HotZlot 2010 - nieoficjalna, wstępna zapowiedź

Tego nie wiem, ale jak kolega sobie to poczyta, będzie mnie więcej zorientowany.

Tylko trochę może być nie aktualne.

Tylko fajnie, że nie mam nic o starych zlotach.

Jak wpisuje do forumowej wyszukiwarki to znajduje mi jedynie zdjęcia z HotZlotu 2009, a fotki za wiele mi nie pomogą… :frowning:

Pod adresem Hotzlot.pl znajdziesz wszystkie niezbędne informację dotyczące Hotzlotu.

Powiedzmy że dotyczące poprzednich zlotów :wink:

Oj, chyba kolega słabo szukał

http://www.dobreprogramy.pl/Szukaj.html?q=hotzlot

Wystarczy kliknąć w “Więcej” i magicznie pojawia się więcej informacji.

Bardzo nam przykro ale wygląda na to, że musimy odwołać termin 9-11 lipca. Niestety właściciele hotelu z którym byliśmy już wstępnie dogadani nie wywiązali się z wcześniejszych obietnic i nie będą w stanie zapewnić dostępu do Internetu o odpowiedniej przepustowości co było warunkiem organizacji tegorocznego HotZlotu w tym miejscu (w chwili obecnej jest tam jedynie Internet klasy GPRS :wink: ) Kwestia czasu i miejsca pozostaje zatem znów otwarta…

Przepraszam za zamieszanie, termin który podawaliśmy, choć wstępny, był bardzo prawdopodobny…

No to kładziemy nowy światłowód! Do lipca sporo czasu :wink:

Gdyby to było takie proste :wink:

Ramy czasowe przynajmniej zostaly okreslone - gdzies w terminach wakacyjnych, a i okres na zaplanowanie urlopu jeszcze spory zostal. Ciekawie by wygladal podzial tego lacza na 200 uczestnikow :lol:

To mało? :wink:

Dla mnie w ogóle mogłoby nie być Internetu na zlocie. Ludzie zamiast się integrować zalegają przy komputerach i klikają bez sensu lub kreślą kwadraty wskaźnikiem po pulpicie :stuck_out_tongue:

Czyli co szukacie nowego hotelu, czy po prostu ten sam hotel ale późniejszy termin może tak polowa sierpnia? Ostatnio było 28 sierpień jeszcze później to bodajże 21 września, ale początek wakacji tez dobra data.

mam nadzieję że drugim terminem nie będzie weekend 23-25 lipca ![-o<

Zgadzam się w 100% :slight_smile: gprs wstarczy do sprawdzenia poczty :smiley:

A ja sądzę, że na 21 września nie ma się co umawiać, trochę późno, tym bardziej, że trwa sesja poprawkowa :smiley:

PS: Zróbcie Zlot w moje urodziny :slight_smile: (niestety w tym roku nie przypadają w weekend :(, ale przynajmniej są w wakacje :slight_smile: )

Sęk w tym, że chodzi zapewne m. in. o transmisję live.

No w sumie poprawki nie pomyślałem, no ale tak polowa sierpnia albo pod koniec jak ostatnio to było super, tak pod koniec wakacji.

Jeśli o mnie chodzi to też mogłoby w ogóle nie być internetu na zlocie (każdy i tak ma go na co dzień), wystarczy LAN do rozgrywek Open Arena, bo internet w zasadzie nie spełniał na zlocie żadnej funkcji poza transmisją na żywo, którą i tak można by udostępnić na serwerze po zakończeniu zlotu. :slight_smile:

Ciężko byłoby ją wtedy nazwać “Transmisją na żywo” :wink:

Zresztą, niektórzy nie mogą sobie pozwolić na odcięcie od sieci ze względu na pracę (np administratorzy).

Administratorzy znowu trzymają nas w napięcu …Według mnie okres wakacyjny jest najlepszym terminem na takie imprezy. Jest większe prawdopodobieństwo, że pogoda dopisze,która w przypadku takich wyjazdów jest bardzo ważna.:smiley: