Nie wszyscy - zapewniam Cię Sprawdzaliśmy m.in. aktywność po I Zlocie i nie wszyscy z tych co byli na I Zlocie się załapali
Zaraz to sprawdzimy - spokojnie macie czas do 10 sierpnia Gdyby ktoś miał też taki problem proszę o kontakt na PW albo pod mailem rejestracja@hotzlot.pl
Ogłosimy to przed udostępnieniem rejestracji.
W Twoim przypadku, nie ukrywam, mieliśmy pewne zastrzeżenia w związku z ostrzeżeniem ale zdecydowało zaangażowanie i chęć przyjazdu z tak daleka
Dziękuję za zaproszenie. :o Mam pytanko dotyczące możliwości dopłacenia za wcześniejszy nocleg, a dokładnie chodzi o to od której można byłoby przyjechać w czwartek?
Ps. Widzimy się na zlocie przyjadę w wyprasowanej koszulce dobreprogramy.pl hmmm stara smyczkę też wyprasuje
To jest nowa możliwość jaką wprowadziliśmy w tym roku z myślą o osobach, które przyjeżdżają z daleka. Można wykupić dodatkowy, wcześniejszy nocleg ze śniadaniem - dzięki temu wypocząć po podróży i de facto trochę wcześniej też rozpocząć Zlot
Czytać FAQ Tam wszystko jest napisane Przyjdzie ostateczne potwierdzenie po odnotowaniu wpłaty na konto.
Nie określamy tego jakoś sztywno - nie pamiętam nawet od której w Drejku jest tzw. doba hotelowa. Zakładamy, że osoby, które będą wykupywać wcześniejszy nocleg będą przyjeżdżać po południu.
A takie pytanie mam. Przybywając we czwartek załapujemy się na pomoc przy “organizacji” złotu? Bo jak co to mogę przyspieszyć przyjazd, jak by się miała para rąk przydać .
{ciach} ale macie fajnie… byłem na wycieczce w maju w Jastrzębiej Górze, tam jest super.
Chciałbym się z Wami spotkać i to bardzo, założyć koszulkę dobreprogramy i smycz, niestety wiek… czy taką koszulkę i smycz można gdzieś nabyć, można powiedzieć jestem fanem DP.
Pozdrawiam, all userów oraz administrację i moderację.
Dziękuję serdecznie za zaproszenie, nie spodziewałem się - a jednak Jest jednak problem…
Chyba jest kolejny błąd. Wyświetla mi się informacja, że muszę mieć skończone osiemnaście lat. A ja skończyłem je w lutym, dowód od dawna posiadam Jakiś błąd przy odczytywaniu numeru PESEL? Podaję na pewno poprawny, dla pewności sprawdziłem w książeczce RUM :lol: Już z pierwszych czterech cyfr (9002) wynika jasno, że powinno zatwierdzić zgłoszenie…
I na wszelki wypadek - zajmuję sobie miejsce w autobusie! :twisted:
Również otrzymałem zaproszenie bardzo dziękuje, tylko nie wiem czy będę mógł skorzystać (problemy) mam czas do 10 sierpnia mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy i zawitam na zlocie
Witam czy jeżeli nie jestem forumowiczem a wiernym czytelnikiem oraz uzytkownikiem vortalu dp prawie od początku to moge wziąć udział w zlocie czy zlot jest głównie przewidziany dla osób korzystających z forum?