HotZlot 2009 - organizacja dojazdu

Ja też bym jechał, ale nie wyszło. Do zobaczenia w przyszłym roku.

nie martwcie się Pani, coś tam z zapasów ze sobą zabiorę i czystego i kolorowego i do zawieszenia na szyi też :twisted:

ja gdzieś w domu mam cały wór starych koszulek firmowych (starych w sensie starego wzoru, a nie wieku) kolor zajebiście pomarańczowy, widoczne z daleka

liczę, że kumpel się załapie z listy rezerwowej, to będzie komplet do przedziału

]:->

Spokojnie - najpierw się porejestrujcie, popłaćcie - wtedy dopiero będziemy faktycznie wiedzieć ile osób zdecydowało się na autokar :wink:

roobal , też szukając połączenie znajdowało przez Kutno, ale wykombinowałem inne, może jeszcze ktoś z Lubuskiego będzie jechał ??

BTW

michalk , STOCK POLSKA / POLMOS LUBLIN brzmi ciekawie :smiley:

proponuję poćwiczyć mistrza klawiatury :slight_smile:

Ja będę jechał z lubuskiego :slight_smile: nie do końca jednak pewne jest że pociągiem, bo może uda mi się załapać na transport indyków ode mnie z miasta do Olsztyna, to wtedy pojade do Olsztyna autem :stuck_out_tongue: no ale jak będę jechał pociągiem to taką trasą:

Świebodzin -> Zbąszynek - ktoś mnie podrzuci autem… bo innego racjonalnego wyboru nie mam

Zbąszynek (03:59) -> Poznań (05:15)

hotzlot2009dojazd01.png

Poznań (05:40) - Olsztyn (10:52)

hotzlot2009dojazd02.png

Olsztyn (11:00) - Ryn (12:45)

Autokarem ze stanowiska nr 11 na Dworcu PKS przy pl. Konstytucji 3 Maja (w tym samym miejscu znajduje się też Dworzec PKP Olsztyn Główny). O ile miejsce będę miał w tym autokarze :slight_smile:

Też jestem zainteresowany kto jeszcze z lubuskiego jedzie na HotZlot 2009? :slight_smile:

kto planuje podróż z wrocławia ?

@steemm ja jade z wroclawia o 23:40

Mam 3 miejsca w samochodzie :smiley: Mogę zabrać osoby z Kwidzyna, Prabut lub Iławy.

Chętni niech się odezwą na priva - dogadamy szczegóły.

W takim razie klepiemy dla Ciebie miejsce, w Poznaniu się do nas dosiądziesz :slight_smile:

Tak na marginesie, nie lepiej podjechać Ci do Sulechowa, np. autobusem? Do Sulechowa ze Świebodzina masz bliżej niż do Zbąszynka, no i będziesz prawie od początku jechał już z nami a nie sam :slight_smile:

Pozdrawiam!

pkp.png

tym pociągiem będziesz jechał ? jeśli tak to pogadamy w Bydgoszczy dopiero chyba, weź tylko zlotową koszulke :smiley:

okej :wink:

nie o odległość chodzi a o połączenia, Sulechów tych połączeń ma niemalże tak mało jak i Świebodzin, bo to Zbąszynek jest węzłem kolejowym i dużo pociągów stamtąd wyrusza czy też tam się zatrzymuje i dalej nie jadą ;/ (leniwe PKP :P) sprawdzałeś połączenia dla Sulechowa? bardzo kiepsko wg mnie:

hotzlot2009sulechowpozn.png

wynika z tego że już po północy trzebaby było wyruszyć i niemalże 4h czekać w Poznaniu :wink: więc nawet Tobie zalecałbym wyruszyć ze Zbąszynka :slight_smile:

tak wypada Zbąszynek:

hotzlot2009zbaszynekpoz.png

najlepszym wyborem jest ten pociąg o 3:59, ten wcześniejszy to jest właśnie ten co przez Sulechów także jedzie :wink:

No w sumie racja, dopiero potem zauważyłem, że Tobie godzinowo bardziej odpowiada tylko skapnąłem się za późno a wyjazd do Zbąszynka jeszcze rozważę ale mi tam nie przeszkadza tak wcześnie jechać a Poznań też można pozwiedzać, sam nie będę :slight_smile:

EDIT: Jednak pojadę z Sulechowa, pociągom z Sulechowa do Zbąszynka w tych godzinach zbytnio nie podrodze:

http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … ConId=C1-1

I przy okazji drożej mnie to wyniesie a autobusami nie zamierzam się targać, wolę jechać z pod domu (mieszkam 800m od dworca) i pozwiedzać przy okazji Poznań, będzie czas na wstępną integrację z niezDarkiem, można skoczyć nawet na jakieś małe piwko :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam!

roobal - linki do wygenerowanej przez ciebie trasy na stronie pkp nie działają, dlatego powinno sie umieszczać screeny z tego co chciałeś przekazać :slight_smile:

a od siebie chciałem dodać że jeśli nie w drodze DO, to być może w drodze powrotnej (wracam w poniedziałek) pojedziemy tymi samymi pociągami ;]

pozdro.

Zły link wkleiłem :slight_smile:

http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … PRINTVIEW&

Widzisz cenowo nawet mi nie pasuje, gdyż z Sulechowa do Olsztyna zapłacę 56zł a ze Zbąszynka do Olsztyna 59 + 25zł z Sulechowa do Zbąszynka razem 84zł, więc mi się nie opłaca do tego pociągi są nie na rękę a autobusem się targać też nie chcę :slight_smile:

http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … PRINTVIEW&

Pozdrawiam!

ale wszyscy wszystko skrupulatnie już planują…

ja to pewnie kilka dni przed zlotem, jak dobrze pójdzie…:slight_smile:

Ja - o ile w ogóle kogoś to interesuje - (taka udawana postawa prosiaczka z Kubusia Puchatka hi hi) - jadę na ZLOT pociągiem D 51104 czyli Gdynia - Białystok.

Gdynia Główna -> 07:24

Olsztyn Główny -> 10:33

Wsiadam w Gdańsku-Oliwie o godzinie 07:37, a w Olsztynie jestem o 10:33 - o ile nasze PKP się tym razem wyjątkowo spisze.

A potem autokar ZLOT-owy.

KTO jeszcze jedzie tym pociągiem?

Wiem, że z Trójmiasta będzie kilka osób, ale wiem też, że część jedzie autkiem.

@ Lublin

Ludziska, może byśmy się jakoś zintegrowali przed wyjazdem na jakimś piwsku w Lublinie i poustalali sprawy odnośnie wyjazdu? np w mini-browarze na Grodzkiej 15 :piwo:

ja jestem w Lublinie do 15.08 a później od 23.08 już do wyjazdu

MK

tam to napewno odpada, bo trzeba rezerwować z tygodniowym wyprzedzeniem :o