HotZlot 2008 - wątek ogólny

Tak jak ja pewnego razu od 6 rano do ok. 14 :mrgreen:

Panowie i Panie, to już za jakieś 40 dni :smiley:

Ja z kolesiem wpadne na ten zlocik na 100%

Dokładnie trasa wygląda jak poniżej…

pociaghr0.jpg

Ja nie widzę inaczej…jak to iż wypatruję Cię około piątej nad ranem w Warszawie jak wsiadasz do pociągu z zimnym piwem dla mnie… :wink: :smiley:

Masz to, Grzechu, jak w banku :smiley:

Z uwagi na bardzo obszerną trasę,tym pociągiem powinna po drodze zebrać się Nas spora grupa…zawsze to szybciej czas podróży upłynie…a dwa będzie o wiele bezpieczniej…takie nocne pociągi długodystansowe rządzą się swoimi prawami… icon_oczy.gif

A ktoś z okolic Malborka będzie? Ja wsiądę w Malborku i mam nadzieje że kogoś poznam :smiley: Kupie co nie co i zaczniemy się integrować :smiley:

Jeny no muszę tam być. Pierwszą wyprawę przegapiłem, ale z tego co zobaczyłem na fotorelacji to zabawa była przednia. A przecież fotki nie oddadzą do końca atmosfery, nie?

Jakiś pokazik OC by się zrobiło :stuck_out_tongue:

A mam pytanko do uczestników zlotu, był ktoś może z Lublina bądź okolic?

To ja też przy okazji się zapytam, może ktoś z Szczecina albo z okolicy ma zamiar się wybrać na zlot ?

Jam jest ze Szczecina i właśnie się nad tym zastanawiam. Daleko nie jest.

Z tego co napisał Madafaker wychodzi na to, że będziesz miał z kim :stuck_out_tongue: Tym pociągiem będą jechać ludzie z Krakowa, Katowic i Warszawy :wink: Tylko żebyście się za bardzo nie zintegrowali :stuck_out_tongue:

Zrobimy rozgrzęwkę - takie before party :smiley:

Witam,

widzę, że rzeczywiście wątek się rozrósł. Ja jak wspomniałem gdzie indziej - raczej będę. Mam nadzieję, że się nie zawali nic.

A potem nie wytoczycie się z pociągu :d hehe

Raczej wytoczą ich … :>

chyba ja będę jechać ze szczecina, gdyż tu gdzie mieszkam innego wyjścia nie mam, chyba że znajdę jakiś transport do poznania w co szczerze wątpię :slight_smile:

tak więc najwyraźniej moją podróż na zlot rozpoczne w czwartek podróżą do szczecina, noclegiem w akademiku.

No to już są 4 osoby z Szczecina, mam nadzieje ze uda mi się zarejestrować…

steemm , jak pojedziesz z Poznania to daj znać bo ja stamtąd wyruszę :wink:

Mam takie pytanko czy mogę liczyć że uda mi się dostać na listę 200 szczęśliwców którzy pojadą na 2 zlot biorąc pod uwagę że nie udzielam się na forum, a jestem jedynie od paru ładnych lat czytelnikiem DB, forum DB, TechIT i nawet od czasu do czasu zaglądam na gamikaze :stuck_out_tongue: Pytam się ponieważ boje się że wprowadzicie jakiś limit postów, a trzeba pamiętać że DB to nie tylko forum.

Na 100% nie będzie żadnych limitów postów…

A co to jest DB ? :>

DataBase, np. mySQL :stuck_out_tongue:

A z tego co sie orientuje to DobreProgramy to DP. :stuck_out_tongue: