HotZlot 2008 - wątek ogólny

Nie rozumiem dlaczego tak sobie to wszystko komplikujesz.

Na poprzednim zlocie było całkiem sporo imiennych zaproszeń, a jakoś nikt nikogo nie pytał o to kto jest z zaproszenia, a kto ze zwykłej rejestracji.

Wierz mi, że to na prawdę nie ma tam żadnego znaczenia.

Moderatorów było kilku(nastu?), userów kilkudziesięciu - myślisz, że Ci pierwsi czuli się wyobcowani?

Bzdura…

Chcesz się rejestrować to się rejestruj. Nie chcesz to nie.

Ale przemyśl to sobie sam, a nie zatrudniaj wszystkich do swoich dziwnych problemów.

A ja nikogo do moich problemów nie zatrudniam. Zadałem proste pytanie, na które odpowiedź jak widać ciężko dostać. I to by było na tyle w tym temacie.

Szanowny Panie.

W newsie na Vortalu jest napisane, że w zlocie weźmie udział ponad dwieście osób. Skoro jest również napisane, że rejestracja będzie później również bez zaproszeń, to co z tego wynika? Tyle w temacie.

Dobra - skończcie te “uprzejmości” :stuck_out_tongue: Widzę, że ilość miejsc wzbudza wiele emocji :wink:

Żeby uciąć spekulacje - szacujemy, że w zamkniętej rejestracji rozdysponujemy około 50 miejsc. Zaproszeń będzie trochę więcej ale praktyka pokazuje, że nie wszyscy z nich skorzystają (terminy nie pasują, problemy z urlopami itd.).

Mam nadzieję, że to rozwieje wszelkie wątpliwości - miejsc na pewno będzie sporo przy otwartej rejestracji. Niestety, jak pisałem, nie jesteśmy w stanie oszacować jak szybko się skończą…

Z tego nic nie wynika, a jeśli już… to co najwyżej to, że zaproszeń imiennych jest “ilość_miejsc - 1”, bo przewidujecie, że będzie dalsza część rejestracji na pewno. A nic nie stoi na przeszkodzie, by zaproszeń imiennych było 200, a dalsza część rejestracji jedynie na miejsca, gdzie osoby z imiennymi zaproszeniami zrezygnowały z miejsca. Jak rekrutacja na studia.

Krogulec rozwiał wszelkie wątplwości. Dziękuję.

Ufff to rzeczywiście jest szansa zarejestrowania się. Ja osobiście wziąłem sobie wolne od 5 wiec nawet jak nie uda mi się zapisać to siła rzeczy będę odpoczywał oglądając fotorelacje ze zlotu :smiley:

Miejsc jest jest zatem około 150.

BTW.

Czasem się zastanawiam, czy Redakcja straci cierpliwość i następny

Zlot będzie impreza zamkniętą - tylko dla imiennie zaproszonych.

A ostatniego zdania mojego posta nie doczytałeś ?

Właśnie przejeżdżałem przez Jastrzębią Górę i muszę powiedzieć, że ośrodek prezentuje się bardzo okazale :smiley: :smiley:

Są okropne korki, oby nie było tak za miesiąc - tak jak jechaliśmy do Szklarskiej :wink:

Niestety nie miałem czasu, by zwiedzić dokładniej.

To już będzie po sezonie, więc miejmy nadzieję, że dojazd będzie bezproblemowy :wink:

No co ty, to była jedna z atrakcji imprezy :lol:

Oczywiście że tak…bardzo sympatyczna atmosfera…uczone dysputy i ładne krajobrazy za oknem… :slight_smile:

Dzięki Leszku Za Zaproszenie! 8)

widzę ze pierwszeństwo mają zeszłoroczni . . . :razz:

:idea: (tylko nie mogę sie tam zalogować na stronie)

Ja również dziękuje :slight_smile:

Nie koniecznie, ja będę pierwszy raz :stuck_out_tongue:

Pzdr!

No i jestem zarejestrowany… icon_jupi.gif

Kasa również przelana…

a ja nie mogę pokazuje mi błędne hasło mimo, że wpisuje takie jakie mam…

Co mam zrobić w związku z tym??

mam to samo - spokojnie to może byc jakiś błąd. ![-o<

Witam.

Przeczytałem wszystkie posty, i zostało zadane pytanie od której godziny będzie można się rejestrować owego dnia 11.08. Jako iż jest to poniedziałek niektórzy ludzie (np. Ja) idą do pracy, a też chciałbym mieć szansę zarejestrowania się. Jestem poważnie zainteresowany, już wszystko staram się podporządkować pod zlot.

Proszę o informację od któregoś z redaktorów.

Pozdrawiam!

Właśnie otrzymałem zaproszenie na Zlot. Bardzo dziękuje Krogulec teraz tylko wystarczy się zarejestrować, a później to już tylko wielkie odliczanie do Zlotu :wink: