dzięki za jasną i klarowną wypowiedź fakt, tak jak wspomniałeś cała masa czynników musi mieć wpływ na zorganizowanie zlotu w danym hotelu/ośrodku, tym bardziej gratulacje że się co roku się wam to udaje zorganizować no i keine grenzen, żadnych granic, najważniejsza jest integracja i dobra zabawa wymieszana z dobrymi prelekcjami
Czyli w tym roku będzie jeszcze ciężej się dostać niż w zeszłym…
…choć z drugiej strony może i dobrze, przynajmniej zostanie zachowany “elitaryzm” Zlotu.
Pozostaje trzymać kciuki zarówno za miejscówkę zlotu jak i dostanie się na sam “Hot Zlot”.
Rzeczywiście w ubiegłym roku był problem żeby się zintegrować z wszystkimi 220 uczestnikami zlotu,
w tym roku pozostaje poznać całą resztę której w ubiegłym roku czas nie pozwolił poznać.
Chyba że w tym roku będzie jeszcze więcej prelekcji i prezentacji.
Ja mam nadzieję że program będzie tak napięty jak w Jastrzębiej Górze
Trochę szkoda tej poprzedniej miejscówki, bo fajna była. Ale południe Polski zdecydowanie upraszcza mi transport, co jest z mojego punktu widzenia wielkim plusem.
Nie tylko Tobie
A jaka była poprzednia miejscówka, bo się doczytać nie mogę?
w jakim sensie ?
Wiadomo już coś więcej prócz południa Polski?
Tak.
Wiadomo że Hot Zlot będzie w lipcu i będzie mniej miejsc niż w 2009 roku …
Tajemnica
Z kolejnych wieści - jesteśmy po spotkaniu w nowym obiekcie (tym “na południu Polski” o którym pisałem 31 marca). Kwestie formalno-prawne jeszcze się dogrywają dlatego nauczeni doświadczeniem nie chcielibyśmy już go ogłaszać ale nie wiem co musiałoby się zdarzyć żeby to uległo zmianie Tak więc na 99,9999999999% “południowa Polska” i termin 9-11 lipca. Zlot będzie na około 160 osób bo więcej nie zmieścimy.
Kolejne info jak tylko podpiszemy umowę.
2,5 minuty chyba w tym roku nie wystarczy na rejestracje. Im wieksza otoczka tajemnicy tym pozniejsza rozkosz delektowania sie impreza wieksza!
Tym razem ja będę przemierzał Polskę wzdłuż na zlot (no, mam nadzieję ). Integracja będzie dłuższa :mrgreen:
Nie będą to ani Biesy ani Czady, bo tam jak dzwoniłem to lipiec cały zajęty… no to zostaje małopolska i śląsk
jest jeszcze kotlina kłodzka i okolice
Daleko ode mnie…
A szkoda…
Bardzo fajnie bo dawno nie byłem w tamtym rejonie polski
Trzeba rezerwować w moim przypadku ze 2 tygodnie wolnego, bo pewnie będzie tak jak to było przy poprzednim zlocie w Rynie i okolicach spędziłem jeszcze 5 dni
zobacz na mapie gdzie leżą Żary woj. Lubuskie a gdzie leży Ryn woj. warmińsko - mazurskie, a byli i tacy co z zagranicy przyjechali
Kilometry przestają mieć znaczenie, gdy chodzi o HotZlot