HotZlot 2008 - wątek ogólny

niestety zmuszony jestem zrezygnować z udziału w Zlocie! Mejl do redakcji już został wysłany. Niech się cieszy osoba z listy rezerwowej :slight_smile:

McDracullo , nieźle zdołowałeś mnie tym info. Ja to myślałem, że zalejemy robaka czy coś, a tu nic…

tak to bywa, życie przynosi różne perypetie i sytuacje…

A no przynosi ja to z rodziną się musiałem troszkę pokłócić mam wesele kuzynki akurat sobota niedziela :frowning: no i nie będę bo zlot ważniejszy :stuck_out_tongue:

Brawo! I to jest prawdziwy user DP :wink:

Dzięki, nie można przegapić takiej imprezy przecież. Do zobaczenia na zlocie.

A ja dziękuje wszystkim którzy się zarejestrowali i nie wnieśli opłaty na czas, dzięki nim jadeeee! juppie! :o

to byla gdzies mozliwosc zmiany rozmiaru koszulki?

Wystarczy wysłać maila :wink:

Jedna uwaga do wszystkich zarejestrowanych, którzy nie mają awatara. Bardzo prosimy o jak najszybsze uzupełnienie swojego profilu o awatar. Awatary wraz z nickiem będą drukowane na identyfikatorach uczestników Zlotu i pomogą we wzajemnym rozpoznawaniu się w realnym świecie :wink:

Równolegle do wszystkich takich osób zostały wysłane maile w tej sprawie.

Tak więc dzięki Krogulcowi jadę na zlot :slight_smile: wigrusik już się cieszy :stuck_out_tongue:

weź, zmieniasz zdania jak baba :stuck_out_tongue:

Już nie mam sił do Ciebie :stuck_out_tongue:

a jak tam z tym noclegiem? Spimy razem, czy jak? :smiley:

Bo trza by do Krogulca napisać co i jak z tym noclegiem :wink:

Załatwisz to mireczq? :smiley: Bo ze mną to oni mają tyle problemów, że jak zobaczą kolejnego mejla ode mnie to dostane dożywotniego bana :smiley:

Nie dostaniesz - wpisałem Was już na listę zakwaterowania ale proszę dla formalności o maila (aby wszystko było w jednym miejscu).

Ok. Mejla wysyłam :slight_smile:

muszę przyznać że trzeba mieć w sobie strasznie dużo samo zaparcia by wytrzymać przygotowania do takiego zlotu

ja wiem że później uśmiechy i zadowolenie zlotowiczów to bezcenne doświadczenie :smiley:

ale sam fakt ile pewnie trzeba włożyć w to czasu i wysiłku by wszystko przygotować jest godne podziwu :slight_smile:

byle do przyszłego piątku w robocie wytrzymać a potem już wolne i oczekiwanie na wyjazd na zlot :slight_smile:

Będzie to miało miejsce jeszcze dziś? Nie chce popędzać ale jestem bardzo ciekaw, jak i pewnie nie tylko ja :wink:

agenda zlotu prezentuje się niesamowicie :o

steemm , oj żebyś wiedział. A jak jeszcze ktoś mnie nauczy zainstalować ubuntu to rzucam okna i przesiadam się na ubuntu.

Przemek1987 , cierpliwość popłaca :smiley:

wigrus , masz rację :wink:

Chętnie uczestniczyłbym we wszystkich wykładach jednak nie ma takiej możliwości. Trzeba będzie wybierać.

Na vortalu jest prezentacja przygotowana przez msliwe… krok po kroku jak zainstalować linux’a (dla przykładu wybrano właśnie ubuntu :wink:)

Przemek1987"alboś" specjalista IT albo osoba kreatywna :smiley: (czyt. grafik/webmaster)

no chłopaki… kto mi w sobotę wieczorkiem skrobnie maila ze skrótem wybranych prezentacji? :smiley: