Ja dziękuję organizatorom jak i uczestnikom świetną wspólna zabawę POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZLOTU
No to moja pomyłka Pokoju 216 szukam Dokładnie kolegi który ma firmę hostingową w Niemczech
To Ty jesteś ta drobną dziewczynką która była także w barze Anatol w Gdyni?
Ja składam głownie Gutkowi hołd za załatwienie hostess
Boczi, jak się czujesz?
:lol:
NO hostessy były hehehehehehhe
Są to modelki i znajdziesz ich portofolio na www.maxmodels.pl . A telefon to każdy by chciał
Coraz lepiej 8)
Bez przesady, jakieś super to one, imo, nie były… Zwłaszcza ta jedna, jak dziecko.
Ta brunetka w spódniczce no nie? Gutek za to jest prokurator
Dokładnie o tej mówię. Skakała sobie w Dance Party jak dziewczynka.
Mają po 20 lat jedna 23 :evil:
Oj Guruś przecież żartowałem
Oj tam dziewczyn się czepiacje, ja to mam numery do nich :lol:
No mam nadzieję że za 2 lata zawitam z Wami na zlot organizowany przez Dobreprogramy.pl
…to sie podziel zemną
Ja mam pytanko…
Czy jest możliwość udostępnienia przez redakcję loga Hot Zlotu (napis i słoneczko) na przezroczystym tle, bądź w formacie .psd ??
Chciałbym przerobić kilka zdjęć ze zlotu i zrobić z nich tapety.
Co wy gadacie, hostessy były fajne. Natalia i Weronika naj :P:P :twisted:
Nie chcę wyjść na jakiegoś przesadnego obrońcę, ale zastanów się proszę zanim zaczniesz o kimś tak pisac w sieci, bez względu na to czy tego kogoś znasz, czy nie. Lustro Ci z domu wynieśli? Jak byś się czuł, gdyby o Tobie napisano “ci dobroprogramowcy to jacyś super nie byli zwłaszcza ten SnakeVG, taki gbur”. Odrobina hamulców i dobrego wychowania jeszcze nikomu nie wyrządziła szkody.
Popieram w 100% Ryan.
Czułbyś się jeszcze lepiej gdybyście wczoraj nie tankowali gdy ja się męczyłem
To miej to sobie gdzieś, ale z szacunku dla ludzi stapających po tej samej co Ty planecie nie pisz tak.