Mam bilety na pociąg relacji Zagórz-Warszawa-Olsztyn przez Rzeszów i Lublin. Będąc pierwszym na pokładzie wahadłowca proszę resztę załogi o dosiadanie się :). Znak rozpoznawczy: książka Lema “Eden” w zielonej okładce (będę ją eksponował na postojach )
to musisz zająć dwa przedziały bo w lublinie dosiada się banda 7-8 osób zajmij je w pierwszym wagonie tak jak mówiła ptaszyna chyba że to będzie 1klasa to w drugim
Z Katowic będzie jechać nas szóstka i docelowo znajdziemy się w pociągu, o którym piszesz - relacji Warszawa -> Olsztyn. Zastanawiamy się tylko, czy przesiadać się w Warszawie czy w Działdowie - pewnie wiele zależy od tego, jak sprawa z miejscami będzie wyglądać. W końcu ten pierwszy pociąg tnie całą Polskę - z Zakopca do Gdyni - więc może być dość tłoczno… Oby nie!! ![-o<
akurat byłem w Zagórzu w środę i widziałem ten pociąg - 2 wagony 2 klasy i tyle, resztę doczepią w przemyślu / rzeszowie, a następne na stacji w lublinie
sprawdzę to w poniedziałek, czy jakieś będą u nas doczepiać to w razie czego się zajmie u nas jakby nie było już miejsc w tym co podjedzie
Lizard, siedziałem cały tydzień w Ustrzykach Dolnych (Viking na Jasieniu koło sanktuarium), szkoda, że wcześniej nie sprawdziłem, żeś Ty stamtąd to bym się odezwał
Dla mnie to w ogóle niesamowite, że tam jakikolwiek pociąg jeszcze jeździ U mnie w Ustrzykach to aż 2 pociągi dziennie (w zasadzie jeden, tylko tam i z powrotem).