Obszerna recka, chyba pierwsza taka duża po polsku:
http://blog.arekf.net/2008/12/29/window … a-systemu/
Obszerna recka, chyba pierwsza taka duża po polsku:
http://blog.arekf.net/2008/12/29/window … a-systemu/
Obecnie nie mam W7 ale podpowiedz mi jak to dokładnie zrobić, tak żebym na przyszłość wiedział jak instalnę. W b.6801 można był wyłączyć kontrolę konta użytkownika i gadżety się instalowały.
Jeszcze jedno pytanie, które zadałem wcześniej, jak ustawić foldery w partycji “D” według własnego uznania? Chodzi o ich rozmieszczenie.
Grrr program zepsuł płytę i guzik dzisiaj z Sevena … ;/
tja tja… wydajność
jak na razie te build’y WIN7 to vista w 40% i paroma bajerami także nie wiem czym się podniecać ?
Recenzje recenzji można przeczytać tutaj: viewtopic.php?f=35&t=298258&p=1983491#p1983491
Proponuje zainstalować najpierw Sevena na kompie i wtedy pisać.
a tak:
nie jest ??
Jest i tak samo finalna wersja będzie, co do wydajności Sevena to sobie go zainstaluj i oceń.
czasem mnie przerażają problemy userów przy kupowaniu aktualnie sprzętu i obawa czy będzie chodzić windows 7, jakby to miało być nie wiadomo jakie bóstwo, podobnie było w przypadku visty, a po premierze wszyscy ze niby bee
teraz takie małe moje przemyślenia, skoro microsoft wydał dla wąskiej grupy użytkowników, testerów tą że wersje systemu windows to kurde czemu aż tak dużo na tym forum userów zainstalowało już lub zamierza zainstalować ten system, czyżbyśmy mieli tak duże i zdolne grono beta testerów na forum ?? ludzie czasem się zastanówcie bo sami się przyznajecie do grabienia Microsoftu, czy wam by było miło gdyby od tak ktoś sobie udostępnił powierzoną wam tajemnicę, program do przetestowania i wydania o nim jakiejś opinii, a inni bezproblemowo wszystko znali bo sobie ściągnęli dzięki takiej czarnej owcy, a potem dziwne ze Microsoft ogranicza coraz bardziej grono testerów
nawet gdyby było to udostępniane tylko rodzinie dyrektora to i tak po tygodniu znalazłoby się to w sieci… tej machiny nie zatrzymasz…
i z jednego testera zrobi się 9999…
no fakt ale to nie oznacza że trzeba pobierać, sam zajmuje się testowanie gier pod jedną z platform mobilnych dla jednej z firm, i zanim nim zostałem to żebyś widział ile było do podpisania papierów o tajemnicy, nawet nigdy mi nie przyszło do głowy aby udostępnić, i ja raczej wierze że żaden z samych testerów nie udostępnił tego, raczej ktoś z jego/jej rodziny.
hmm… trafiłem w sedno
no właśnie ten fakt mnie troszku boli ale ok
dobra ocenie go wizualnie po screenach,
wydaje mi się że twórcy niestety czerpali sporo z MAC OS, “niestety” nie dlatego ze nie podoba mi się ten system ale dlatego że raczej dla mnie bardziej miłe by było gdyby mnie troszku zaskoczyli wyglądem, coraz dalsze brnięcie we wstążkę bardzo mi się podoba, ale już widzę opinie nowych użytkowników którzy przywiązali się do normalnego wyglądy menu, wygląd to totalne zerżnięcie w parunastu miejscach wyglądy Visty… i dobrze
Ja myślę że M$ sam przyczynia się do wycieku tych buildów, bo oni na tym tylko zyskują, użytkownicy którzy badają te buildy co raz bardziej zaczynają się tym interesować, a o to właśnie im chodzi, im więcej użytkowników zna nowy system, tym łatwiej go potem wprowadzić i promować.
c…coo ?
myślisz, że pracownicy MS sami seed’ują torrenty(albo wgrywają na warez’y) z kolejnymi buildami Win7 ?
właściwie beta testerzy są w pewnym stopniu pracownikami Microsoftu więc…
zresztą jakby się uprzeć można dojść do tego gdzie został po raz pierwszy udostępniony system
Nie chodzi mi o pracowników M$, mam na myśli ludzi którym M$ dał możliwość legalnego testowania, być może powiedział komuś żeby udostępnił to większej ilości ludzi, bo tak na prawdę nic na tym nie tracą, tylko zyskują - rzeszę użytkowników.
wątpię… to po co MS stworzył w ogóle grono Beta Testerów… mógł po prostu dać na stronie Win7 do ściągnięcia… ale tak nie zrobił
milan.torun ,
i jest od tego program CPP, dzięki któremu szersze grono też będzie mogło przetestować system