HotZlot 2008 - wątek ogólny

No nie można. Według Regulaminu twoje drugie konto powinno być skasowane. Czekam na propozycje rozwiązania tego problemu na PW.

Po jakim czasie po dokonaniu wpłaty powinno przyjść potwierdzenie że Rejestracja otrzymała przelew na Swoje konto ?

Wpłacałem kase we wtorek do WBK, przesłałem skan potwierdzenia wpłaty na adres rejestracji i nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi?

Mam nadzieję że ktoś sobie nie pomyślał że jestem 1/2 zakochanej parki… :slight_smile:

Od momentu otwarcia publicznej rejestracji potwierdzenia wpływu opłaty wysyłane są jeszcze tego samego dnia w którym odnotowaliśmy wpływ środków.

Jeszcze nie odnotowaliśmy wpływu opłaty w Twoim przypadku. Nie wysyłamy potwierdzeń na podstawie skanów dowodów wpłaty - musi zostać odnotowany wpływ środków na konto. Nie odpowiadamy też na maile ze skanami - odnotowujemy je jednak aby nie skreślać automatycznie takiej osoby po 7 dniach w przypadku braku wpływu środków także bez paniki :wink:

Co Wy z tymi zakochanymi parkami nagle? :stuck_out_tongue: Nikt tak nie pomyślał - zaręczam Ci. Poza tym te kilka osób, którym anulowaliśmy zgłoszenia otrzymało informację jeszcze w dniu rejestracji.

Tak na marginesie - przypominam, że działa adres rejestracja [at] hotzlot.pl, na który najlepiej kierować tego typu, indywidualne pytania.

Będzie jakaś oficjalna lista osób która się zakwalifikowała?

Szczerze mówiąc nie planowaliśmy czegoś takiego (i tak mamy masę pracy) - wiele osób, które planuje się pojawić udziela się na forum, a poza tym zobaczymy się przecież na Zlocie :wink: Inna sprawa, że jeszcze nie wszyscy wpłacili opłatę rejestracyjną - stąd lista uczestników jeszcze może się sporo pozmieniać gdy wejdą osoby z listy rezerwowej…

Tak, fakt, jeszcze nie wszyscy wpłacili (w tym i ja!).

Ja wpłacę dziś na poczcie i zgodnie z zaleceniem Krogulca dam o tym fakcie znać mailowo, włacznie ze skanem (a raczej foto) przelewu.

Na pierwszym zlocie nie byłem, więc osobiście nie znam nikogo. Ciekawy jestem JAK BĘDZIE…

A do kiedy mają czas?

Przecież rejestrowałeś się na Zlot - 7 dni od daty rejestracji.

No ja mam nadzieje że dziś moje pieniądze dojdą wpłacałem z poczty, sam też na poczcie wpłaciłem dużą sumę we wtorek na konto bankowe i jeszcze tej kasy nie przelali, Orientuje się ktoś w tych cenach pkp np ja ze Szczecina do Gdyni ile może kosztować bilet mam legitymacje.

Najbardziej tam się orientują… freccia139.gif

Miasteczko piękne, ośrodek również. Brać ze sobą kąpielówki i stroje bikini, bo jak będzie pogoda może uda się wam zaliczyć kąpiel w morzu. Niestety całość wrażenia psują korki i fatalny stan dróg dojazdowych. Żałuję że mój urlop nad morzem w pobliskiej Karwi nie udało się “zsynchronizować” ze zlotem. :frowning:

No okolice są tam zacne, Władysławowo, Chłapowo, Jastrzębia, Karwia - miodzio :slight_smile:

Krogulec , powiedz mi jeszcze, jak wygląda sprawa z tym autokarem z Gdyni. Ja wyraziłem chęć skorzystania z tej opcji, a jednak nie zostało to potwierdzone, czy ten transport mam zapewniony czy nie. W FAQ jest napisane, że decyduje kolejność zgłoszeń, z drugiej strony na forum piszesz, że jak będzie potrzeba to będą i 2 autokary. Jednak chciałbym otrzymać jakąś konkretną sprecyzowaną odpowiedź w tej sprawie. Pozdrawiam

Cierpliwości - jeszcze nie zakończyliśmy rejestracji. Maile w sprawie autokaru będziemy wysyłać gdy zamkniemy listę. W Twoim jednak przypadku na 100% nie będzie żadnego problemu ponieważ zarejestrowałeś się jako pierwszy w otwartej rejestracji :wink:

BTW, na bank będą dwa autokary - i mamy nadzieję, że to wystarczy :stuck_out_tongue:

hehe :smiley: też tak myślałem, że byłem pierwszą osobą która dokonała rejestracji ;D jednak udało mi się :smiley:

Czyli teraz jestem dumny z siebie - zdobyłem najwyższy szczy polski - Rysy i dokonałem jako pierwszy rejestracji na zlot, i co lepsze jadę na niego :smiley:

Uwaga!

Dotąd nie odnotowaliśmy wpływu opłaty rejestracyjnej od kilku osób (powiadomienia zostały wysłane na adresy podane przy rejestracji). Jeżeli ktoś chce zrezygnować z udziału w Zlocie bardzo prosimy o jak najszybszy kontakt. Jeżeli opłata nie zostanie odnotowana w ciągu 2 dni (nie dotyczy osób, które przesłały potwierdzenia przelewu mailem), zgłoszenia te zostaną i tak anulowane. Niemniej, bardzo prosimy o wcześniejszy kontakt - usprawni to proces rejestracyjny i przyśpieszy wciąganie na listę uczestników osoby, które znalazły się na liście rezerwowej. Brak kontaktu wydłuża tylko ten proces i przysparza nam dodatkowej pracy…

Ci co skorzystali z usług pp popełnili błąd w tym i ja. Kase wpłaciłem w czwartek, a do tej pory nie dotarła. Kiedyś przelewali 2 dni, a teraz sobie trzymaja ile chcą

mam jeszcze pytanko bo chyba zaznaczyłem za mały rozmiar koszulki więc czy jest możliwość zmiany rozmiaru ?? jak tak to napisze wszystko dokładnie na maila hotzlot’u

Napisz maila - wszelkie tego typu zmiany, pytania itd. prosimy kierować na maila.