Dialnet Masters kilka pytań

:slight_smile: Nie ma co się przejmować, kto brał udział w tamtym roku to wie, że organizują go idioci, nie wspomne o prowadzącym turlającym się po ziemi. Mnie też udupcyli ale biore to już na luźno :slight_smile:

Tu się nie mogę zgodzić - według mnie rok temu organizacja była bardzo dobra - jedyna wpadka to był odbiór identyfikatorów na Wielkim finale bo tam to była jedna wielka “zadyma”.

:smiley:

Kwestia gustu. Moim zdaniem olimpiada to olimpiada, a nie tańczenie na środku sali, wyścigi, śpiewanie, robienie zdjęć przy jakiś głupim kartonie, szum medialny.

Tak czy owak, życze wszystkim powodzenia i dobrej zabawy.

Wiedziałbyś? Dostałeś napisane gdzie masz przyjechać, czy tylko miasto? Na którą godzinę byś przybył?

Pomyśl.

I nie, nie przeszedłem z pomocą nauczyciela. Jeżeli tak uważasz, to, prawdę mówiąc, /cenzura/ mnie to obchodzi.

Rzeczywiście to z mailami było chamskie…

Trochę niesprawiedliwy też ten podział na okręgi. W innych okręgach spokojnie dostałbym się do półfinału z takim wynikiem.

Trudno panowie xD żyjemy dalej.

panowie… spokojnie. skoro na wielkim finale padł net… (a organizuje to firma m.in. ISP) to troche wiocha jest nie?..

a w sumie… jeśli sobie poczytacie za rok troche cisco itp. to może dojdziecie do wyższego poziomu ;] nie martwcie sie… to tylko zabawa.

a te cyferki w wynikach to też zabawa ;D

Dokladnie żyjemy dalej, może za rok :slight_smile: Właśnie dostałem maila z przeprosinami… :stuck_out_tongue:

Nie no z tymi terminami to oni trochę przesadzili. Mam półfinał w dniu egzaminu gimnazjalnego. Napisałem do nich maila z pretensjami, mam nadzieję że odpiszą. Orientuje się może ktoś z was o której godzinie były rozgrywane półfinały w tamtym roku?

Też napisałem do nich w tej sprawie, ale nigdy jeszcze mi nie odpisali, więc teraz wcale nie liczę na odpowiedź.

Masz racje, dziwne że nie zwrócili uwagi na egzaminy gimnazjalne. Cały maj ominęli, rozumiem ze względu na matury, więc chyba oczywiste że powinni wziąć pod uwagę też gimnazjalistów. Współczuję Wam chłopaki ;/ Niestety w tamtym roku nie brałam udziału, więc nie wiem o której godzinie były półfinały, ale myślę że raczej przed południem?

Jest tu ktoś z okręgu 5 lub 7? 23 kwietnia spotykamy się w Warszawie! =D>

Z góry mówię, że nie pamiętam tego na 100%, ale wydaje mi się że gimnazja zaczynały o 10 lub 11, szkoły ponadgimnazjalne chyba półgodziny po zakończeniu etapu dla gim

macie racje.

to sie zaczynało około 10/11.

myśle, że są dwie opcje:

1. przełożą te półfinały i powiedzą z pokorą że zrobili bład…

2. lub lustrzane odbicie tego co wyżej…

jesli jest tutaj ktoś kto przeszedł do półfinałów z gim to zapraszam na moje gg :smiley:

A tak z innej beczki - Wy cos przygotowujecie sie do tych półfinałów?

Bo moja wiedza narazie w całości opiera się na książce

adsie2.jpg

Uważam, że jest całkiem niezła ale pytania na dialnecie nieraz wykraczają poza to co jest w niej zawarte.

Jakie inne książki byście polecali?

PS Wybaczcie za reklamę :stuck_out_tongue:

http://mcr-inc.pl/stuff/cisco/

Tales, ta książka ma troche braków i tak nie zawsze temat do końca jest pociągnięty. Dokup sobie jeszcze… http://helion.pl/ksiazki/siekod.htm Moim zdaniem świetnie się uzupełniają.

Dodane 11.04.2009 (So) 10:56

Ale i tak nie warto się uczyć wszystkich rzeczy, bo większość i tak znajdziesz tam na laptopie :slight_smile:

Nie no, gdzie tam ja nie chce kuć tego na pamięć ale jednak dobrze miec pojęcie o czymś to potem przynajmniej sie wie gdzie szukac albo mozna latwo elimowac zupelnie bezsensowne odpowiedzi. Dzieki za propozycje :wink:

materiały firmy cisco i książki z heliona chyba są najlepszym i najbardziej wiarygodnym materiałem. No i internet oczywiście. Pozatym 100 razy matematyka;d

i 1000 razy logiczne myślenie :slight_smile:

a i podpisujcie koperty xD

Jak wyglądają polfinały? Ile jest pytań i czasu. Więcej liczenia czy teorii. Napiszcie jak to mniej więcej wygląda ;d

szkoła ponadgimnazjalna