W newsie na Vortalu jest napisane, że w zlocie weźmie udział ponad dwieście osób. Skoro jest również napisane, że rejestracja będzie później również bez zaproszeń, to co z tego wynika? Tyle w temacie.
Dobra - skończcie te “uprzejmości” Widzę, że ilość miejsc wzbudza wiele emocji
Żeby uciąć spekulacje - szacujemy, że w zamkniętej rejestracji rozdysponujemy około 50 miejsc. Zaproszeń będzie trochę więcej ale praktyka pokazuje, że nie wszyscy z nich skorzystają (terminy nie pasują, problemy z urlopami itd.).
Mam nadzieję, że to rozwieje wszelkie wątpliwości - miejsc na pewno będzie sporo przy otwartej rejestracji. Niestety, jak pisałem, nie jesteśmy w stanie oszacować jak szybko się skończą…
Z tego nic nie wynika, a jeśli już… to co najwyżej to, że zaproszeń imiennych jest “ilość_miejsc - 1”, bo przewidujecie, że będzie dalsza część rejestracji na pewno. A nic nie stoi na przeszkodzie, by zaproszeń imiennych było 200, a dalsza część rejestracji jedynie na miejsca, gdzie osoby z imiennymi zaproszeniami zrezygnowały z miejsca. Jak rekrutacja na studia.
Ufff to rzeczywiście jest szansa zarejestrowania się. Ja osobiście wziąłem sobie wolne od 5 wiec nawet jak nie uda mi się zapisać to siła rzeczy będę odpoczywał oglądając fotorelacje ze zlotu
Przeczytałem wszystkie posty, i zostało zadane pytanie od której godziny będzie można się rejestrować owego dnia 11.08. Jako iż jest to poniedziałek niektórzy ludzie (np. Ja) idą do pracy, a też chciałbym mieć szansę zarejestrowania się. Jestem poważnie zainteresowany, już wszystko staram się podporządkować pod zlot.
Właśnie otrzymałem zaproszenie na Zlot. Bardzo dziękuje Krogulec teraz tylko wystarczy się zarejestrować, a później to już tylko wielkie odliczanie do Zlotu