Dialnet Masters kilka pytań

Oby się potwierdziły :slight_smile:

Mi się udało :smiley:

Dodane 10.04.2009 (Pt) 17:29

Już są oficjalnie.

4 miejsce, udało się :smiley:

Wiecie kiedy beda gry dostepne w profilach drużyn?

Spokojnie ja myślę, że pojawią się jeszcze dziś, widać że ktoś nad tą stroną ciągle pracuje :wink:

Wszystkie 16 drużyn przechodzi dalej, jestem za 8 ale w 16 i dostałem meila że przechodzimy :smiley: Jeszcze mi się łapy trzęsą ;D

Akurat w dniach 22-24 egzamin gimnazjalny… Ciekawe jaka godzinę wybrali.

A wy już dostaliście jakieś mejle kiedy i jak te półfinały?

Dodane 10.04.2009 (Pt) 18:07

Co do godzin to nie pamiętam o której to było ale wiem że całość trwała 2-3godziny.

W regulaminie pisze:

Jestem 11 w okręgu i dostałem maila, że przeszedłem do półfinału. Dziwne…

Może przez pomyłkę wysłali maile wszystkim 16 drużynom wyświetlanym na stronie w wynikach, zamiast tylko 8 (mam nadzieję, że nie).

I jeszcze ta data półfinału. Mam wtedy test gimnazjalny.

Pokażcie te mejle, bo do mnie jakoś nic nie doszło :slight_smile:

pewnie to był nie poprawiony regulamin z zeszłego roku ;D lepiej o tym nie pisać i się cieszyć :stuck_out_tongue:

W zeszłym roku przechodziło 10 drużyn.

Nie chciałbym wam zabierać nadzieję, ale nie sądze żeby w czasach kryzysu organizatorzy zwiększali liczbę drużyn przechodzących dalej, w końcu to 180 pendrajfów więcej do kupienia…

No muszę pogratulować organizatorom umiejętności dobierania terminów :smiley: Trafili idealnie w testy, o ile dla mnie to nie problem dojechać do Lublina (mieszkam 20km dalej i chodze tam do szkoly) o tyle ci co muszą długo jechać będą się musieli teleportować po testach :slight_smile: Na szczęście 24 IV to jest test z angielskiego ktory i tak sie nigdzie nie wlicza.

Jak już to 8*2*5 na każdy półfinał czyli o 560 na całe zawody :slight_smile:

Ale ja uważam, że to nie ma nic do rzeczy.

Mnie bardziej martwi to że rok temu przy 20 drużynach sala była już prawie pełna - na pewno nie zmieści się tam dodatkowe 16 drużyn.

No chyba, że zmienią miejsca półfinałów.

A co do terminów to na 100% je zmienią. Tylko muszą uważać, aby nie przenieść na matury :wink:

Konkretnie to 420, bo 2 poziomy * (4 członków + opiekun) * 7 półfinałów * 6 dodatkowych drużyn, ale łotewer ;>

Ja na szczęścię piszę wcześnie, bo w piuntek.

Jakiś mini-meeting ;>?

no jak już powysyłali meile z gratulacjami to chyba nie zrobią takiego wałka :smiley: było by bardzo nie miłe to :stuck_out_tongue_winking_eye:

Moj team zakwalifikował sie do polfinałow :stuck_out_tongue:

Dodane 10.04.2009 (Pt) 20:13

Extra, nagle usuneli połowe listy i zostalo 8 druzyn… Myslicie, że przechodzi tylko to 8 druzyn?

Obcięli listę drużyn do 8 miejsca.

Sorry guise, no bonus here.

http://www.dialnetmasters.pl/aktualnosc … icle_id=24

Uważam, że stworzyli okropną sytuacje, ponieważ dostalismy maila z zaproszeniem na półfinały… Poza tym jak ktoś nie wejdzie na ich stronke tylko bedzie sie sugerował mailem to co?

To pewnie wyślą drugie w których przeproszą za pomyłkę.

(userfail)A wiec tak to, że udalo Ci sie przejsc pewnie z pomocą nauczyciela… to nie masz prawa do radochy… W mailu dostalem informacje gdzie przyjechac.