no właśnie wątek idzie w złym kierunku przeradza się w jakąś “wojnę” słowną i odgrzewanie jakiś ran.
Proszę xulu o napisanie do asterisk PW, co dalej zobaczymy.
no właśnie wątek idzie w złym kierunku przeradza się w jakąś “wojnę” słowną i odgrzewanie jakiś ran.
Proszę xulu o napisanie do asterisk PW, co dalej zobaczymy.
mam jeszcze tylko jedno pytanie -CZY ŻADEN Z MODERATORKÓW NIE WIDZI ŻE PROSIŁEM O USUNIĘCIE Z TĄD MOJEGO PROFILU
tomj , na forum nie ma możliwości usunięcia konta na życzenie. Jeżeli coś Ci tutaj nie pasuje, to po prostu przestań się logować.
Hehe, za “ale jaja” dostać ostrzeżenie - haha - bravo moderatorki
Tu czasem jest gorzej jak na policji
tomj , w swoim poście złamałeś przynajmniej kilka zasad, więc problem masz na razie z głowy, dostajesz trzecie ostrzeżenie czyli ban. Jak chcesz coś więcej, proponuję wgłębić się w Regulamin, powtórzę Ci jeszcze raz, że w takich sprawach dyskutuje się poprzez PW/email z Adminem, jednak na usunięcie konta IMHO nie masz co za bardzo liczyć. EOT
A temat zamykam - myślę że wszystko co miało być powiedziane zostało, a nawet za dużo. Uważam go za wyczerpany.
Ostrzeżenie za zwrot “ale jaja” zostało cofnięte. W przyszłości za taki zwrot ostrzeżeń na szczęście już nie będzie.
Witam
mam ja tez taką nadzieje , aby nie było ostrzeżeń które związane są z dniem i humorami moda :? szczerze powiedziawszy co pisałem ze odejdę z forum było prawda , dlatego ze kazdy ma swoje “ego” i kazdy "czuje " swaja racje …ja czulem swoją mimo dwukrotnego odwołania się do asteriksa -odpowiedz byla jednoznaczaczna —NIE , podziekowania dla admina za uznanie “racjii” usera .
odchodzisz po zaledwie trzyletnim stażu na forum?
…a jaki jest twój staż :?: aby oceniać innych 8)
btw . uzyskałem odpowiedz admina i wiem na czym “stoje”
Nie gorączkuj się, poza tym nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Zresztą nie widzę tu oceny, w postaci wydanej opinii. Jedynie zapytałem.
Fakt faktem, niektórzy userzy oraz moderatorzy związani są z forum niemal od początku. Dołączenie do niego w 2007 roku, a w moim przypadku nawet pod koniec, to naprawdę nie jest długie z nim obcowanie.
To będzie wykonalne dopiero wówczas, gdy moderowaniem będą się zajmowały bezduszne automaty, a nie ludzie.
Nie jesteśmy sędziami, którzy zawsze muszą orzekać bezstronnie.
Żeby nie było żadnych nieporozumień - w moim przypadku działa to oczywiście tylko w jedną stronę - czasami po prostu patrzę na usera nieco łaskawszym okiem, czasami nie - czy to źle?
Nigdy nie wlepię ostrzeżenia jeśli nie będzie się ono należało, czasem jednak zamienię je na upomnienie i dam szansę poprawy.
BTW
Moja wypowiedź dotycząca złego humoru i wlepiania ostrzeżeń była w 100% przesiąknięta ironią.
Dziwię się, że nie wszyscy ją wychwycili.
Doskonale to rozumiem, bo nawet automaty i systemy się mylą .
BTW. mi się wydaje , czym mniej ironii na forum, tym lepiej dla wszystkich
Z każdej ze stron…
Szkoda, że żaden z Moderatorów lub Adminów nie odniósł się do mojego fragmentu wypowiedzi:
No cóż dzisiaj widziałem podobną sytuację, jeden z Moderatorów udziela odpowiedzi na post, a za jakiś czas następny pisze o poprawieniu tematu a na końcu trzeci usuwa do kosza z bardzo dyskusyjnego powodu.
Zresztą na tym ostatnim przykładzie widać, iż niektórzy zadadzą sobie więcej trudu aby pokazać iż problem jest dziecinnie prosty, google jest dobry na wszystko a pytający zachowuje się dzieciak mający pierwszy raz do czynienia z internetem.
Szkoda, że nikomu nie przyjdzie do głowy, że dla niektórych te tak oczywiste sprawy dla tutejszych “specjalistów IT” mogą być dla innych “czarną magią”.
Jeżeli nie chcesz pomóc w prosty sposób to chociaż nie wywyższaj się swoją “wiedzą” . Taka postawa może spotkać “specjalistów” z tej branży w innej sytuacji a wtedy oni będą sprawiać wrażenie "dzieci’ z przedszkola.
W moim wypadku nigdy to się nie zdarzyło
I na koniec :
Za spowodowane przez siebie zamieszanie przepraszam zainteresowanych.
raany, ale macie problemy - mod skasowal moj post, tragedia, ide sie powiesic… :lol:
na tym forum nie jest jeszcze tak zle - oczywiscie upominanie za brak jezyka/czcionki sa w standarcie, ale… widac latwiej wkleic
gorzej, ze nie sa usuwane powtarzajace sie tematy tego samego uzytkownika w roznych dzialach - czasem wchadzac do kilku myli mi sie gdzie jestem - te same tematy, te same osoby… i pomimo monitu o zmiane tematu, zakladaja nowy, z nowym tytulem i dalej draza ten sam problem, ech… :roll:
ps. a generalnie pierwszy raz widze taka wymiane pogladow z administracja na forum (jakimkolwiek) - takie tematy sa zamykane, bo nie wnosza nic poza _troll_owaniem i wiekszym zuzyciem sliny/klawiszy 8)
clockwork ,
chyba nie przeczytałeś dokładnie całego tematu, i z tym "wieszaniem " to bym się zastanowił na drugi raz ![-o<
Widocznie jeszcze nie jesteś za bardzo obeznany z tutejszym forum dlatego ze forum sluzy rowniez do wymiany poglądów na poziomie admin-moderator.user … i odwrotnie
A ja nam takie pytanie
Czy moderator musi zawsze w swych upomnieniach cytować regulamin i uzasadniać swoje działanie jakimiś jego paragrafami ?
Czy moderator może napisać :
" siema lioton weź popraw swojego posta bo twój podpis jest takis lewy chyba jest made by china poza tym nie linkuj w postach ruskich stron bo my tu tylko from america. No i wracając do twojego podpisu to i tak Golf jest the best bo Fiat to szajs. No to nara ziom pozdro miłego zwiedzania forum jakby co to lookaj do mnie na pw"
Może, ale moderatorzy to poważni ludzie i żaden z nas nie używa takiego bełkotu.