HotZlot 2008 - wątek ogólny

a ode mnie może być?

toones ,

Jestem zaskoczony zaproszeniem, powiem, że wysłaliście zaproszenie pod odpowiedni adres :slight_smile:

Jastrzębia Góro, przybywam :smiley:

edit.

jest 181 postów w tym topicu, czasem ktoś dwa i więcej razy napisał, więc o miejsca raczej był bym spokojny :slight_smile:

postaram się nie nadszarpnąć już waszego zaufania :slight_smile:

Nie wszyscy - zapewniam Cię :wink: Sprawdzaliśmy m.in. aktywność po I Zlocie i nie wszyscy z tych co byli na I Zlocie się załapali :wink:

Zaraz to sprawdzimy - spokojnie macie czas do 10 sierpnia :stuck_out_tongue: Gdyby ktoś miał też taki problem proszę o kontakt na PW albo pod mailem rejestracja@hotzlot.pl

Ogłosimy to przed udostępnieniem rejestracji.

W Twoim przypadku, nie ukrywam, mieliśmy pewne zastrzeżenia w związku z ostrzeżeniem ale zdecydowało zaangażowanie i chęć przyjazdu z tak daleka :wink:

Dobra, już wiem w czym problem. Przy przenoszeniu danych pomiędzy bazami pogubiły się ID-ki.

Będę to poprawiał, więc każdy będzie mógł się spokojnie zalogować.

Dzięki za zaproszenie oczywiście skorzystam :smiley:

U mnie nie było problemów (logowałem się dosłownie przed minutą)

Do zobaczenia na zlocie :D/

Problem z logowaniem mógł dotyczyć raptem kilku użytkowników - poza tym Lisek zdaje się już problem zlikwidował :wink:

a o co chodzi z tą opcją??

jakby ktoś dzień wczesniej przyjechał tak??

Kurcze ale że ja tez dostałem zaproszenie to szok :stuck_out_tongue:

Przyjdzie jakiś mail że przelew został zaksięgowany?

el polaco , może być tak, że ktoś nie zdąży lub z innych przyczyn nie będzie mógł przybyć na zlot w piątek.

Dlatego też organizatorzy “podsuwają” pomysł wcześniejszego przyjazdu np. dzień wcześniej i spokojnego zakwaterowania się za dodatkową opłatą.

W ubiegłym roku przy I zlocie otrzymywało się potwierdzenie drogą elektroniczną, więc prawdopodobnie i tym razem tak będzie.

no spoczko

ja się zarejestrowałem już

jutro przelew i Zlocie witaj :smiley:

Dziękuję za zaproszenie. :o Mam pytanko dotyczące możliwości dopłacenia za wcześniejszy nocleg, a dokładnie chodzi o to od której można byłoby przyjechać w czwartek?

Ps. Widzimy się na zlocie przyjadę w wyprasowanej koszulce dobreprogramy.pl hmmm stara smyczkę też wyprasuje :stuck_out_tongue:

To jest nowa możliwość jaką wprowadziliśmy w tym roku z myślą o osobach, które przyjeżdżają z daleka. Można wykupić dodatkowy, wcześniejszy nocleg ze śniadaniem - dzięki temu wypocząć po podróży i de facto trochę wcześniej też rozpocząć Zlot :wink:

Czytać FAQ :stuck_out_tongue: Tam wszystko jest napisane :wink: Przyjdzie ostateczne potwierdzenie po odnotowaniu wpłaty na konto.

Nie określamy tego jakoś sztywno - nie pamiętam nawet od której w Drejku jest tzw. doba hotelowa. Zakładamy, że osoby, które będą wykupywać wcześniejszy nocleg będą przyjeżdżać po południu.

Jestem :lol:

koszulka już czeka :))

A takie pytanie mam. Przybywając we czwartek załapujemy się na pomoc przy “organizacji” złotu? :smiley: Bo jak co to mogę przyspieszyć przyjazd, jak by się miała para rąk przydać .

{ciach} ale macie fajnie… byłem na wycieczce w maju w Jastrzębiej Górze, tam jest super.

Chciałbym się z Wami spotkać i to bardzo, założyć koszulkę dobreprogramy i smycz, niestety wiek… czy taką koszulkę i smycz można gdzieś nabyć, można powiedzieć jestem fanem DP.

Pozdrawiam, all userów oraz administrację i moderację.

Dziękuję serdecznie za zaproszenie, nie spodziewałem się - a jednak :smiley: Jest jednak problem…

Chyba jest kolejny błąd. Wyświetla mi się informacja, że muszę mieć skończone osiemnaście lat. A ja skończyłem je w lutym, dowód od dawna posiadam :wink: Jakiś błąd przy odczytywaniu numeru PESEL? Podaję na pewno poprawny, dla pewności sprawdziłem w książeczce RUM :lol: Już z pierwszych czterech cyfr (9002) wynika jasno, że powinno zatwierdzić zgłoszenie… :wink:

I na wszelki wypadek - zajmuję sobie miejsce w autobusie! :twisted:

No to teraz tylko czekamy do odjazdu. :smiley:

Podziękował uprzejmie :slight_smile:

Z tego co wiem Lisek już się z Tobą skontaktował - na pewno się zarejestrujesz :wink:

Również otrzymałem zaproszenie bardzo dziękuje, tylko nie wiem czy będę mógł skorzystać (problemy) mam czas do 10 sierpnia mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy i zawitam na zlocie :wink:

Pozdrawiam.

Witam czy jeżeli nie jestem forumowiczem a wiernym czytelnikiem oraz uzytkownikiem vortalu dp prawie od początku to moge wziąć udział w zlocie czy zlot jest głównie przewidziany dla osób korzystających z forum?

Czytamy ze zrozumieniem i wszystko wiemy.

Dziękuje bardzo za zaproszenie ale nie będę mógł skorzystać niestety, może następnym razem :slight_smile:

Tak że panowie macie jedno miejsce zwolnione kto pierwszy ten lepszy :stuck_out_tongue: :wink: