DP - nowe otwarcie

Tak.

Czyli minimum 9 osób (+ pisacze z wp) o wątpliwej znajomości tematów w, tak zwanej szumnie, redakcji. To tak jakby ktoś się jeszcze zastanawiał dlaczego tutaj tyle reklam i kogo mają utrzymywać. Nie, reklamy nie są na HotZloty. Są na tych kopiarzy powyżej.

Gość zaczynający wypowiedź od wulgaryzmu jest autorytetem recenzującym artykuły?

Czyszczenie komputera – lista najlepszych programów (dobreprogramy.pl)

Ktoś weryfikuje te artykuły???

AdwCleaner to nie jest taka zabaweczka do czyszczenia systemu tylko potężna apka do usuwania różnego typu zagrożeń i śmieciowego softu.

@Marcin_Bartnicki nie prześwietliłem @Naczelny.Hejter pod kątem języka tylko odniosłem się do meritum w przykładzie.

Brawo. Zamiast się odnieść merytorycznie do tematu odwalasz ad personam .

2 polubienia

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

2 polubienia

Tak to się robi w internecie, ale do tego poziomu nigdy nie dojdziecie z takim podejściem.

1 polubienie

This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags.

Przeczytaj dyskusję i powiedz szczerze, że to działa.

@Radek68 zamknij proszę ten temat na 12h… bo to się robią niezdrowe emocje… czy ktoś chce tak rozmawiać?

Witam!

Cieszę się, że się odezwałeś, bo brak osoby, która to wszystko „ogarnia” ze strony WP trochę komplikował sprawę.
Mam nadzieję, że wspólnie uda się coś sensownego ustalić, tym bardziej, że wielu ludzi na forum ma niezłą wiedzę i fajne pomysły.

Ja jestem tu już od kilkunastu lat i potwierdzam, że przy DP coś jednak ludzi trzyma, choć ostatnio jakby… mniej. Ostatnie zmiany na głównej mało komu przypadły do gustu, no ale (jak tu już ktoś pisał) kijem Wisły się nie zawróci.

Nie no, bez przesady. :slight_smile: W niektórych postach zdarzają się niewłaściwe sformułowania, czy nawet wulgarne słowa, ale te można usunąć (lub ukryć), natomiast nie będziemy zamykać fajnej dyskusji z nowym redaktorem naczelnym obszaru Technologie w WP!

Od kiedy wyraz curva to wulgarne słowo? Hmm.

Tak, wiem że to chodziło o mój wpis.

Dzięki. Nie przyszedłem tu, żeby obiecywać cudowne rozwiązania. Zmienimy kilka rzeczy, które ewidentnie wszystkim przeszkadzają, na niektóre zmiany potrzebujemy więcej czasu. Piszę tu, żeby było jasne, jaki jest kierunek zmian.

Nie oczekuję również, że serwis spodoba się wszystkim. Niektórzy odejdą, inni będą hejtować. Normalna sprawa. Jestem tu dla tej nielicznej grupy, która chce rozmawiać i proponuje konstruktywne rozwiązania.

Nie wdaję się w dyskusję na temat poszczególnych artykułów. Jeśli któryś z nich się nie podoba, proponuję go po prostu nie czytać.

1 polubienie

A miałeś na myśli włoski zakręt, czy jednak polski wulgaryzm? :wink:
Wiesz, zmiana jednaj literki nie czyni z wulgaryzmu ładnego słowa. Z tym, że o ile coś takiego w dyskusji (ewentualnie) może przejść, to bardzo wyczulony jestem na obrażanie kogokolwiek. Tak tylko piszę, jakby ktoś nie wiedział. :wink:

1 polubienie

Gdy ludzie proponują konstruktywne rozwiązania, to piszesz że to nie działa. W T F?

Ovviamente volevo aggiungere un po 'di italiano alla nostra affascinante conversazione!

I bardzo dobrze. :slight_smile:
Oczywiście wiemy, że WP to nie jest mały portal, gdzie jedna osoba odpowiada za wszystko. Niemniej jednak trudno pisać z wieloma osobami, gdzie każda odpowiada tylko za mały wycinek i nie bardzo wie, co planuje reszta. Oczywiście w pewnych sprawach jak najbardziej, ale w ogólnych, to już gorzej.
Dlatego potrzebna jest osoba, która niejako w całości to „ogarnia”. :slight_smile:

1 polubienie

Jestem tym dość zainteresowany, możesz zdradzić jakieś szczegóły?
Domniemuję, że chodzi o wielokrotnie przez mnie postulowaną aktualizację silnika forum do najnowszej wersji. Tak? Czy może o coś innego?

1 polubienie

Jezusie drogi, odpukuję w niemalowane! Proszę! Nie wymyślajcie forum na nowo! :joy:

1 polubienie