Dział Sympatyków Forum

Twoje złe doświadczenia nie muszą przekładać się na cały “świat”.

To w ilu takich “kółkach” byłeś, że masz taki bagaż doświadczeń ??

Wszysko zależy do ludzi, którzy są w takim dziale.

Skąd jestś pewien, że ktokolwiek chciałby Ci zaproponować uczestnictwo w takim dziale ??

Skoromnością to jakoś nie grzeszysz :smiley:

:okulary:

@Golden Finger sorki ale jedna kwestia, jezeli będzie regulamin takiego tzw. kółka to można pogdybac, jak wiesz i czytałes pisałem wyżej że nie kazdy należy do takiego grona, ja znam forum co moderatorzy nie należa i nawet jeden admin, no kilku modów jest, to kwestia regulaminu i spraw poruszanych w takim “kółku” nikogo nie bronię i nie atakuję to dyskusja :slight_smile:

A gdzie wyczytałeś w moich postach, że jest inaczej ??

Tak naprawdę, to nie do końca rozumiem treść Twojego posta, napisany jakoś chaotycznie. :stuck_out_tongue:

:okulary:

A gdzie napisałem, że ktoś miałby mi proponować… Napisałem ogólnie o opcji członkowstwa, a nie jedynym wyjściu.

2 kółka…

W pełni zgadzam się z wypowiedzią Pawka :).

Postanowiłem trochę odświeżyć ten temat, bo tak jakoś chyba o nim zapomniano.

Po liczbach głosów w ankiecie widać ile jest osób, które są zainteresowane tym co się dzieje na forum, jest ich aż 54. No, może troszkę przesadziłem, może jest jednak trochę więcej osób, które interesują się sprawami forum.

Osobiście uważam, że powstanie takiego działu ma sens i można by spróbować go utworzyć. Z początku pewnie byłyby pretensje (tak jak zwykle) ale z czasem wszysko wróciłoby do normalności.

Ciekawe czy od ostatniej wypowiedzi, która miała miejsce 3 sierpnia coś się zmieniło w tej sprawie. Może warto rozpocząć dyskusję na nowo?

Jeżeli już to 28 osób myśli o takim dziale :wink:

Jestem na NIE. Jak taki dział powstanie, nie będzie o czym pisać.

czyżby ? 8)

ja jestem na tak :slight_smile:

na infojamie jest taki dział np. i jakoś jest co pisać :slight_smile:

Czyżby :?: :?: :?: 8) 8) 8)

tak :społeczność symatyków serwisu :slight_smile:

na centrumxp jest tak samo :slight_smile:

Wiem, że są… W końcu kiedyś należałem, ale mam wątpliwości co do tego:

Chodziło mi o to ile osób w ogóle zagłosowało. :roll:

Pawek nie każdy Dział Symatyków musi być taki sam. Kto wie może na naszym byłyoby o czym pisać.

Zgadza się.

Może, może, może… A jakieś pewniki :?:

Wiesz ja nie jestem wróżką. :slight_smile:

Wszystko wyszłoby w praktyce. Ja nigdy nie należałem do takiego działu i pewnie długo jeszcze nie będę należał, więc nie wiem dokładnie o czym się tam pisze, ale powtarzam:

Wszystko zależy od ludzi którzy tam piszą. Wszystko wyszłoby w praktyce.

Ja wiem, że “Praktyka jest nauczycielem wszystkiego”… :wink: Jednak w tym przypadku moim nauczycielem jest praktyczny były udział w takich działach.

Jak chcecie, to sobie twórzcie. Mnie wystarcza tak jak jest i tak jak będzie. Jakkolwiek w tej kwestii będzie.

Dokładnie mam podobne stanowisko co do tego. Obojętne mi to, jezli komus bardzo zalezy na stworzeniu takiego działu prosze bardzo… :slight_smile:

Zawsze jest tak że jak komuś obojętne ma dużo do powiedzenia.

Pawek masz złe doświadczenia ale to nie znaczy że każdy dział sympatyków jest do siebie podobny.

Tak naprawdę główne zdanie do administartorów należy :wink:

Jaki jest dział zalezy jednak nie od samego działu, ale od ludzi którzy mają dostep do niego.

Widocznie w twoim przypadku ludzie sie nie nadawali.