@Golden Finger sorki ale jedna kwestia, jezeli będzie regulamin takiego tzw. kółka to można pogdybac, jak wiesz i czytałes pisałem wyżej że nie kazdy należy do takiego grona, ja znam forum co moderatorzy nie należa i nawet jeden admin, no kilku modów jest, to kwestia regulaminu i spraw poruszanych w takim “kółku” nikogo nie bronię i nie atakuję to dyskusja
Postanowiłem trochę odświeżyć ten temat, bo tak jakoś chyba o nim zapomniano.
Po liczbach głosów w ankiecie widać ile jest osób, które są zainteresowane tym co się dzieje na forum, jest ich aż 54. No, może troszkę przesadziłem, może jest jednak trochę więcej osób, które interesują się sprawami forum.
Osobiście uważam, że powstanie takiego działu ma sens i można by spróbować go utworzyć. Z początku pewnie byłyby pretensje (tak jak zwykle) ale z czasem wszysko wróciłoby do normalności.
Ciekawe czy od ostatniej wypowiedzi, która miała miejsce 3 sierpnia coś się zmieniło w tej sprawie. Może warto rozpocząć dyskusję na nowo?
Wszystko wyszłoby w praktyce. Ja nigdy nie należałem do takiego działu i pewnie długo jeszcze nie będę należał, więc nie wiem dokładnie o czym się tam pisze, ale powtarzam:
Wszystko zależy od ludzi którzy tam piszą. Wszystko wyszłoby w praktyce.