Informacje na temat aktualnego statusu prac nad przywróceniem możliwości publikacji blogów na SG
Wątek utworzony na prośbę @Docent.
Ostatnia aktualizacja 22.07.2021 8:57
Informacje na temat aktualnego statusu prac nad przywróceniem możliwości publikacji blogów na SG
Wątek utworzony na prośbę @Docent.
Ostatnia aktualizacja 22.07.2021 8:57
Jak idą prace w przywróceniu powiadomień o odpowiedzi na nasz komentarz pod artykułami i blogami? Czy w ogóle to będzie przywrócone czy olewka na pełnej kurtyzanie?
Dlaczego mieszasz wątki ten tyczy się blogów na SG, a nie komentarzy.
Komentowanie blogów to też ich element. Dlatego zapytałem o powiadomieniach na komentarze blogów, których też nie ma. Przy okazji zaznaczając, że również nie ma ich pod artykułami.
#nikogo
blogów, których też nie ma
około 1 na dzień się pojawia dalej.
Jakiś masz dziwny kalendarz, bo ostatnio pytałeś w czwartek
Pytałem w czwartek ponownie bo wcześniej nie odpisałeś Powiedz po prostu że w Sierpniu to już będzie i dam Ci spokój
Tak, w lipcu na pewno już nie zdążymy, ale sierpień to bardzo realna perspektywa.
To jeszcze napiszesz, który tydzień i będzie git/gerrit Na pewno macie jakieś Sprinty w WP.
Jeszcze o godzinę zapytaj.
A ty idź sprawdź czy nie ma cie w /dev/null
Byłem i mnie tam nie ma. Ale znalazłem tam twojego bloga na null poziomie.
Szybko na główną jednak się nie wylansujesz.
Dobrze że ocena nie leży po twojej stronie, bo widzę że w blogowaniu masz duże doświadczenie.
Tak, nadal jesteś na null poziomie. Tyle z obietnic zostało.
@wojtekadams to ci @Docent pozamiatał. Niestety pewnie @Docent ma to gdzieś ale z najbardziej szanowanego członka redakcji zaczyna (w moich oczach) zaliczać poważny spadek.