No cóż to my miliśmy ok.26 pkt +wysłaliśmy gre całkiem niezłą naszym zdaniem;)
a powiedzcie coś o waszych grach jak wyszły i jakie mieliście pomysły xD :lol: :lol:
Teraz możecie tu podsyłać swoje gry, bo i tak już po terminie
Nie podeślę, sami zobaczycie na stronie dialnetmasters, jak łaskawie udostępnią wyniki i gry
Koncepcja: prosta strzelanka (najłatwiej znaleźć tutka czy od razu silnik) - bronisz router DialNetu przed złymi pakietami Niezbyt rozwinięta, ale nawet grywalna
http://www.sendspace.com/file/nxqgs4
Tutaj jest do pobrania moja gierka. Wiem że słabiutka :P, ale na 1 pkt będzie, jako że z testu miałem 19.23 to z dodatkowym pkt będę miał 20. Mam nadzieję że uda się awansować dalej
ponad gim. A wy?
Chyba nawet wiem na którym tutku robiona
A my jesteśmy gim.
Siema Czechu Jak wam poszło?
Troche mnie rozbiło to zadanko za 11ptk
A ktoś tutaj jest z okręgu 14 ??
Wiemy, że drugie zadanie dobrze mieliśmy, ale z tymi sieciami, to gdzieś się walneliśmy…
Bmsiak, mieliśmy identyko grę, tylko że inne kolory
Misiek93 jesteś z gimn? Bo w ponad gimn te zadanie było 100 rayz bardziej rozbudowane. My 20,76 pkt. Jesteśmy wesoł inny okręg. My jakoś z tym polecieliśmy. Wiesz może czy można było robić te zadanie od zerowej podsieci? A wy ile mieliście?
Tak jestem z gimnazjum. Nam zupełnie nie poszło wrecz poniżej przeciętnej
ale nie ważne ile uznalismy ze się nie przyznajemy
Nie no My to porażka w tym roku. Tym razem podeszliśmy na luzie, bo mamy kilka problemów w drużynie
Punktacje sobie zobaczysz jutro ale myśle że nikomu nie zagrażamy
Gre zrobiłem i myśle że nawet dobra.
Co do tego zadania - podsiec 0 to też podsieć jakby nie było
Teoretycznie też podsieć. Ale jak jest podsiec która ma swój serwer i podpietych np. 12 kompów to ile adresów jest aktywnych? Bo ja to rozumuję tak, ze jak jest serwer to on daje jakąś pule adresow tak? wiec względem głównej sieci jest aktywny tylko jeden adres ip(serwera)? Czy jak inaczej?
To wyniki maja byc jutro, a nie dzis?
Wyniki będą dzisiaj tylko w godzinach ok 19
xD aaa to dzisiaj jest 10 kwietnia ? Nieźle zakręcony jestem
Wyniki już są. Awans z 3 miejsca
http://www.dialnetmasters.pl/etap2.html - drugi etap. Niby oficjalnie nie potwierdzone ale już raczej ostateczne.
i niby ile miejsc sie dostaje ? Wszystkie 16 ? W tamtym roku bylo 8