Bardzo dobra decyzja, lazikar :-D.
Pomysł z podzieleniem forum na 2 strefy uważam za chybiony. Jak już to poszedłbym dalej i wyłączył licznik w ogóle :!:
Poza tym jeśli już ma zostać tak jak jest, to zostawiłbym licznik w dziale GRY i zastanowiłbym się nad telefonią. Czemu akurat przywrócić w gry :?:
Są ku temu 2 IMO mocne argumenty:
-
GRA to yeż PROGRAM (przypominam nazwę forum)
-
Na Vortalu w dziale Po Godzinach są do ściągnięcia GRY, więc czemu zliczać zapytania o programy a support do gier pozostawić “po macoszemu” :?:
Jeśli kiedyś będę potrzebował pomocy z jakąś grą, to kierując się ww. argumentami, założę temat w Problemach, albo Oprogramowaniu, bo IMO tam pasuje.
Co się zaś tyczy Telefoni komórkowej, to w ogóle nigdy nie zrozumiałem powstania tego działu, jak widać Administracja także nie za bardzo traktuje go poważnie…
Od kiedy sa te pochwały i wyłączony licznik, to forum zaczeło schodzic na psy, np w An luzie - hasiok totalny, kiedys tego nie było…
dla mnie jest teraz wszystko dobrze. 8)
Ale dla 1 usera, a co z pozostalym 10000?
:?
tak źle i tak nie dobrze - zastanówcie się w końcu, czego wy tak naprawdę chcecie
telefonia została założona, ponieważ była taka potrzeba
tak samo jak gry, etc.
było to robione dla userów
a to już możemy podziękowac sami sobie - to Wy tworzycie to forum, więc jest takie ja Wy. Skoro jakiś temat jest “bez sensu” to po co w nim piszecie ?? i powodujecie rozwijanie “bzdetów” ??
a nie daj Boże, jak coś zostanie usunięte - zaraz podnosi się krzyk, że moderatorzy “przeginają”
Zresztą te dyskusje na temat licznika zaczynają wywoływać u mnie mdłości - jak byłby to najważniejszy problem forum.
Sory, ale większość z Was tworzy niepotrzebne problemy.
Nie da rady zadowolić wszystkich, więc jak komuś to przeszkadza i uważa, że czas tutaj jest stracony… to w sieci jest wiele innych for. Demokracja i wolny wybór
trzeba było pisać wtedy jak lazikar był gotowy do wyłączenia licznika a nie teraz po fakcie. :lol:
tak na marginesie to tak samo można podziękować moderatorom bo nie tylko my ale i wy tworzycie to forum .
A teraz meritum sprawy .
Nie jestem zwolennikiem liczników czy to pochwał czy ilości postów ale jeżeli już to jest to niech będzie tak jak było bo dyskusja nad tym nie daje nic poza przepychankami ( ja mam racje nie to ja mam racje ) i tak na okrągło rozumiem jak by za ilość postów były jakieś wyróżnienia a jak na razie to za wiedzę i kompetencje można awansować przykład kolega Lazikar nie dawno user teraz ADMIN i nie dlatego że ma najwięcej postów bo ponad 10 tys. a dlatego że wnosi dużo na forum ze swojej wiedzy , a jeżeli ktoś pisze tylko by nabijać licznik to powinien się liczyć z tym że jego licznik ani drgnie jeżeli będzie pisał głupie posty bo i tak zostaną skasowane a po którejś takiej kasacji dostanie w nagrodę ostrzeżenie albo co gorsza bana i tyle z tego będzie miał .
Ale i tak nie dogodzi się wszystkim bo zawsze ktoś będzie miał inny pomysł nie zawsze mądry tak więc decydujący głos w sprawie działania forum ( liczniki , nowe kategorie itp. itd.) mają moderatorzy i administracja . Prawie każdy z nas miał jakieś pretensje do moderatorów czy admin. za to że albo zamykają albo usuwają jakiś temat \ post ( jedni głośno krzyczą inni przyjmują to bez zbędnej polemiki) ale wszyscy muszą zrozumieć że jeżeli nie będzie " strażników forum " to będzie taki chaos że forum szybko stanie się jednym z wielu a nie jak do tej pory forum na ,którym dostanie odpowiedzi na jakikolwiek temat nie grozi wysypaniem systemu czy utratą danych , tak więc drodzy modki. i admi. to wy musicie mieć ostateczny głos a opinie userów mogą tylko być propozycjami bo zaczyna być troszkę na odwrót a to nie będzie dobre dla tego forum.
może, źle użyłem formy osobowej, za co przepraszam
Prosiłem błagałem mieliście się zastanowić. Wybraliście wyłączenie, więc tak zostaje. Tylko i wyłącznie w Tematyka Vortalu. Nie ma możliwości włączenia w dziale gry i Telefonia wiec…
Czy forum schodzi na psy???
Wydaje ci się. Zrób coś, aby nie schodziło a nie pisz :x
A czy kiedyś w na luzie tak nie było. Owszem było tak zawsze, dlatego jako user bywałem tam sporadycznie. To wy pytacie o piosenki itp nie Ja.
A dlaczego tak piszesz???
Ostrzeżeń: 2 wszytsko i na temat.
Ale ja moge mieć i 50 mi to zwisa ile mam pochwał, ostrzeżen itp.