Jesteśmy jesteśmy:-) miejsce w pociagu z Lublina napewno sie znajdzie:-) My już dobrze Cie ugościmy:-)Takze w imieniu wszystkich zapraszamy do Lublina:) Przed 3wyjazd:)
Niewiarygodne, ten pociąg wyjeżdża z Zagórza (30km od Ustrzyk Dolnych) poprostu coś nieprawdopodobnego…
Niestety droga powrotna z 4 przesiadkami, albo o godzinie 17h13 dopiero… ale może się jakieś odwiedziny w okolicy wykocą, więc powrotem na razie się nie przejmuje.
Do zobaczenia w takim razie w pociągu
Witam,
Chętnie zabiorę jeszcze 2 osoby do samochodu we Wrocławiu , co by nie było nudno.
Mile widziane osoby z prawem jazdy. Podróż jest długa i chcąć ustrzec się przed płaskodupiem , pragniemy regularnie się zmieniać’.
Samochód jest 5-osobowy, ale jedzie ze mną już Quest-88, a w takiej długiej podróży tworzenie tłoku nie jest dobrym pomysłem, więc biorę w sumie tylko 4 osoby :]
Terminy jeszcze nie ustalone. Kontakt: GG 7775809, mail shutman [at] tlen kropka pl
Howgh.
EDIT: UWAGA , prawdopodobnie zostaję na zlocie dzień dłużej, także jak ktoś chciałby wrócić szybciej to pewnie będzie musiał wrócić innym transportem. Aczkolwiek to nie jest jeszcze w 101% pewne.
kusząca propozycja z tym że nie posiadam prawa jazdy…
Uwaga! Ważna wiadomość dla wszystkich, którzy zaznaczyli opcję wyboru autokaru. Dla wszystkich będą miejsca. Zgłoszeń na przejazd w relacji Olsztyn - Ryn jest tak dużo, że zamówimy nie 2 ale 3 autokary (chyba, że nagle zrezygnuje z tej opcji 40 osób ) Na powrót wystarczą już na szczęście tylko 2.
Gorąca prośba - jeżeli ktoś po zastanowieniu nie zamierza korzystać z przejazdu zlotowymi autokarami - prosimy o kontakt. Będziemy niebawem wysyłać maile m.in. w tej sprawie.
2 tygodnie czekałem na to info. Wielkie dzięki. Do zobaczenia na zlocie.
Witam!
Wybiera się ktoś z Kutna na zlot? Ja jadę pociągiem 4:29 (28 sierpnia) z Kutna do Olsztyna.
Na 99% jadę samochodem z pod Białegostoku także będę miał wolne miejsca
Witam,
Wybieram się PKP z Rzeszowa. Prawdopodobnie przez Lublin, bo tam dużo osób ponoć się ma dosiąść. Jeśli ktoś też jedzie z Rzeszowa i ma ochotę na wspólną podróż - proszę o kontakt.
pozdrawiam
Przemek Dziak
Jadę z Wrocławia.
Mam w aucie już 2 osoby poszukuję trzeciej.
Jadę dużym komfortowym autem z klimą
Chętnie zabiorę 1 osobę z Wrocławia lub na trasie Wrocław-Ryn
Chętnych proszę na gg 1658027 lub gsm 501 868 442
woYtas
zapraszamy przez Lublin
Jesteś 8 osobą na Liście i mamy akurat dwa przedziały kompletne
Z Lublina jadą:
-
Piotrek_20
-
michalk
-
wigrus
-
andrzej928
-
Mariosti
-
Marcln3k,
-
Ptaszyna27
-
Pdziak
Dopiszcie mnie Jadę tym samym pociągiem, ale już z Zagórza wyjeżdzam.
Witam!
Czy ktoś wybiera się na zlot pociągiem D 35500? Ja dosiadam się w Kutnie o 4:29 (28 sierpnia). Jeśli ktoś chciałbym się dosiąść to proszę o kontakt. Razem zawsze raźniej jechać.
Pozdrawiam!
Dawid MAX1910
Witam,
jedzie ktoś może samochodem z wolnym miejscem z/przez Bydgoszcz?
– Dodane Pt, 7 sie 2009, 12:42 –
Rok temu regulaminu nie było:) Tak silną traumą się odbiło na Tobie nasze małe spożywanko?
Imho palenia nie było, a alkohol na przednim siedzeniu to inna sprawa. Ostatnio się policja przyczepiła o to przy kontroli
Odezwał byś się wcześniej, dojechał do torunia to wyruszylibyśmy znów razem Teraz bardziej komfortowe warunki. (w drodze powrotnej mam dwa miejsca)
Miejsce nadal wolne, Pangrys wyjechał na wczasy więc moga być problemy z kontaktowaniem sie.
Jak by co mam z nim stały kontakt, w celu dogadania wyjazdu pisać na PW lub mail: roninpn@o2.pl.
Ja bede jechal polaczeniem z Krakowa D 35500 i chcialbym we wtorek kupic bilety.
WIec jesli ktos rowniez wsiada do tego pociagu i ma juz bilety, prosze o info, co by sie zaladowac do jednego przedzialu.
GG: 1997300
Dzień dobry:) Chciałbym złożyć rezerwację:)
Witam
Aktualizuje listę wyjeżdżających z Katowic:
1.Limak
2.Fracha
3.bartekk_
4.Maryś
-
Rulik
-
Dimatheus
-
kubush
do zobaczenia!!
W drodze powrotnej niestety nie ma już tego połączenia…