Łapówek nie przyjmujemy Po prostu zarejestruj się
Wszelkie rozmowy o formie dojazdu na HotZlot2008 prosimy kontynuować w tym temacie.
A ja będę! Wezmę dzień urlopu z tej okazji, ale będę!
Hmm a ja mam pytanie, czy ktoś może przekazać imienne zaproszenie dla kogoś innego?
I jak sprawa z kwotą do wpłacenia? Ustaliliście już coś?
aa dobra widze, 50 zł
A ja mam pytanko: ile tych “imiennych” zaproszeń będzie wysłanych ? A jeśli to tajemnica, to czy ilość imiennych zaproszeń jest mniejsza od 200 ?
~200 to łączna suma miejsc w ośrodku.
Panie Moderatorze, Pan chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafi…
Zapewniam Cię że jest to niewielki procent z 200 miejsc.
W tym roku będzie ich trochę więcej bo i Zlot większy i dla trzech portali. Niemniej na pewno nie będzie tak, że miejsca będą tylko dla “wybrańców” Z całą pewnością po otwarciu publicznej rejestracji będzie się można zarejestrować. Jak szybko te miejsca się skończą tego nie wiemy ale zakładamy, że szybciej niż rok temu ponieważ teraz już wiadomo co to za impreza, czego można się spodziewać, a ponadto tegoroczna jest z jeszcze większym rozmachem organizowana
A od której godziny dnia 11 sierpnia można się będzie rejestrować ? 00h00 ?
Od 9.37 przecież to takie oczywiste. :roll:
Aby wiedzieć należny pisać smsy :lol:
Nie no straszycie tymi miejscami więc chyba wezmę wolne w poniedziałek i będę czekał na rozpoczęcie rejestracji
Witam,
Pogodę tez zamówiliście? 8)
Pogodę przywożą ze sobą Uczestnicy
Ooooo to może byc niezła Burza! #-o jak nadciągną Cumulusy… . . :lol:
jeśli chcecie tak bardzo, to wam przywiozę
Panie Userze, logiczne jest, że to o co Pan pytał: liczba imiennych zaproszeń będzie zdecydowanie mniejsza od dwustu, skoro ośrodek pomieści ogólnie taką liczbę osób :roll: .
Strasznie dużo chętnych 8).
Świdnica wita. Również jestem chętny i myślę, że dałbym radę, tylko gorzej ze szczęściem :twisted:. Takowe bardzo potrzebne do “załapania” się na zlot. Jeśli by się udało to oczywiście wyruszamy z Wrocławia :D.
Nie to wcale nie jest takie logiczne, a do tego Pana zdanie stylistycznie jest złe (odpowiedź, którą teraz cytuje).
Nie widzę błędu logicznego w myśleniu, które zakłada, że zaproszeń imiennych jest 200. Bo niby dlaczego tak miałoby nie być ?
W związku z czym chciałbym oszacować szanse na rejestrację osób, które tylko biernie śledzą dobreprogramy.
Ponadto wiedząc, że “wybrańców” będzie 150, zrezygnowałbym z rejestracji z innego powodu - nie chciałbym czuć się na zlocie wyobcowany.