To jest tylko jako opcja „włącz kolor moderatora”. Można tego użyć w każdym poście. Koloruje tylko samo tło tekstu. O tak, jak tu (dla przykładu).
U mnie „widz widzi więcej”, cytując Staszka:
Niestety z lewej to nie bardzo mam pomysł, bo div ".topic-post"
jest szerszy niż granica na „tekst”.
No rozumiem, może i tak mogłoby być, wygląda nieźle. Ale tak naprawdę, to chyba nie ma większego znaczenia, bo w sumie kolorowanie rzadko jest używane. Może w jakimś CMS czy w innym miejscu dałoby się to wkleić? Ale teraz (po prostu) nie wiem.
Przeczytałem dzisiejsze komentarze dotyczące WOB dla Google Chrome:
Jest przy komentarzu zapis : „prawie 4 lata temu”?
To się powtarza w wielu komentarzach…
Skąd pewność, że komentarz dzisiejszy?
To komentarze do poprzednich wersji programu. Tak na nowych wersjach jest regułą, że czytamy wypowiedzi, które już straciły na aktualności.
Do redakcji - w komentarzach pod programami powinna być notka odpowiedzi do konkretnej wersji. Przy okazji UA.
Numer wersji przy recenzjach jest. Przy komentarzach nie ma.
WOT zamieszczono dzisiaj, a komentarz 4 lata temu?
Dzisiaj jest data aktualizacji, a nie data utworzenia strony poświęconej dodatkowi.
Btw. nie polecam takich szpiegów
WOT został dzisiaj zaktualizowany, a komentarze są do starszych wersji, tak przecież jest przy całym katalogu. Codziennie są aktualizacje różnych programów, przez lata pojawiło się masę wersji, a że ostatni komentarz był 4 lata temu? Widocznie ten program nie cieszy się aż takim zainteresowaniem
To gra chyba… WOT to World Of Tanks
oczywiście… a świstak siedzi i zwija sreberka WOT (Web of Trust) dla Google Chrome 4.0.13.7 - dobreprogramy
@Radek68 O co chodzi z odbudową kontenera dockerowego po aktualizacji Discourse? Rozwiń temat.
Pozdrawiam!
W sumie czemu licznik nie liczy odpowiedzi?
Dodatkowo cyferki wskazują na błąd migracji komentarzy:
(269747)
(441802)
Podejrzewam (bo to info od Docenta), że chodzi o to, że gdyby zaszła taka potrzeba, to aktualizację należałoby powtórzyć.
Jaki licznik? Ten przy pasku? U mnie liczy, chyba że chodzi Ci o jakiś inny, ale nie widzę żadnego innego, który by nie liczył.
Ten do komentarzy.
Dla WoT obliczył 1 a z „ripostami” będzie z 7.
Hej, @Docent @Kristov_pl, czy możecie zdradzić, kiedy blogi będą mogły być ponownie promowane na stronie głównej portalu? Czy taka opcja będzie jeszcze dostępna?
Widzisz, upał mi zaszkodził, a to przecież wątek o portalu.
Tak, też to widzę – odpowiedzi na komentarze nie traktuje jak komentarzy i ich nie liczy.
Szczerze mówiąc przestałem na DP cokolwiek komentować, bo – po zmianach – to nie ma sensu. Nie wiesz czy ktoś zareagował, czy odpisał, czy nie, bo trzeba by co jakiś czas zaglądać do wszystkich swoich komentarzy aby to zobaczyć, a to kompletnie bez sensu.
Coś wszystko zamula jakby serwery leciały na radiówce/internecie mobilnym zamiast po światłowodzie ze serwerowni WP a nie na siłę przeniesionej ze Wrocławia do Warszawy w budynek biurowy.
Nie bez znaczenia jest też ilość reklam, mniej ma ochotę się wchodzić na główną.