HotZlot 2009 - organizacja dojazdu

Lublin czyta:

Można zarydzykować i pojechać na zachodni i mieć 20 minut na przesiadke, co z opóźnieniami pkp może być nieciekawie.

Zostaje Centralny albo wschodni. Ale z drugiej strony godzina czekania to też nie za ciekawa opcja…

Zobaczymy zresztą przed Warszawą, czy opóźnienie będzie jakieś.

Co do godziny to ja proponuje koło 2 na parapecie przy kasach :slight_smile:

Piotruś, a od kiedy browara na legalu można było pić w pociągu? :stuck_out_tongue:

Zanim zmienila sie ustawa - piwo bylo dostepne w warsie i mozna bylo spozywac % w pkp

Przez ostatnie 40 lat to w Warsie legalnie można było dostać tylko bezalkoholowe, a pić nie wolno było nigdzie.

za to szybko pić można wszędzie :stuck_out_tongue:

druga sprawa wszystko zalezy od konduktora już nie raz piłem piwko w pociągu, nigdy nie dostałem mandatu

Panowie, weźcie jedno piwo więcej dla konduktora i będzie malina :wink:

albo inaczej:

nie wytrzymacie jednej nocy bez picia? Chłopaki no, dzieci z was czy kto :stuck_out_tongue:

Nachlejecie sie jak dzikie świnie w sobote, gwarantuje. Do woli, do umoru :smiley:

sory za OT :smiley:

Oj co ja za głópoty wypisuje… jakiś nieprzytomny byłem wczoraj :stuck_out_tongue: Miałem na myśli Wschodni dworzec w Wa-wie tak jak normalnie w połączeniu.

Heh… no nie wiem właśnie… Rok temu to aż za dużo :stuck_out_tongue:

W pociagach wszystko można robić, byle z kulturą :stuck_out_tongue: do zobaczenia na Zlocie!

Wyjeżdżam wcześnie rano w piątek z Częstochowy samochodem. Mogę zabrać 2 osoby. Kontakt na priva. Wracam w niedzielę po południu do Włocławka, więc transport mogę zapewnić tylko w jedną stronę. Nie zabieram gównażerii i pijaczków [-X . Zrzutka na paliwo mile widziana lecz nie konieczna. :smiley:

No już nie musisz się tak wyrażać… :wink: Szczególnie, że i sam 80 wiosen na karku nie masz, a jadą przecież tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie :stuck_out_tongue:

Pokazał swój brak kultury. Człowiek kulturalny potrafi powstrzymać swój język :slight_smile:

Pozdrawiam!

Na zlocie wszyscy mają skończone 18 lat - jednak niektórzy tylko nominalnie… :lol:

Zostało już niewiele dni, ale warto zapytać: czy ktoś ma wolne miejsca w drodze powrotnej i wraca samochodem przez Bydgoszcz?

ja będę jechał taksą z LSM z okolic Leklerka, więc mogę kogoś po drodze zabrać ze sobą, jak się ustawi gdzieś na trasie przejazdu

Ja wezmę coś mocniejszego i dobrze schłodzonego, pytanie tylko czy wszyscy będą w stanie to wytrzymać ]:->

bilet zakupię wcześniej, ale mogę być na 2gą na dworcu

z % podroż szybciej mija i śpi się smaczniej ]:->

antarct ja wracam w Poniedziałek.

Niestety, w poniedziałek praca wzywa…

Pangrys i RoninPn zdaje się że ktoś się “przesiada” w sumie w Poznaniu “dosiada” się chyba 5 osób, potem ktoś w Toruniu… po prostu miła gromadka

a konkretnie to mi wyszło coś takiego :wink:

uwaga, uwaga :slight_smile: ja też jadę tym pociągiem z Poznania, także jest już nas całkiem sporo, mam przesiadke w Poznaniu, nadjeżdżam pociągiem ze Zbąszynka i przesiadam się na pociąg Poznań - Olsztyn :slight_smile: do zobaczenia na miejscu, ahoj! :wink: