@Docent jak się posuwają prace nad blogami na głównej portalu?
Dziękuję za słowa uznania, bardzo mi miło.
@Silny_Ogor tam w redakcji to jedyny chyba poważny człowiek to @Docent cała reszta to jakby z kabaretu Monty Pythona wyrwana. @Kristov_pl , @Marcin_Bartnicki , @Snow_Rainy to najbardziej zabawni ludzie w redakcji. Ten cały @Marcin_Bartnicki pamiętam jak dwa tygodnie temu obiecał, że za kilka dni wraca z urlopu to się odezwie na forum. Chyba ktoś mu powinien przypomnieć, że zapomniał o swojej obietnicy. Jednak z drugiej strony po co ma się odzywać jak jego gadanie niczego nie wnosi sensownego?
Czyli jednak musi być wymagany? Nic się w tej sprawie nie zmieniło.
Może jest na miesięcznym urlopie
Nie, nie, dwa tygodnie temu mówił, że za kilka dni wraca z urlopu to się odezwie. Dla mnie kilka dni to nie dwa tygodnie czy miesiąc. No ale biorąc żenujący poziom redakcji DP to może faktycznie u nich kilka dni to nawet kwartał może trwać.
Możliwe, że za kilka dni przeczytamy, że kolejny naczelny opuścił szeregi DP w trybie pilnym
Trzeba było słuchać piorunów - to był Głos Szefa z Góry!
Niezależne Media obedrą wszystkich ze skóry!
Obedrą z każdej wolności, słowa, wdechu i wydechu.
W Polsce Darmowe zdechło.
Spie… dziady!
Powiadomień zachciewa się, edycji komentarzy, blogów na głównej!
Będzie tylko ściema i rym
Jeden się chwalił, że się oddalił, drugi, że się wydalił, kolejny szuka okazji
Przy obecnym zalewie komentujących z IQ wyborcy partii rządzącej nie wiem, po co komu te powiadomienia. Lubicie być powiadamiani, że ktoś dokonał aktu defekacji? Ja osobiście nie, chociaż nie zabraniam wam być mniej wybrednymi.
Z drugiej strony akty defekacji Hejtera i pozostałych jego kont nawet są akceptowalne przez społeczność DP. Więc może faktycznie to lubicie…
Po części to dobra rzecz - wstrzymywanie się powoduje napływ posranych myśli do głowy, czyli defekacja może być dobrym znakiem.
Rozumiem pysiaczku, że do mnie pijesz? Ano, jak zwykle się zbłaźniłeś, bo mam tylko jedno konto.
Pytam bo nie wiem. Czy dla blogów są jakieś statystki?
Tu już chyba nikt z redakcji nie odpowiada. Nawet ta kobitka wyznaczona do kontaktu z użytkownikami.
Kiedy będą powiadomienia o tym, że ktoś odpisał/odpowiedział na nasz komentarz pod artykułem na DP? Po prostu przyznajcie, że tacy z was wybitni IT specjaliści, że tego już nie będzie bo nikt z was w całej WP nie potrafi tego wdrożyć i nikt już więcej o to pytać nie będzie.
Ja tam masowo sprawdzam odpowiedzi skryptem z poziomu Basha
dpreplybynick.zip (1,6 KB)
$ chmod +x dpreplybynick.sh
$ ./dpreplybynick.sh "Nick_do_którego_chcemy_sprawdzić
_odpowiedzi_w_ostatnich_10_artykułach"
Na razie nie mam nowych informacji innych, niż że prace postępują. Jeśli chcecie szczegółów, to wczoraj udało się zmergowac już PoC w postaci strony glównej z blogami, ale jeszcze bez reklam i sekcji specjalnych. Jesteśmy już jednak coraz bliżej (tak wiem, reklamy możemy sobie darować… ;)).
Btw, w tym wątku zrobił się już niezły bałagan, a połowa postów jest nie na temat… Proponuję powoli go wygaszać. Jeśli będą nowe pytania o konkretne tematy, to najlepiej będzie założyć nowy wątek - dla czytelności. Dzięki!
Dokładnie, sajgon tu jak nie wiem.
Poza tym reklamy i tak wytną AdGuard’em.
Nie wytną jak znowu AdamWr pójdzie na 2 tygodnie urlopu lub 3 tygodnie chorobowego, że nie ma prawa siadać.