Dyskusja o nowej stronie DP

Już to było i nie wróci.

Sam portal wygląda lepiej. Technicznie też jest bardziej responsywny. Nie wypowiadam się na temat zawalenia wszystkiego reklamami tak że powinno to być karane :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ale @gtxxor dlaczego do jasnej cholery nie ma możliwości pisania komentarzy - żaden z nich się nie pojawia, jak by siedział jakiś troll i wybierał sobie które mogą a które nie być publikowane.

1 polubienie

Coś z komentarzami leży, jeden udało mi się napisać, jeszcze inny pojawił się pod nazwą Anonim mimo ze byłem zalogowany. Raz zniknął komentarz, na który odpowiedziałem (zupełnie neutralny). Jakieś problemy z ogarnięciem nowego systemu komentarzy? Wygląda na napisany specjalnie pod DP więc leci testowanie na produkcji :wink: nie że zaraz źle bo to nie bank.

No dokładnie coś w tym stylu. Albo wcale ich nie ma albo wrzuca je jako “Anonim”.

@gtxxor czy Polygamia, jako “siostrzana strona-dział” głównej DP, będzie miała wspólne konto z DP użytkowników, czy trzeba się tam rejestrować oddzielnie? Bo jeśli to drugie, to bez sensu, skoro łączymy ją z DP.

ok, nieważne - jest :slight_smile:
Oooo kurcze, ale sztos. Tam można tylko … komentować …

1 polubienie

Sprawdziłem pisanie komentarzy. Działa dwa logowania. W pierwszym wpisuje się adres maila, potem hasło. Wtedy komentarz wyskoczy po czasie jako od niezalogowanego. Taki to kit.
Wylogowałem się i wpisałem zamiast maila, swoją nazwę i potem hasło. W tym samym temacie dałem komentarz - był już z awatarem jako od zalogowanego. Parę minut trwało.
Obydwa komenty moje:

1 polubienie

Jeżeli wyrażasz krytykę w sposób złośliwy, takiej interpretacji twoich intencji oczekuj od innych i żadnej innej. Wąty do siebie, a nie do rycerzy czy chorych psychicznie.

@gtxxor

Informacyjnie, do przejrzenia. Próba wylogowania przez forum daje taki błąd:

Błąd serwera nr 403

Co się stało?

Dostęp do podanych zasobów jest ograniczony dla pewnej grupy użytkowników.

Bo stary link jest do “wylogowania” z tego, co widzę. oO

Nowy na stronie głównej nie jest widoczny, ale jak wpiszesz:
https://www.dobreprogramy.pl/konto/wyloguj
#można do zakładki sobie dać :stuck_out_tongue:

… to działa :wink: (tylko bez przekierowania niestety :sweat_smile:)

Zrobiliście uciążliwość w dodawaniu komentarzy, a niezalogowani zapychają kibel! Gdzie tu spłuczka! Jawne robienie kabaretu z portalu. Idioplazma komuś wyciekła?

Pane @Docent - jak ja napiszę coś konkretnego w komentarzu, to ma być natychmiast. Koledzy mądrzej piszą ode mnie, chociaż różnie bywa. Ale zawzięliście się na Nas i Nas moderujecie, a g…no niezalogowane, niemoderowane przecieka, wycieka, bo nie ma moderacji, jest tylko czasowy przełącznik - co któryś użytkownik do odstrzału, a sezon na spam zaklepany na stałe!

Czyim nazwiskiem można podpisać prawy wykres?

image

t - ilość reklam na stronie
T - wpływy do budżetu

No niestety , każdy to “ANONIM” pisząc komentarz, nie ważne czy jest zalogowany czy nie .

Taki fajowy blok reklamowy jakimś kiepskim artykułem spraprali… :wink:

1 polubienie

Czy naprawdę zmiana fontu w artykułach na bezszeryfowy to taka trudna sprawa, że nie można tego od kilku dni zrobić? Te szeryfy w oczy kłują.

Za moich czasów można było to załatwić w minutkę…

Tak, wiem, jestem już dinozaurem.

Bardzo proszę o dodanie dat w sekcji “Polecane dla Ciebie” .

Tak jak nie lubię czerstwego pieczywa tak i artykulików sprzed kilku lat.

Mimo zalogowania się, dalej jestem anonem cholernym… Wydaje mi się, że po zmianie nicku, który był wymuszany na niektórych użytkownikach jakiś czas temu, to przez to chrzani się. A stare konta, które nie musiały zmieniać nazwy użytkownika, piszą z swojego konta, NIE jako anon.

Wylogowałem się, zalogowałem się po przez podanie adresu e-mail i już komentarz wszedł z mojego konta, nie z anona. Ale burdel WP macie…

Nie ma zasady. Ja nigdy nie zmieniałem nazwy użytkownika i raz pisałem jako anonim innym razem jako pocolog, a część komentarzy przepadła całkiem.

Ale z drugiej strony nowy układ może dostarczyć rozrywki.

Czytam sobie że:

Cyberprzestępcy stworzyli fałszywą giełdę kryptowalut. Wykorzystują logo Narodowego Banku Polskiego, aby zwiększyć wiarygodność swojej oferty. Przed zagrożeniem ostrzega zespół CSIRT KNF.

A zaraz pod tym mam wielki napis Zamawiaj on-line!

Kolejny bug. Opisy bez spacji :smiley:

Blogi Nadal kaput :slight_smile: trzymamy za słowo że dzisiaj będą działać