Coś o forum

Kolejny mądry post ze strony Kolegi squeet :!:

Maruderzy niech czytają i wyciągają wnioski.

Poczytałem sobie posty po moim ostatnim, i doszedłem do wniosku, że w gruncie rzeczy jest mi to obojętne. Moderatorzy i Admini, sami będą wiedzieli co wprowadzać nowego na forum. Nie będę się już mieszał, czy liczniki mają być wyłączone na kilku działach czy na wszystkich, tą decyzję zostawiam modkom :wink: Szczerze mówiąc, to żałuje, że założyłem ten topic. Pozdrawiam Michu

:roll: a pamiętasz jak Forest Gamp przestał biec?..

P.S. Nie chodzi mi tutaj o kontynuację dyskusji tylko konsekwencję w działaniu. Ale prawo do własnego zdania i w tym do jego zmiany masz zawsze.

Naprawdę już mnie mdli czytająć niektóre teksty.

Większość tylko potrafi powiedzieć, że coś jest złe, ale może znajdzie się jakiś mądry, który powie, że zna złoty środek?

Kompletnie nie rozumiem już takich karkołomnych stwierdzeń, że forum schodzi na psy, jest do niczego, wszystko jest beznadziejnie, ale wchodzę tu bo lubię to forum. To znaczy się co, ta beznadzieja forum tak kręci? Kiedyś naprawdę zwariuje…

Ludzie, przestańcie ciągnąć tą naszą polską mentalność. Wiecznie niezadowolonych ludzi. Może czas spróbować coś stworzyć a nie pięlegnować w sobie malkontenta…

Myślę, że wszystkim malkontentom należy zparoponować uzupełniającą lekturę postu Liska:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 4&start=30

Może przed kolejną chęcią bezproduktywnego pomarudzenia ktoś się zastanowi…?

A może by tak zamknąć ten (i temu podobne) tematy…?

Bardzo serdecznie Państwa pozdrawiam, bardzo serdecznie… :wink:

Sdar

tak najprościej jest stwierdzić

Wcale że nie, bo trzeba odwagi też by to napisać :confused: Bo niektórzy się boją. Widzicie teraz jak zmieszaliście z błotem użytkowników, wy czyli moderatorzy i admini…

podaj konkretny przykład a nie rzucaj słów na wiatr :rotfl2:

Chyba ty rzucasz słowa na wiatr. Nie widzisz cytatu?? Admini i moderatorowie burzą się, nie lepiej zakończyć ten temat?? :/:/:confused:

Nie chcę rozpoczynać kolejnej forumowej wojny user vs moderator, ale śledzę ten wątek od początku jego istnienia i w żadnym jego miejscu nie widzę żadnego mieszania z błotem zarówno z jednej jak i drugiej strony. Zacytuj o co Ci chodzi wtedy administracja będzie się mogła do tego odnieść bo jak na razie jesteś gołosłowny.

michu proponuje jednak…

Inaczej.

Chce zobaczyć potwierdzenie twoich słów.

Mam serdecznie dosyć tego wszystkiego.

Kto się burzy. Ty najwiecej.

Wczoraj żałowałes ze założyłes temat a dzisiaj znowu to samo. Litosci. :x

Chodzi o to, że żałowałem tego, że skrytykowałem forum :/:/:confused: A teraz mi chodzi o to, że użytkownicy nie mają tu za dużo do powiedzenia, wy odrazu ich zagłuszacie… dobra kończe, bo i tak tu nic nie wskuram :/:/:confused: A jeszcze jedno, to dobrze, że walcze o swoje, bo wy byście chcieli, żeby było wszystko po waszej myśli :/:/:confused: Narazie :stuck_out_tongue:

człowieku głupoty gadzasz :evil: Zobacz ile pozytywnych zmian dokonali admini. Tobie ciągle źle. :twisted:

Czy ja mówie, że mi źle?? Przecież mam prawo się wypowiedzieć no nie?? Jak coś mi nie pasuje to mówie to, a nie skrywam :/:/:confused:

Przesadziłeś teraz.

Zawsze biore pod uwage zdanie userow. Zresztą o czym tu mówić.

Bezpodstawne oskarżenia.

Zastanawiam się czy robić cokolwiek jeszcze, dodam moda źle nie dodam jeszcze gorzej. Litości X2

Sorki, ale czy ty mnie nie rozumiesz?? Dla mnie wszystko gra… tylko wasza postawa mi się nie podoba i tyle. Ale nie zmienię ludzi :P:P:P:P Więc już będę cicho :):slight_smile: Pozdrawiam :slight_smile:

lazikar lepiej nic nie dodawać bo zamiast się cieszyć to jest wielki hałas i wojny 8)

Co racja to racja :):):):):slight_smile: hehehe Dobra zamknijmy ten temat już :/:/:confused: bo jak go będę widział i będę mógł odpisać, to odpiszę :P:P:P A ja już nie chce :P:P:P:P:P

To prosze mi powiedzieć na jakie twoje PW do mnie skierowane ci nie odpowiedziałem.

Podaj mi tu przykład.

Czekam.

jednak wiem ze się nie doczekam bo zawsze odpowiadam na PW. :evil:

O czym ty gadasz?? O PW?? Ja nic o nim nie wspomniałem :? :? :?

A co do tego, to może źle to powiedziałem :stuck_out_tongue: