoby, które naprawde mają coś do powiedzenia :slight_smile: A nie nabijacze :confused: wrrrrrrrrr

Jak widac nagrody zostały rozdane. :smiley:

lazikar a nie powinno być odwrotnie :o

Nawet dobrze, że zostałeś tak wysoko ustawiony, robisz tyle porządku :):):):slight_smile: hyhyhyh

A kiedy można się będzie spodziewać usunięcia liczników?? :D:D:D:D

Ogólnie uważam że to jest dobry pomysł, Chociaż licznik postów nie zawsze świadczy o wiedzy ale przy zastosowaniu tego pomysłu może się to sprawdzić że osoba z dużą liczbą postów często pomaga innym a nie przysłowiowo toczy walke o liczbe pod awatarem.

P.S

W zasadzie jest mi też to obojetne czy ktoś ma 1000 czy 10 postów. Ja wiem po obserwacji co się dzieje na forum kto pomaga a kto nabija.Więc czy licznik będzie czy nie naprawde mnie to nie obchodzi bo wiem którzy ludzie chcą naprawde pomóc i dlaczego mają taką duża liczbe postów

liczniki nie będą usunięte tylko wyłączone w niektórych działach 8)

Powiedzcie tak a pięć minut i nie ma. :smiley:

Złączono Posta : 29 Lipiec 2005, 18:48:54

Niby co???

lazikar no w tym temacie co Piniol podał :?

ostrzeżenie dla kolesia, a post ford_focusa do kosza :roll:

no mówimy tak od dłuższego czasu :-s

Gosciu pierwszy miał 6 postów i jest nowy na forum. Mam zasade że takich nie zniechęcam. 8)

Czy to nie dzieje się aby za szybko ? :slight_smile:

Proponuję spór zakończyć osobnym tematem z samą ankietą bez możliwości komentowania.

robisz jak uważasz :slight_smile:

Komentarze są przydatne; co do ankiety jestem ZA.

edit:

Już wyłączone.

Wiec liczenie postow w działach poza tematyka Vortalu jest wyłaczone. :smiley:

najwyższy kurde czas 8) :spoko:

Najlepsze wyjście to kompromis :):):):slight_smile: I to lubie :):):):slight_smile:

Tak więc w tym dziale jak i w :

-O vortalu

-O Forum

-Na luzie :slight_smile:

-Gry

-Telefonia komórkowa

Nie zliczamy postów.

I jest O.K. :):):slight_smile: