Ostatni kontakt miesiąc temu. Czemu nie używam? Bo szanuje komputer, a przy Linuxie ma się ochote z kopa, przez okno i jeszcze wiązanke póścić przez okno, żeby cały świat usłyszał jakie to gówno nie dopracowane totalnie i nie nadaje się dla zwykłego Kowalskiego używającego komputera. Teraz mnie wszyscy zgwałca jaki to debil i się nie znam i w ogóle.
Dziękuje i pozdrawiam całe forum. Miło było, ale po tym poście trzeba pomyslec o założeniu nowe konta na stronie bo dostanę zaraz bana dożywotniego.
Jak im wszystko wyustawiasz o czym nie mają w ogóle pojecia i administrujesz to tez mógłbym, ale nie mam zamiaru studiowac podstaw Linuxa tylko po to, żeby mi komputer działął i jak muszę zmienić sprzet lub dokupić do dopierac pod Linuksa, a nie odwrotnie.
Please, napisz do czego konkretnie używają. Usiłuję ustalić TRZY zastosowania Linuxa, w którym ten jest lepszy niż Windows lub MacOS. Póki co, udało się ustalić JEDNO
Jeszcze żaden Linuks nie wytrzymał mi dłużej jak tydzien, jedna aktualizacja jakaś w KB i Amen, nie działa, a tu pisza, że zapieprza, aż uszy się trzesa latami i wszystko zrobisz nawet w firmach bo w chmurze
Ja to wiem. Ale nie wiem czy wie to Minister Finansów, dlatego warunkiem podpisania PIT-a jest instalacja wtyczki do Acrobata (TAKIEJ). Moje pytanie: jak się podpisuje taką ministerialną e-deklarację pod Linuxem?
Mam laptopa kupionego bez OS-a na nim wgrane Ubuntu i narazie chodiz bo mama nie wgrywa żadnych aktualizacji nawet Firefoksa, ale już coś się sypie bo np. wpisując maskowane hasło do Banku PEkao pomija pola nie wiadomo czemu, a na Windowsie 10 takich cyrków nie ma, a tez najnowszy Firefoks.
Nie podpisuje się. Możesz wypełnić, wydrukować i zanieść osobiście do skarbówki albo wysłać on-line, autoryzując się po drodze m.in. kwotą dochodu z zeszłego roku.