Dziękuję z wspaniały Zlot w naprawdę wspaniałej atmosferze .
Chyle czoła przed organizatorami.
Podziękowania za wspaniałe nagrody oraz za doskonałe miejsce do nauki i hmmm … integracji
Dziękuję z wspaniały Zlot w naprawdę wspaniałej atmosferze .
Chyle czoła przed organizatorami.
Podziękowania za wspaniałe nagrody oraz za doskonałe miejsce do nauki i hmmm … integracji
tak czytam, każdy mówi o ‘integracji’ … to tam niezły melanż musiał być
Co poniektórzy skończyli o 7 rano
Najbardziej zaskoczyło mnie obsługa, która w pewnym momencie poprosiła nas, abyśmy poszli w końcu do pokoju
Dziękuję za zlot. Zobaczyć i poznać forumowiczów na żywo to było coś.
PS Integracja potrafi zmęczyć.
O ja Mnie to się obsługa najbardziej spodobała Bardziej niż hostessy
Ja wracam do Jastrzębiej, kto wraca za mną?
Dzięki za zlot organizatorom i wszystkim, którzy byli A qbap rzeczywiście sprawdził się w swojej roli
Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będę mógł być
Dziękuję z możliwość udziału w tak świetnie zorganizowanym zlocie, mam nadzieje że w przyszłym roku się jeszcze spotkamy, w koncu muszę się zrewanżować w OA bo w gipsie troche cieżko mi sie grało
możecie mi wierzyć lub nie ale pamiętam(!) nocna wyprawe na plaze i to ze szczegółami :mrgreen:. Dla niekojarzących mnie ja byłem przewodnikiem z latarka w telefonie
No i już po Zlocie. Było jeszcze ciekawiej niż rok temu. Piękne hostessy, obsługa (ta żeńska część) równie urodziwa, ekstra nagrody (ja już tradycyjnie, jak rok temu, wygrałem koszulkę :D). Bardzo ciekawe sesje, ekstra organizacja i lokalizacja. Ogólnie niech żałują Ci którzy nie byli.
Było super. Ja już w domu a do Jastrzębiej wracam już w środę, bo udało mi się poznać jedną z tych przemiłych Pań ze stołówki.
A ja jeszcze w drodze powrotnej (o 00:00 dotrę do domu)
Ogólnie była FAJNIE
Myślę że ten zlot był jeszcze bardziej integrujący.
Wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas.
P.S.
Pamiętajcie rozstrzygnąć konkurs rysunku (tablet)
Będę przypominał regularnie
Nie no ja czekam na “Uczestnik I i II zlotu”
Ja niedawno do domu wróciłem. Generalnie to cieżko dziś było prowadzić po wczorajszej integracji.
Wielkie dzięki za zlot i prezenty
Żałuję, że chciałem się wykręcić ze zlotu. Następnym razem tego błędu nie bedę chciał popełnić (tu szczególne podziękowania dla krogulca, który mnie nawrócił :lol: ).
PS. Chłopaki z lublina sie na pkp spóźnili
PS2. Za mało pań było! Więcej hostes!!
PS3. Kto ze zlotu wyprzedzał nas srebrnym samochodem kilka kilometrów od jastrzębiej (my jechalismy astrą).
Ej, to kiedy jest ten HotZlot 2008?
Ja jeszcze w drodze ale już bliżej niż dalej niezapomniane chwile wspaniali ludzie co więcej dodać do zobaczenia za rok
Nie byłem na zlocie dlatego mam pytanie kiedy będą foto-video relacje bo już niemoge sie doczekać ? :?:
Redakcja musi się wyspać i odpocząć, to pewnie jutro, albo pojutrze coś już będzie
Tylko, że redakcja do jutra siedzi jeszcze w Jastrzębiej
Na pewno nieoficjalne foto pojawią się lada moment więc spokojnie
Było fantastycznie
Wielkie brawa dla organizatorów, za wszystko.
Pan z Ubuntu jedynie sobie nie poradzil z prezentacja* ( chyba go to przeroslo ), reszta byla naprawde spoko
*Pisze to jako uzytkownik Linuxa.
Dotarłem przed 21-wszą…ale do teraz się kąpałem… :lol:
Co tu więcej pisać…max wypas z serii “klękajcie narody”.
W Gdynii mi zły bilet sprzedano w kasie PKP,na dworcu w Warszawie musiałem kupić poprawny u obsługi InterCity…wykosztowałem się na kolejne prawie 100 zł,teraz reklamacja gdzieś w Olsztynie i czekanie prawie miesiąc na jej rozpatrzenie…trzeba mieć pecha…
Nawet mi nie przypominaj ](*,) :beksa: :beksa: :beksa:
Zamiast siedzieć i się integrować trzeba było pracować. W takich przypadkach ciężko być dorosłym