No i namówiliście.
Mówiłem, że jest nieustająca.
Przy moim odpadasz w przedbiegach. Serio!
Polecam zainstalować aktualnego gog galaxy i podłączyć inne konta. Wygodna sprawa.
Innych kont nie mam tylko GOG (przynajmniej na razie, dojrzewam do tego by założyć konto na Steamie bo jednak są 2-3 gry które mam ochotę zagrać a nie ma ich na GOG).
No i aktualny GOG to wciąż (tak mi się wydaje) to wersja Beta. Mam już od dawna monit o aktualizację ale czekam na wersję stabilną. Jednak chyba CP77 tak uszczuplił zasoby ludzkie w CDPR, że nie mają czasu wydać wersję stabilną.
W temacie błędów,
Dlaczego kadra kierownicza ustanawia nierealny termin, mimo że zespół twórców mówi że gra nie jest gotowa? A zwłaszcza nie gotowa na konsole. Efekt łatwy do przewidzenia. Dlaczego zarząd robi sobie świadomie taki problem?
To jak w świecie bogaczy i biedaków. Ci pierwsi są oderwani od rzeczywistości i potrzeb tych drugich. Zarząd w tym przypadku był oderwany od rzeczywistości deweloperów i oczekiwał od niech niemożliwego sądząc, że to możliwe. Ktoś na szczycie piramidy zawsze widzi świat inaczej niż ten kto stoi pod piramidą.
Target był: wydać przed Świętami. Wydane? Wydane. To premia dla zarządu będzie, plan wykonany.
Obawiam się, że możesz mieć rację, że całe zamieszane w powodu kilku członków zarządu, których świat zawęził się do ‘jeszcze więcej kasy na moim koncie’
Wy myślicie, że takie gry robi się dla idei czy co?
Dla kasy, a tutaj garstka osób mogła zgarnąć kasę kosztem całej reszty zespołu raz a dwa obniżyć zyski na przyszłość z powodu złej opinii. Coś poszło nie tak z rozumem albo wspomniana grupka osób myślała żeby wziąć kasę i przeskoczyć na stanowiska do innej firmy Zakładając oczywiście, że tak było, bo możliwości tu się mnoży, nikt nie powie na pewno.
Myślę, że firmą kierują ludzie którzy znają się lepiej od nas. Zrobili odpowiednią analizę potencjalnych zysków, strat i na tej podstawie podjęli decyzję, a nie obudzili się z szalonym pomysłem
Co do samych błędów, ja chyba mam jakiegoś farta, bo na 35h rozgrywki przytrafiły mi się 3 błedy. Raz postać mi się zacięła, 2 to latający samochód, a 3 to błąd w misji, przez który musiałam wczytać zapis. Na szczęście chwilę wcześniej zrobiłam save. Dla mnie ta gra nie powinna wychodzić na stare konsole, to chyba główny problem, obok nierealnego terminu. To za bardzo złożona, skomplikowana gra, żeby sprzęt słaby, sprzed 7 lat dał radę. Konsole PS4 i Xbox One są słabe nie ma co się oszukiwać. Gram na pc.